Şimdi Ara

Amelie filmini tek ben mi sevmedim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes övüyor da övüyor hele ergenler! Tek ben mi sevmedim acaba koca dünyada diye meraka düştüm. Öyle ya bir tane olumsuz yorum görmedim film konusunda.

Bu tarz olup da bu filmden iyi onlarca film var. Nedir yani bu film? Forrenst Gump? It's Wonderful Life? Groundig Day? Truman Show?? Hepsi bu Amelie'den daha iyi BENCE

Amelie'de dikkate değer hiçbir şey bulamadım. Müzikleri de övülüyor ama o kadar da güzel müzikler yok bence. Güzel bir kız yakışıklı bir çocuğa aşık olur ve eninde sonunda aşk yaşarlar! Aman ne güzel ne tozpembe! Tam klişe işte sıradan bir aşk filmi kadınlara hitap eden. Bu filmi izledikten sonra değil mutlu olmak bildiğiniz moralim bozuldu ve mutsuzluğum arttı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• film çok güzeldir, bir de müziklerini deneyin.. belki müziklerle seversiniz..
  • Demekki hakkında pek yorum okumamışsın. Ben izlemedim ama izleyenler arasında , çok sıkıcı bulduğunu söyleyenler var. Forumda da zaman zaman açılan bir konu. Yani yalnız değilsin.
  • İzleyesim vardı, aşk varmış izlenmez
  • güzel ama bence de bir Forrest Gump,Truman Show değil
  • Amelie'yi güzel yapan şey zaten anlatım tarzı, pastel renkli tonlarıdır. Tipik Fransız sineması işte.. Sen beğenmezsin, başkası beğenir bu kadar basit.
  • Bence gayet güzel filmdi. Konusu klişe demişsiniz, evet normal bir aşk hikayesi ama zaten romantik filmlerin çoğunun konusu birbirinin aynısı oluyor. İnsanlar genelde filmin atmosferini ve karakterlerini seviyorlar. En azından ben onları sevmiştim. Amelie'nin oldukça enteresan kişiliği, kendince hikayeler oluşturması falan oldukça eğlenceliydi. Filmdeki masalsı atmosfer de güzeldi. Belki size sade gelmiştir film, o yüzden sıkılmışsınızdır. Herkes her popi filmi sevmek zorunda değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Filmin kendisi 10\6 muzikleri 10/9

• Amelie yi kotulemek icin herkes ayri konu mu acacak boyle?

• Ben beğenmedim,ama zevk meselesi
  • Beğenmeyenlerin sayısının beğenenlere oranla fazla olduğuna eminim. Saydığınız filmlerle bir tutulacak bir film değil bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAY- -- 15 Kasım 2014; 23:57:10 >
  • Ben de beğenmedim. Sadece müzikleri güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.