Bildirim
Amd tabanlı Pc toplamak istiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşım forumda onlarca AMD sistem önerileri mevcut biraz araştır, kafana takılan birşey olursa elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
_____________________________ -
+1 _____________________________ BEN ANTİCOCACOLA ARKADAŞIMIN HESABINDAYIM
TUĞER NABER HOJAM FX MUHABBETİ AÇAK HADİ:d -
imzam... _____________________________ Asus A8n Sli Deluxe / Amd64 3000+ 939s / Samsung 160Gb Sata / TT V1000a Xaser-III / TT 480W Pure Power / Inno Tornado 6600 / Lg 1750S / Asus DVD-RW / 512X2 500Mhz Adata Vitesse
eski nick manyetico
Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir.
Mustafa Kemal

-
işlemci amd seçtiysen tamam sen işi biliyorsun gerisi kolay
-
Arkadaşlar sistem önerisi isterken lütfen bütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin. _____________________________ Tehlikenin farkında mısınız? -
İSTEDİĞİN BÜTÜN FİYAT ARALIĞNIDA AMD BİLGİSAYAR TOPLAYABİLİRSİN KOMBİNEN SAĞLAM OLSUN GERİ GELİR.
ARAMIZA HOŞGELDİN._____________________________ -
amd doğru tercih _____________________________ -
+1
quote:
Orjinalden alıntı: huysuzihtiyar
Amd tabanlı bir Pc toplamak istiyorum. Nasıl bir konfigürasyon tavsiye edersiniz. Yaklaşık maliyet ne olur?
ben imzamdakini daha dün topladım gayet güzel
hayırlı olsun aga daa dün almışın bilgisayarı ama arkadaş bütçeyi sölerse daa ii yardım edebiliriz die düşünüom
quote:
Orjinalden alıntı: berknos
hayırlı olsun aga daa dün almışın bilgisayarı ama arkadaş bütçeyi sölerse daa ii yardım edebiliriz die düşünüom
haklısın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 31 Aralık 2005 18:38:07 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler