|
Hocam milyon tane şey denemişimdir, bios sıfırlama, bios update, driver update, windows update ne varsa denedim. Monitörden şüphelendim ama sorun monitör olaydı keşke, benim arkadaşımın 2k 244 Hz monitörü vardı onla denedim yok yani stutter gitmiyor.. Oyun steam versiyonu bu arada unutmadan söyleyeyim. Hocam birde mantıksız gelen birşey var. Bir forumda grafikleri yükseltin yüksek ihtimalle çözülür diyordu (CPU kullanımı açısından) denedim ve harbi Saint Denis harici heryer düzeldi. Ama insanda bir huy varya nerede kötü birşey oluyor nefsi oraya itiyor sürekli Saint deniste takılıyorum, çileden çıktım en son yani. PSU sorunu olsaydı grafik arttırınca 160w kullanıyor gpu normalde 145-150 hani grafik arttırınca stutter artması lazımdı... Dedim sorun ekran kartındadır benim emekli Rtx 2080'i çıkardım driver falan ne varsa sildim yeniden yükledim yok yine sorun düzelmiyor. Ama farkettiğim birşey oldu Saint Denis'de vram kullanımı çok oynak, bir 8gb bir 11gb oluyor ondan mı diye düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
evet güç kaynağı stutter sorunu yaratmayabilir fakat güçle ilgili bir sıkıntı yaşadığınız, gpunun kendisinide kullanamadığı bariz ortada. Sorununuz çözülür inşallah.
kullanıcısına yanıt
Hızlı