Şimdi Ara

AMD ve SSSE3 Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İşlemcim AMD Phenom II X6 1090T. Gelgelelim ben Edius programını yükleyemiyorum. İşlemcimin SSSE3 desteği olmadığı için program yüklenmiyor. Bunun bir çözümü yok mudur? Zamanının en üst seviye işlemcilerinden biri nasıl böyle bir zaafiyete sahip anlayamıyorum. Acilen Edius yüklemem gerekiyor.

• 1090t modelinde SSE 1-2-3-4 mevcuttur.programın daha yeni - eski versiyonlarını denediniz mi ya da yaması var mı?
  • Önceki sürümler yükleniyor ama bana 7.5 lazım. SSE değil de SSSE istiyor. Aynı programı i7 4700MQ işlemcili notebooka kurdum, programda herhangi bir hata yok.
  • 4700MQ işlemcinizde var SSSE3 ama 1090t'de yok.ben yazım yanlışı yaptınız sandım bu durumda yapılabilecek bir şey yok 1090t'de eski versiyon kullanın ya da yeni versiyonu notebook'ta kullanın ya da 1090t'nin anakartı fx işlemci destekliyorsa fx alın fx'lerde de var SSSE3 komut seti.
  • selamlar powermonn !

bendede amd phenom ıı x6 1055t var.... çok memnunum... bende aynı sorunla bugün edius 7,5 kurmaya çalışınca tanıştım... ben normalde sony vegas kullanıyorum.... ama reverse slow motion performansında sorunlar olduğundan edius denemek istedim.... internette okuduğum kadarıyla ticari anlamdada tercih edilen bir yazılımmış... öğrenmek lazım dedim.... olmadı...

bir çözüm bulabildiniz mi ? ya da bu sorunla karşılaşmadan kurulabilecek edius hangisi ?

teşekkürler şimdiden... :)
  • hachiko kullanıcısına yanıt
    yanlış anladınız hocam...

işlemcinin sse3 desteği var.... ama ssse3 desteği lazım bize :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahceci_savas

yanlış anladınız hocam...

işlemcinin sse3 desteği var.... ama ssse3 desteği lazım bize :)

https://en.wikipedia.org/wiki/SSSE3

Bu durumda ya sistemi değişteceksiniz ya da programı..Eski versiyonunu kullanacaksınız..
  • hachiko kullanıcısına yanıt
    öyle görünüyor :(
  • Phenom II'lerle en fazla 6.5 sürümü kullanılabiliyor. Daha yeni sürümler için Supplemental SSE3 komut setini destekleyen bir işlemci (AMD Bulldozer serisi ve sonrası, Intel Core 2 Duo ve sonrası) gerekiyor.
  • bahceci_savas B kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba.
    Yeni gördüm kusura bakmayın.
    Edius 6.5 lullanıyorum mecburen. Tek handikapı 4K video desteği yok.
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    FX-8350'de Butun Komut Set'leri Var Bu Programi Catie Catir Calistirir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.