Şimdi Ara

AMD3200 ALDIM NASIL İYİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İŞLEMCİ: AMD ATHLON 64 BİT 2000MHZ 939
    RAM: 512 RAM DDR400
    HARDİSK: SEAGATE 160GB 7200RPM 8MB CACHE
    EKRAN KARTI: ASUS 256MB PCI EAX550GE
    KASA: AOPEN ES50 E 300W
    DVD: LG 4165 DVDRW

OVERCLOCK YAPMAYACAĞIM ... AMA EKRAN KARTI GECUBE 256 MI ASUS 256 MI NASIL OLMALI .....

• ekran kartın illa ikisi arasından biri olacaksa asus olsun.ayrıca ramleri 512*2 yada 2*256 dual ram alsaydın daha iyi olurdu genel olarak iyi hayırlı olsun.
  • HAYIRLI OLSUN
  • o sisteme o/c çekmeyeceksin hea ?
    anakark Nforce 4 F değilde ultra alıp o/c çekerek üstün bir performans alsan nasıl olur
    ileride bi 512 daha aırsın 2*512 ideal
    VGA ya biraz daha bütçe ayırısan oyunlarda güzel olur
    ama bu da şlimdilik yeterli
    PSU ya biraz daha güç ver
    ortalama 100 YTL daha harcama yapsan hoş olur sisteme ama bütçen yoksa ideal.. hayırlı uğurlu olsun
  • RAM 512 DDR 400 OEM DİYE ALDIM TAMAM ASUS TA KARAR KILIYORUM SU AN MAKİNAYI TAKIYORLAR ÖNERİ VARSAN DEĞİŞTİREBİLİRİM...
  • bence ekran kartını değiştir bütçene göre tabi nvidıa 6600 serisi olabiliri ati x 1600 serisinden olabilir
    yada ram iki tane dual yap çok süper olur almışken tam olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdik

RAM 512 DDR 400 OEM DİYE ALDIM TAMAM ASUS TA KARAR KILIYORUM SU AN MAKİNAYI TAKIYORLAR ÖNERİ VARSAN DEĞİŞTİREBİLİRİM...

ramleri oem alma twinmos,kingston yada corsair olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayrını gör kardeş ekran kartın biraz zayıf geldi bana
  • 3200+ alalı 1 sene oldu ama hala bana yetiyor ... hiçbir eksiklik yada yavaşlık hissetmedim daha 2 - 3 yıl rahat götürür bu işlemci..
  • ramlari kingstomla değiştirdim .... ekran kartını değiştiremiyorum paralar bittiiiiii......... bir ara 512 de ram alıp bir sene sonra windows 64 bit türkçeye geçince ekran kartını değiştirceğim ... çok fazla oyun uynamıyorum sadeceflight simulator olayına giriyorum hepinize fikirler için teşekkürler.... malesef bütçe tükendiii....

SAYGILAR
  • BERBAT ETMISIN AMD OYUN ICIN AMA P4 LER HEM OYUN HEP PRPGRAM YANİ INTERNET FELAN HEMDE İYİ KÖTÜ ETMİSİN KÖTÜ

BİR AY ICINDE YAKARSIN SEN ONU BEN BİOSTAN SONUNA KADAR ACTIM BİSEY OLMADI İSİNMİYOR YANİ SU AN LGA 775 2.8 GHZ YA SU 3.6 GHZ KÖTÜ ETMISIN KÖTÜ
  • quote:

Orjinalden alıntı: duvan_5

BERBAT ETMISIN AMD OYUN ICIN AMA P4 LER HEM OYUN HEP PRPGRAM YANİ INTERNET FELAN HEMDE İYİ KÖTÜ ETMİSİN KÖTÜ

BİR AY ICINDE YAKARSIN SEN ONU BEN BİOSTAN SONUNA KADAR ACTIM BİSEY OLMADI İSİNMİYOR YANİ SU AN LGA 775 2.8 GHZ YA SU 3.6 GHZ KÖTÜ ETMISIN KÖTÜ

arkadasim kücük harflerle pls.gözlüklü olabiliriz ama görebiliyoruz sonuçta.

sistem fena deil ama o sistemi alıpta o*c yapmamak hakaret olur..

• Hayırlı olsun iy sistem
  • quote:

BERBAT ETMISIN AMD OYUN ICIN AMA P4 LER HEM OYUN HEP PRPGRAM YANİ INTERNET FELAN HEMDE İYİ KÖTÜ ETMİSİN KÖTÜ

ne diyorsun sen ya bas git bi halt bilmediğin belli
  • Hayırlı olsun.
  • quote:

yaw 3,6 ya para mı yeter ? ne den sen yaw ? hele anlat bakalım şu DH çılar ilham alsın
  • güle güle kullan
  • quote:

Bu arkadaş çok büyük bir olasılıkla " Fanatik İntelci " ve AMD sistemini tercih eden arkadaşımızı fena halde kıskanıyor...

• quote:

Kesin sende şu bilgisayardan anlamayan AMD nin çok ısındığını falan söyleyen mahelle bilgisaycılarındansın devir değişti biraz çağa ayak uyduralım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezerbaris

quote:

Kesin sende şu bilgisayardan anlamayan AMD nin çok ısındığını falan söyleyen mahelle bilgisaycılarındansın devir değişti biraz çağa ayak uyduralım.

arkadaş CPU da ki performansı MHz ile ölçüyor ne de olsa 3,6 GHz çok yüksek bir rakam.. Frekanslara kanmış gidiyor.. uyan AMD yi alan Benchmarklarda birinci oldu ( büyük atasözümüz ATI alan üsküdarı geçti den alıntıdır , sadece bilgilendirme amaçlıdır )

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.