Şimdi Ara

Amd Ryzen VS İntel İ7 Serisinin Adam Akıllı Karşılaştırması Neden Yok ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden adam akıllı karşılaştırma yok hep paint üzerinden benchmarklar yapılmış ve videolarda işlemcinin ne olduğunu bile bilemiyoruz 2 farklı pc den aynı özellikli işlemcileri farklı ryzen ve i7 karşılaştırması olmadığı için kimse işlemci almaya yanaşmıyor en azından 1 saatlik 5 farklı oyun videosu çekilebilirdi ayrıntılı şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meco06 -- 8 Mart 2017; 22:11:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jedi gelmeden kilitleyin gelip gerçek olduğunu sandığı meşhur 25 fps benchmarkı atıcak amdye sallayacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangalsucuk

jedi gelmeden kilitleyin gelip gerçek olduğunu sandığı meşhur 25 fps benchmarkı atıcak amdye sallayacak

Atacağı fps ayrıntılı olsunki inananalım ben bu süreye kadar ayrıntılı bişey bulamadım

• Her taraf karşılaştırma dolu hocam. Youtube a yazın binlerce var. Bazıları güvenilir bazıları sallama olabilir.
  • ozgboy kullanıcısına yanıt
    Baktımda ayrıntılı video yok hangisine inanalım sallama olabilir gerçek olsa ayrıntıya girerler

• 1 Saatlik videoyu kim izleyecek ?

10 tane oyun için olsa 10 saat boyunca hem video çek, hem de oyunu oyna. Sonra 10 saatlik videonun montajını yapıp, düzelterek Youtube'a yükle.

Yapabilirsen söyle, hemen dakikasında seni işe alırlar.
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    5 er 10 ar dakika aralıklarla 5 oyun testi yapsalar süre yeterli olur sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• O paint dediğin grafikler zaten söylediğin 1 saat oynanan görüntülerin sonuca uğraşmaış hali, 1 saat oyunu izlesen ne olacak, 1 saat boyunca video izleyip kafanda avg fps yi hesaplayıp farklı ayarlarda, os da, farklı işlemciyle yapılmış başka bir kişinin 1 saat oyun oynadığı video ile mi kıyaslayacaksın?

Çok istiyorsan technopat videolarını izleyebilirsin, adamlar rakip ürünler ile karşılaştırma yapmadan kendileri oyun oynayıp, kendileri eğlenip, karşılaştırma sonuçlar olmadan sözde inceleme yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 8 Mart 2017; 22:47:40 >
  • Tech Deals'ın videoları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy

Senin paylaştığın 2 videoyu izledim doğruluk payı var gibi ama kararsızım aralarında 3-5 fps farkı var 3-5 fps den bişey olmaz hem ryzen çok çekirdekli ileriye dönük bi yatırım gibi duruyor şimdi bu videoları izleyince insan hiç düşünmeden ryzen 1700 al gitsin diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meco06 -- 8 Mart 2017; 23:28:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

Açtığım konuya bakabilirsinizhttps://forum.donanimhaber.com/sadece-oyun-oynayacaklar-ryzen-e-bulasmayin-beklenen-2k-testleri-geldi--124497348

Baktım konuna ama alttaki videoda farklı sonuçlar var senin sonuçlar farklı çelişkili o yüzden diyorum ayrıntılı video niye yok diye bana videolarla gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meco06 -- 8 Mart 2017; 23:34:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: meco06

quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy

Senin paylaştığın 2 videoyu izledim doğruluk payı var gibi ama kararsızım aralarında 3-5 fps farkı var 3-5 fps den bişey olmaz hem ryzen çok çekirdekli ileriye dönük bi yatırım gibi duruyor şimdi bu videoları izleyince insan hiç düşünmeden ryzen 1700 al gitsin diyor

şu an 1 aylık süreçte işlemci almak mantıklı değil. daha anakartların sorunları varsa onlar piyasaya çıkacak.
    hep söylenen şey seri üretimlerde ilk partiler kalite stabilite olarak düşük olurmuş. o.c. olabilme kapasitesini buda etkileyeceği için beklemek mantıklısı.

• Ronon Dex kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim bu işler aceleye gelmez bu yüzden beklemek en iyi sonuç olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.