Şimdi Ara

AMD3200 ALDIM NASIL İYİMİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: duvan_5

BERBAT ETMISIN AMD OYUN ICIN AMA P4 LER HEM OYUN HEP PRPGRAM YANİ INTERNET FELAN HEMDE İYİ KÖTÜ ETMİSİN KÖTÜ

BİR AY ICINDE YAKARSIN SEN ONU BEN BİOSTAN SONUNA KADAR ACTIM BİSEY OLMADI İSİNMİYOR YANİ SU AN LGA 775 2.8 GHZ YA SU 3.6 GHZ KÖTÜ ETMISIN KÖTÜ

sonra da insanları rütbelerine göre değerlendirmeyin derler...
  • Arkadaş bir soru sormuş olay amd mi intemi boyutuna taşınmış neyse güzel işlemci iyi etmişsinde niye oc etmiycen, kendi soğutucusuyla kullanıp masraf etmemek içinse mantıklı, zira amd lerin kendisiyle gelen soğutucu nasıl olsa ısınmıyor mantığıyla çok basit tutuluyor 4-5 yıl öncenin modellerine benziyor oc ye uygun deil ama 30-40 dolar arası bi cooler la performansını katlıyabilirsin
  • Kardeş tebrikler makinamı aynen kopyalamışsın nası oldu bilmem ama tek fark dvd gibi gözüküyo helall yaw?!!
  • hayırlı olsun tabıkı her zaman AMD
  • quote:

Arkadaş bir soru sormuş olay amd mi intemi boyutuna taşınmış neyse güzel işlemci iyi etmişsinde niye oc etmiycen, kendi soğutucusuyla kullanıp masraf etmemek içinse mantıklı, zira amd lerin kendisiyle gelen soğutucu nasıl olsa ısınmıyor mantığıyla çok basit tutuluyor 4-5 yıl öncenin modellerine benziyor oc ye uygun deil ama 30-40 dolar arası bi cooler la performansını katlıyabilirsin

ya arkadaşım o.c için ekstra fana gerek olduğunu nereden çıkarıyorsunuz adamın vmod yapacak hali yok benim işlemci imzadaki o.c yazın doom 3 oynarken maximum 43 gördüm defaulth fan hemde
  • quote:

Orjinalden alıntı: plextor

hayırlı olsun tabıkı her zaman AMD

her zaman amd değil en iyisini en uygun fiyata yaptığı sürece amd ... yoksa körü körüne amd ye bağlı değiliz ..
  • makinayı teslim aldım ve kullandım son derece memnunum overclock için ihtiyaç duyduğum herhangi bir işlem malesef yok yani oyunlarla pek işim olmuyor sadece performans istedim NEDEN AMD mi seçtim..

Çünki elimde p4 3.0 1 gb ramli asus anakartlı bir makina vardı ama performansından memnun kalmadım

2. amd seçenek olarak 64 bit işlemci sunuyor ve 32 bitlik windows işletim sistemi çalışıyor ... ama p4 de 64 bit hem pahalı hemde 64 bitlik windows istiyor ve malesef 64 bitlik windows sadece ingilizce....

makinanın performansından SON DERCE MEMNUN KALDIM 512 ramle bile bu kadar hızlı çalışırsa 1gb ramle neler olur bilemem...

overclok belki ilerde düşüneceğim ama şimdi ban bu hız uff yeterliiiiii
  • sistem guzel hayırlı olsun sana
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.