Bildirim
amdim oyunda restart atıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
olabilir sorun ayrıca İşlemci fanındanda kaynaklanabilir..Yrtresiz güç nedeni ile fan saglıklı dönmez bu yüzden işlemcin ısınır..ısınıncada makinan reset atar...Kolay gelsin..
-
işlemci fanını değiştir kasanda çift fan olsun yoksa amd işlemcide yetrli performansı alamazsın kolay gelsin -
fanda ve islemcide sorun oldugunu sanmıyorum. macunda surdum. islemcinin ısısı 50 dereceyi gecmıyor. kasa acık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grau -- 19 Nisan 2005, 16:30:32 > -
Kesin değil ama Ram'larla ilgili bir problem olabilir.Bi arkadaşta böyle problemle karşılaşmıştım Sorun ramlardan çıktı -
2 ihtimal var bunlar:
%90 psu
%10 işlemcinin çok ısınması
ram ile alakalı olduğunu zannetmiyorm. ram dan kaynaklansaydı windows ta da aynı problem olurdu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theshiver -- 19 Nisan 2005, 18:56:49 > -
Anakart'ın Asus ise bios güncelleme yap kardeş.
İkinci bir yol, ekran kartının ısısını kontrol et.
ücüncü bir yol ram lerini kontrol et. -
sadece işlemci değiştirdikten sonra olduysa bence psu dan olabilir -
sistem özelliklerini yazsan daha iyi olurdu
ekran kartı sürücünden olabilir ekran kartın nedir ? -
ramlerim twinmos 1a4t lerden yeni aldım baska makinadada denedim sorunsuz calisiyor. anakart asus a7n8x deluxe. psu degistirdim bugun bir daha denicem. 20 dk warcraft calistirdim sorun yaratmadi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X