Şimdi Ara

Amd ve İntel uyumlu olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar gençler bendeki eski sistem kenarda duruyordu bende bizim akrabaya vereceğim onun sisteminin anakartı yanmış ekran kartı sağlam duruyor.

İşlemci i7 870
    16gb’a kadar ddr3 1333mhz ramleri destekliyor.

Anakart konusundada sıkıntı yok.

https://m.tr.aliexpress.com/item/32222077805.html?pid=808_0011_0131&spm=a2g0n.search-amp.list.32222077805&gclid=Cj0KCQjwiJncBRC1ARIsAOvG-a5ZW4ndE-tZCZI_FxRB6mwSbhs2oP0bSqXE1uNylk89eFuo8-QohSAaAiIvEALw_wcB

Şimdi burada Amd 8gb 28$

İntel 8gb 45$

Bu çok büyük bir fark kurun 6₺ olduğu bu günlerde bu ikisi arasında fark nedir ddr2’lerde amd işi önemli diye biliyordum ama bu ne şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle kolay gelsin kardeşim Tek eksiğin Ram sanırım. Daha önce ben de bakmıştım ona ama AMD uyumlu yazandan alıp intel e takıp kütür kütür çalıştırdım. Bu sadece satış taktiği. Satıcının yazdığı şeylere inanmayın. Alıp takın AMD uyumlu yazana Rahat rahat çalışacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KitapAyracı

Öncelikle kolay gelsin kardeşim Tek eksiğin Ram sanırım. Daha önce ben de bakmıştım ona ama AMD uyumlu yazandan alıp intel e takıp kütür kütür çalıştırdım. Bu sadece satış taktiği. Satıcının yazdığı şeylere inanmayın. Alıp takın AMD uyumlu yazana Rahat rahat çalışacaktır.
    Sistemde 4gb ram var vereceğim arkadaşda 8gb ram eklemek istiyor. Amd uyumludan alırsa bir sıkıntı yaşamaz değil mi ddr3 ramler.

• Forum sitemde tavsiyelerden bakabilirsin.
  • Dostum şimdi biraz daha kontrol ettim ilk attığın mesajı da İşlemcin 16 GB ram destekliyor demişsin. Ama İşlemci 16 destekliyor diye sistemin 16 GB desteklemeyecek. Anakartının da En az 16 GB ' ı desteklemesi gerekiyor. Orada bi ikileme düştüm 1333 Mhz ram bulmak bu kadar zor değil ayrıca Sahibinden.com a veya Forumdonanım' ın 2. el pazarına bir bak derim. 8 GB ram ekletecek diyorsun Destekli mi değil mi bilmek lazım. Bana mümkünse Anakartının marka ve modelini yazarsan sana sağlıklı olarak cevap vermek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KitapAyracı -- 30 Ağustos 2018; 1:1:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KitapAyracı

Dostum şimdi biraz daha kontrol ettim ilk attığın mesajı da İşlemcin 16 GB ram destekliyor demişsin. Ama İşlemci 16 destekliyor diye sistemin 16 GB desteklemeyecek. Anakartının da En az 16 GB ' ı desteklemesi gerekiyor. Orada bi ikileme düştüm 1333 Mhz ram bulmak bu kadar zor değil ayrıca Sahibinden.com a veya Forumdonanım' ın 2. el pazarına bir bak derim. 8 GB ram ekletecek diyorsun Destekli mi değil mi bilmek lazım. Bana mümkünse Anakartının marka ve modelini yazarsan sana sağlıklı olarak cevap vermek isterim.
    Destekliyor hocam baktım ben.

Amd olayını ddr3’lerde ilk defa duyuyorum da o yüzden sordum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.