Şimdi Ara

Amd Sempron 145 kisa devre ile cekirdek acma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaslar boyle birsey mumkun mu?Mumkunse nasil yapilir?Arkadasim boyle bir sey olabilecegini soyledi.Olabilirse hangi pinler kisa devre yapilmali?Yardimci olursaniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

    kısa devrede ne yok öyle şu linke bak
    http://www.pclabs.com.tr/2009/08/12/amdden-sempron-surprizi-tek-cekirdekten-cift-cekirdege-bedava-gecis/

    Cevabiniz icin tesekkurler.Anakartimda islemci acma destegi yok bu yuzden boyle bir yontem ariyorum Anakart Foxconn M61PML-K.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o arkadaşınız baya bilgilidir ama ben öyle şey duymadım işlemciye kısa devre yaptırmak işlemciyi tekrarda yapmaya benzer ki buda dünyanın en zor işlemleri gerektirir
  • İşlemcilerde ne kadar mümkün bilmem ama ben elektronikte kısa devrenin yararının olduğunu gösterebilecek birşey söyleyemem size hatta daha çok zarar verecektir.Bunun gibi bir yöntemin işlemci üzerinde uygulanması yüksek ihtimalle işlemcinin sonu olacaktır.Kısa devre elektronların adı üstünde bir kısayol üzerinden hiçbir engel ile karşılaşmadan devreyi tamamlamalarıdır.Bunun için en iyi örnek bir bataryanın + ve - uçları arasına sadece bir tel bağlanması olabilir,tel ve akabinde batarya aşırı ısınacaktır hatta batarya patlayabilirde.
  • Cevaplariniz icin tesekkurler arkadaslar.Desenize hic ugrasma boyle seylerle.Yeni bir anakart yada islemci almanin vakti geldi.Sirf Crysis 3 icin istiyordum.Menuye kadar aciliyor yeni oyunu baslatiyorum.Video geliyor bitiyor ve donuyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu dediğiniz athlon xp döneminde ( devre elemanlarının üzeri kapalı değilken)( bazı serilerde) çarpan kilidinin kaldırılması için yapılan bir yönetmdi yeni işlemcilerde devre elemanları görünmediğinden zaten yapamazsınız böyle birşeyi . pin tarafında yapacağınız en küçük değişiklik zaten işlemcinin yuvaya uymaması sonucunu doğurur :)
  • Açıkçası sadece crysis 3 için sistem kuracaksanız,beraberinde diğer parçalarında değişmesi gerekecektir.Benim tavsiyem tek bir oyun için aşırı masrafa girmeyin,ama derseniz ki ben zaten değiştireceğim.O zaman size sistem önerilerinde bulunabiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.