simdi bildiğimiz üzere anakartta FM2 yazıorsa eger A10 işlemci desteklidir egerki AM3 yazıorsa eger FX serisi işlemcilerde desteklidir (yanlışsam düzeltin Lütfen)fakat demin 2 anakartı (MSI) karşılaştırırken karşıma işlemci tipi olarak AMD Tabanlı ve AMD ATHLON diye bi farklılık cıktı , buı AMD TABANLI ile AMD ATHLON arasındaki fark nedir ??? Not: Benim işlemcim FX X serisi 8320 ...
Benim anakartım Asus M5A99FX Pro R2,0 ve am3+ ama şuan athlon II x4 635 45nm işlemciyle kullanıyorum sorunsuz, 8350 ye geçeceğim için almıştım. Amd tabanlı, amd işlemci için demek. işlemci destek listesine bakmak daha iyi olur, sitenin karşılaştırma kalitesini bilemeyiz. Eğer anakart alacaksan bütçeni yazarsan daha iyi yardımcı olur ustalar.
aynn tam olarak o msı 970 gamıg , işlemcim fx x8 8320 almayı düşünüyorum uyumsuzluk olurmu acaba dye araştırıorum sabahtan berı ama hala kesın bı cvp bulamöadım :(
anakartta bütcem 250-300 arası üstad ekran kartım r9 280 asus 3GB 384Bit İşlemcide fx x8 8320 düşnüyorum
merak ettiğim şey bu 3nün yanında güzel bi anakart , şuanlık görüntü acısından msı cezbedıor ayrıca KillerEthernet destekli ve güncel bi chipset ama bilemıorum dogru anakartımı secıorum acaba...