Bildirim
AMD sistem topluyorum. önerileriniz? (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba
Ben AMD de kullandım INTEL de
CAD/CAM işlerinde INTEL Daha iyi
Sana 4 tane parça topladım gerisi sende varmış zaten...
INTEL - PENTIUM D 830 3000 349$+KDV
MSI - 945G NEO-F 122$+KDV
2*CORSAIR - VALUE SELECT 512MB 533 DDR2 138$+KDV
MSI - Radeon X550-TD256E 79$+KDV
Toplam 688$+KDV
Ekran Kartını LEADTEK 128MB Winfast PX6600GT TDH Extreme yazacaktım ama bence o kadara gerek yok hemde bütçen sınırlı.
Sana yazdığım parça AutoCAD'ın tüm versiyonlarına yeter Şimdilik en son 2007 çıktı.
Diğer CAD/CAM uygulamalarına da yeter (SolidWorks,Catia,Esprit,Ansys,Unigraphics,Pro/E)
Eğer bütçen yeterse X550 değilde X700 yada X800 serilerine yönelebilirsin.
Teşekkürler..._____________________________ -
Hangisini tercih edeceksin? _____________________________ -
çok teşekkürler ama bu sistem bütçemi çok aşıyor. AMD seçmemdeki sebep fiyat avantajıydı. DualCore önermişsin çok pahalı bana.
quote:
Orjinalden alıntı: kingwolf91
Merhaba
Ben AMD de kullandım INTEL de
CAD/CAM işlerinde INTEL Daha iyi
Sana 4 tane parça topladım gerisi sende varmış zaten...
INTEL - PENTIUM D 830 3000 349$+KDV
MSI - 945G NEO-F 122$+KDV
2*CORSAIR - VALUE SELECT 512MB 533 DDR2 138$+KDV
MSI - Radeon X550-TD256E 79$+KDV
Toplam 688$+KDV
Ekran Kartını LEADTEK 128MB Winfast PX6600GT TDH Extreme yazacaktım ama bence o kadara gerek yok hemde bütçen sınırlı.
Sana yazdığım parça AutoCAD'ın tüm versiyonlarına yeter Şimdilik en son 2007 çıktı.
Diğer CAD/CAM uygulamalarına da yeter (SolidWorks,Catia,Esprit,Ansys,Unigraphics,Pro/E)
Eğer bütçen yeterse X550 değilde X700 yada X800 serilerine yönelebilirsin.
Teşekkürler...
-
bak dostum yol yakınken bence 754 lük sistemden vazgec... hadi sempron kullanıcıları için iii güsel ama madem athlon 64 düşünüyorsun 939 luk bir sistem topla...
amd 64 +3200 s939
dfi anakart
dual 512
eğer maddi durumun iii ise 6600gt al...
senden kralı yok...
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: guner05
bak dostum yol yakınken bence 754 lük sistemden vazgec... hadi sempron kullanıcıları için iii güsel ama madem athlon 64 düşünüyorsun 939 luk bir sistem topla...
amd 64 +3200 s939
dfi anakart
dual 512
eğer maddi durumun iii ise 6600gt al...
senden kralı yok...

_____________________________ D.H _____VOLKSWAGEN CLUP______
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
ama rem olayını bıraz daha arttır 1gb kıngston fallan alırsan cok daha ıı performans saglarsın pc den