Şimdi Ara

AMD RX Vega [ANA KONU] (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.591
Cevap
10
Favori
66.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Piyasa berbat, mining ise kazakistan da ki durumlar sebebiyle düştü diyorlar. FED güvercinden kartala dönecekmis, bu da düsürebilir diyorlar, suan kart alimi cin pek iyi bir zaman degil gibi bana kalirsa ama büyük oyuncular her zaman alir... Diger yandan elektirige gelen zamlarda kücük oyunculari oyunda tutmada zorlayabilir. Mining iside su siralar zorlasti... BTC yi 39600 degdirip, baronlara alim yaptirip, biraz hacmi arttirarak suan 43 yukarsina tasidilar. Bildigin bu sistem kova suyu ile degirmen döndürme ile birebir örtüsüyor. Piyasada güclü oyuncular, btc alternatifi baska bir sistem bulduklari an, btc cöker... Suan alternatif yoklugundan mütevellit gelenek devam ediyor. Metaverse dedigimiz platforma yapilan yatirim büyüdükce, dengeler degisebilir ama yinede btc nin gölgesinde kalir gibime geliyor.


    Metaplay adinda bir coin ikinci defa yatirimcilarinin coinlerini hirsizlara kaptirmis. Polyplay adinda bir coin, hacker lar tarafindan saldiriya ugrayip tüm kullancilarin (harmonypad) coinleri calinmis, ardindan ceo ismini degsitirip metaplay yapmislar, zararlar karsilanip tekrar baslamislar, simdi yine ikinci defa hirsizlar coinleri calis, lakin bu sefer hirsiz icerdenmis, hatta ceo dan bile süpheleniyorlarmis. Milletin binlerce dolari hic olmus, intihar etmeyi düsünenler bile varmis, 15k dolar, 3k dolar, 5k dolar hic olmus... ben tam anlamadigim bir dünyaya giris yapmadigimdan, anlamaya calisirken ögrendiklerim, helal ekmegin, alin terinin önemini her seferinde anlatiyor. Hizli para kazanmaya calisanlarin dustukleri duruma empati dahi yapmak zor geliyor.


    Bu vesile ile bilinmedik coin alinmasi, on satislari katilinmasi, bilinmedik platformlarda spot alisverisi yapilamamasini ve en önemlisi hicbir fenomene güvenilmemesini önemle arz ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • @Elessar Eredhian youtube'dan şöyle bir baktım, 6600xt'de de performans artışı oluyor gözüküyor. elektrik zamlarından sonra 160w karta geçmek bence düşünmeye değer AMD RX Vega [ANA KONU] 


    @kunGFu hocam bitcoinin geleceğin parası olduğuna inanmıyorum. dediğiniz gibi eninde sonunda birisi vurgunu yapacak, 3-5 kişi kazanacak 3-5 milyon ise mağdur olacak gibime geliyor.

  • Yani performans ve güç tüketimi konusunda iyi olduğundan eminim ama NVIDIA kartlarda ilgimi çeken şey açıkçası yeni teknolojiler (DLSS, DLDSR vs.) ve NVENC... Moonlight vs. kullanıp salondaki TV'ye ağ üzerinden stream yapmak istiyorum ama AMD'nin encoder'ı o kadar verimsiz ki istediğimden çok gecikmeye yol açıyor (Yine de PARSEC ile kötü bir sonuç vermiyor ama daha iyi olabilir). Bir de bir AMD bir NVIDIA gibi bir geleneğim oldu şimdiye dek; onu bozmayayım diyorum AMD RX Vega [ANA KONU] 

  • Bitcoin olarak degilde blockchain sistemi gelecekte kullanacagimiz bir sistem, metaverse ile beraber daha cok duyacagiz, en son samsung metaverse isine girdi decentralland (mana) ile anlasti. Dijital euro, dijital türk lirasi dahi blockchain ile calisiyor, calisacak. TOGG icin dahi AVAX ile anlasma yapildi. Taninan bilinenler disinda ki yani söyle söylemek gerekirse, uzerinde binlerce yazilim mühendisinin calistigi coinler disindakilerin gelecegi tehlikede... Zaten suanki coinlerin %95 inin yok olacagi konusuluyor. BTC nin kullanim alani var, yazilim destegi var, eth keza... Sonra polkadot ve solana geliyor... Sonrasi ise binance smart chain, AVAX vs... Her coin de bu destek yok. Gelecegin para birimi olmasindan ziyade, teknolojisi bu, calismalar bu yönde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim elimde Sapphire Rx Vega 56 Pulse modeli var. Birkaç mesaj evvel yazıldığı gibi fiyatlandırmada sıkıntı yaşıyorum. İş için ve Cuda desteğinden ötürü Rtx serisi bir karta geçmeyi planlıyorum. Rtx 2060, Gtx 1080, Gtx1070ti gibi kartlar muadil sayılabilecek ürünler, bunların ikinci ellerine göre mi fiyatlandırma yapmalıyım. Tavsiyeniz var mı?

  • Dorthonion92 kullanıcısına yanıt

    Hocam bilgi olsun diye yazıyorum dün bendeki Sapphire Vega 64 Nitro+'ı satıp bugün de üzerine 1500 kadar koyup 3060 Ti aldım.

  • Anladım, çok teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd RX Vega 64 referans modeli tek fanlı için undervolt ayarları ile ortalama ne kadar güç çekiyor kart birde Undervolt değerlerini paylaşabilecek biri var mı ?

  • lazye kullanıcısına yanıt

    Valla hocam sizin kart tam olarak nedir ne kadar uv yapılır bilemiyorum ama bendeki Sapphire Vega 64 Nitro+'ı şu ayarlarda kullanıyordum ben:


    AMD RX Vega [ANA KONU]
    AMD RX Vega [ANA KONU]



    Bu şekilde kart yük altında 180-190 watt civarında güç tüketimi gösteriyordu.





  • Zamanında vegaya 220mv uv yaptım diye sevinirken 6700xt yi 210mv düşürüp aynı zamanda frekansı 160mhz arttırabildim kart bayadır elimde ama uğraşmamıştım uv ile 50mv indirmiştim sadece.

    Varmı vegadan 6000 serisine geçip böyle uv değerlerine ulaşabilen?

  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.