Şimdi Ara

AMD Ryzen 7000 Zen 4 [ANA KONU] 5nm, DDR5, PCIe 5.0 (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.598
Cevap
120
Favori
305.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Astro A50 ben de istiyordum da bunu uyguna bulunca bunu aldım. Zaten kabloluda A40 Kablosuzda A50 tepesi yok 🤣
    Bellekler
    www.vatanbilgisayar.com
    GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 SİYAH DDR5 6800MHz CL34 1.40V RGB PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-32gb-2x16gb-trident-z5-siyah-ddr5-6800mhz-cl34-1-40v-rgb-pc-ram.html

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• PanikAtak kullanıcısına yanıt

Acelemiz yoksa intel yeni nesil 3 4 aya gelir 14700k gibi bişey alın 4 5 sene uğraşmazsınız bidaha değişim yazılım vs vs.Nanometrede düşürecekler sanırım watta takılıyorsanız oda kapanır veya yakınlaşır çok.Hele 2k 4k oynuyorsanız %2 3 max 5 fark var ki o kadar bile olmuyor.Herkesin yaklaşımı farklı ama %5 geride olup beni bişeyle uğraştırmamasını tercih ederim.

Renderi ayrı tutuyorum oyun oynayan ve normal kullanan kişinin fatura 30 50 lira oynar maks.Ayda 1 kahve içilemeyen paraya bütün bu yazılım tantanasıyla uğraşmak yorucu.Yok ccdsi yok ramin mhz si yok biosunun sürümü onu kapat bunu aç oraya timing yap böö al 50 tl beni yorma.Gibi düşüncem( Bu kısım yukarıdaki mesajlara yönelikti hocam size değil tek mesaj olsun diye yaptım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trakyacus -- 27 Nisan 2023; 18:29:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siteamsorunsali kullanıcısına yanıt
    Yazmıcam diyordum da Hocam bu alttaki mesajı kim attı?
    Çözemedim ben sizi.
    AMD Ryzen 7000 Zen 4 [ANA KONU] 5nm, DDR5, PCIe 5.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 27 Nisan 2023; 18:32:26 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir de 4080 var alıp iade ediyorum diye Avrupa da oyle yapıyorlarmıs.

Keyfi iade gibi verilen hakkı kotuye kullananlar yuzunden sucu olmayanlar acılmıs urun kullanmak zorunda kalıyor. Bu ise bir cozum bulunmalı...

• huso kullanıcısına yanıt
    4000 konusunda gördüm. 4090 almış 2 kere iade etmiş. Onu mu diyorsunuz hocam?

• Trakyacus kullanıcısına yanıt

Yeni nesil derken 14 diyorsanız, 2024 gibi gelecek o. Bu sene muhtemelen 13 refresh göreceğiz.

• Ben para verip kullandığım ürünün artısını eksisini yazarım şikayetlerim hala geçerli. Trolle troll olarak cevap veriyorum açıkçası, kendisi AMD başlığına AMD haterlığı yapmaya girmiş ağır troll takılan bir arkadaş. Sözde hem AMD hem Intel sistemi var ama her fırsatta AMD kötüleyip Intel övmeye başlıyor. Boştaki güç tüketimi muhabbetini son 2-3 aydır sürekli her yerde görüyorum kendince bir şeyler çabalıyor ona ithafendi.

Reis sen şaka mısın ya? 50K para verdiğim kart Coil whine dan dolayı cırcır böceği gibi ötüyor, kulaklık takıyorum hala cw duyuyorum, kartı iade etmeyip ne yapayım sen söyle? Garantiye göndersem garanti de iade/değişim raporu verecek. Kanun hak tanımış, 14 gün koşulsuz şartsız cayma hakkı vermiş, vatandaş olarak haklarını bilmiyorsan bu senin suçun. Görende keyfi iade ediyor sanar hayret bir şeysiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siteamsorunsali -- 27 Nisan 2023; 19:28:25 >
  • Ben nevaleyi dizdim ağustosta parçaları birleştireceğim. O zamana kadar bioslar oturmuş olur. Şu an kavganızı aynen Marmara Kazım gibi izliyorum.

