Bildirim
AMD vs Intel (konu dışı)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ryzen mi önerirsiniz intel mi (oyun için) -
Oynadığın oyunlara göre değişir, sadece CS:GO oynarım diyorsan i5 9600K alırsın oynarsın. Battlefield V gibi oyunlar oynamak istersen AMD 5 3600 alır FPS düşüşü olmadan oynarsın. -
Hocam bu nasıl karşılaştırma yani ryzen 5 daha iyi diyorsunuz kısaca -
Ryzen 5 3600 modelinin çoklu çekirdek gücü daha yüksek, Battlefield gibi birçok kişinin aynı anda oynadığı oyunlarda daha stabil bir deneyim sunar. Tekli çekirdek gücü de i5 9600K modelinin aşırı altında değildir. Bence Ryzen 5 3600 daha iyi bir işlemci, sizin beklentileriniz de önemli. -
Hangisini alırsanız alın ama bu saatten sonra 6/12T işlemci almayın geleceğe yatırım olmaz, 8/16T işlemcilere yönelin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 28 Nisan 2020; 23:35:21 > -
Örneğin ne önerirsiniz hocam -
Yani tüm oyunları oynarım sanırım -
Bütçeniz nedir ? -
1600 tl civarı belki 1800 -
Sıfır veya ikinci el 2700x bakabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: crunch1
1600 tl civarı belki 1800 -
Hocam oyun için r5 3600 daha iyi değil mi 2700x ten -
Hocam oyun için r5 3600 daha iyi değil mi 2700x ten -
Şu anda öyle ama yeni konsolların işlemcisi 8/16T. Yarının ne olacağı bilinmez 3600 pişman edebilir. 3600 tek çekirdekte daha iyi ama çok çekirdek performansında geride.quote:
Hocam oyun için r5 3600 daha iyi değil mi 2700x ten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 29 Nisan 2020; 0:24:17 > -
Hocam yarın diyorsunuz iyi diyorsunuz da o yarına ne kadar var yani -
Yeni oyunlar yeni konsola göre port edilmeye başladığında 2700x çoklu çekirdek performansından dolayı bir adım öne çıkacak. Yani sene sonu veya önümüzdeki yılın başı en geç.quote:
Hocam yarın diyorsunuz iyi diyorsunuz da o yarına ne kadar var yani
3700X veya 3900X alıp arkanıza yaslanın demek isterdim ama bütçeniz belli. Çok kararsızsanız ve acelenizde yoksa yeni ryzenları bekleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 29 Nisan 2020; 0:31:1 > -
Öyle diyorsanız düşünürüm hocam sağolun -
Ben intelciyim -
Kahkaha attım.
Benzer içerikler
- 4060 ti için işlemci
- tray işlemci nedir
- smt mode nedir
- intel speed shift technology nedir
- matlab sistem gereksinimleri
- ryzen 5 5600x3d
- işlemci karşılaştırma
- darboğaz testi
- işlemci sıcaklığı ölçme
- kirin 9010
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X