AMD Ryzen 7000 Zen 4 [ANA KONU] 5nm, DDR5, PCIe 5.0Getlaa TVyoutube
    Ada Sahilinde Bekliyorum Marmara Kazım
    https://www.youtube.com/watch?v=s4bGzmlVu74
  • Rovildi kullanıcısına yanıt

Nevale hazırsa ne bekliyorsun hocam ben anında kullanmaya baslardım.

Asus gidip 2 bios cıkarıp islemci kızarttı diye neyini bekliyorsun. Ben bekleyemezdim acıkcası..

Takıp keyfini surerdim.

• Evet hocam X den aldım iade ettim. Y den aldım iade ettim. Z den alıcam bulana kadar devam edicem tarzındaki mesajı...

Keyfi iade edenler yuzunden acık kart geldi deyip magdur olanlar tarafındayım.

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt

Refresh de tuketim de degisiklik olacak mı yoksa yine Mhz e mi abanacaklar acaba?

Refresh bile İntel in yapacagı hareketler degil sunu bile tuketiciler Amd sayesinde goruyor.

• Boşnak Ağa kullanıcısına yanıt

Kullandığım ya da kullanmayı düşündüğüm ürünlerle ilgili forumları tabii ki her gün takip ediyorum. Ama "X ürüne sahibim, laf ettirmem, Y ürünü bende yoksa çöptür" demiyorum. Benim her gün burada bir şeyler yazdığımı gördüğünüze göre siz de aynı şekilde takip ediyorsunuz. İlginç ama ben haftada 1 gidip bir bakıyorum Intel tarafında neler dönüyor diye. Ergenlik yapıp oralarda Intel kullananlara AMD güzellemesi yapmıyorum, kimseyle laf yarışına da girmiyorum.

Intel de AMD de babamın firması değil. Intel'i de AMD'si de Xbox'ı da PS'i de Nvidia'sı da, hepsi danışıklı dövüşen firmalar. Bizim rakip gördüğümüz firmaların hepsi aslında birlikte tekelleşmiş firmalar. Birinin avantajı diğerinde yok, diğerinin dezavantajı diğerinde yok.

Ama gelip buralarda firma övücülüğü yapıldığında "vay be üf, adam ne laf soktu, of keşke benim X'i almasaydım" demediğimizi belirtmek isterim forumdaki tüm fanboy'lara.

Refresh işlemci nedir, ilk kez duyuyorum. Intel tarafında özel bir şey mi? Yoksa adından anlaşıldığı gibi; 13. nesil işlemciye ufak tefek dokunuşlar mı olacak o tarafta?

MSI, ASUS en çok CW çıkan markalar. Yani bunu biraz araştıran bilirdi. Ama keyfine ötüyor diye iade ediyor. CW bi kere sorun değil. Garantiye göndersem değişim olur demiş ancak değişim de olmayacak yani. Firmanın yerine olsam almazdım. Satılamayacak hale gelmiş derdim. Sonra olan iyi niyetli kullanıcılara oluyor. Firma gelen kartı eski formuna getirmeye çalışıp başkasına satıyor. Yazık ne diyeyim.

• Bosnak Aga Zeki Hocam senin kafada bir adam degil tokatladı, vurdu gol oldu, sanlı İntelimiz kanımız mavi tarzında bir kisi degil

Ayrıca fiyat elestirisi konusunda senin tokatladı tabirin var ya
    7800x3d 13900K tokatlıyorsa
    7950x3d her turlu daha verimli ve iyi ise adamlar daha iyi islemcisini ucuza omur boyu satmal zorunda degil diyen de benim bir tutarsızlık da gormuyorum. Bunlar sirket...

Senin mavisine kurban oldugun İntelin aynı islemciye KS diye 3-4 bin bindirirken adam daha iyi islemcisini neden bedavaya satsın.

Rekabet edemez pasa pasa ucuza satar.

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.