< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
|
Oyunda optimizasyon sorunu yoksa düzelecek olsa bu SSD'de düzelirdi. Sorun olmazsa bir de temiz kurulum ile deneyebilirsin. Güç kaynağı almadan önce ekran kartının gücünü oldukça kısıp deneyebilirsin. Bir de Windows ayarlarından ekranın yenileme hızını ayarla, diğer yerlerde herhangi bir limit koyma. Bi tane 144Hz gtx1650 laptop vardı, bazı oyunlarda 60-70FPS anca veriyor diye 60Hz'e çekmiştim tazelememesini ve bundan daha fazla FPS göstermesine rağmen takılıyordu, sırıtıyordu. 60Hz ve v-sync açınca yine benzer durum devam ediyordu. Dahili monitörü doğal hızı 144'e çekip düşük FPS almak sorun çıkarmıyordu. Umarım sorunu çözersin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
alan wake 2 ve bf6 da denedim yüksek ayarlarda ortalama 170w düzeyinde hocam kart modelim powercolor 9060xt 16gb reaper psu fsp 650w 80+ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustalation -- 6 Aralık 2025; 2:16:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
200 watt a kadar yükseldiği oluyor çok ender ama gözümle gördüm. afterburner sürekli açık ve ara ara bakıyorum en fazla 170 filan görüyordum ama geçen gün bi baktım 200 e yükseldi. Sapphire pure oc edition bendeki ama oc siz vaziyette. Sizin psu da zaten zamanla epey güç kaybetmiştir 350 lere düştüyse eğer belkide gerçekten psu yüzünden olabilir ama genelde bu durumlarda makina reset filan atar güç yetmezse diye tahmin ediyorum ama tabi sadece tahmin. Kısaca psu olabilir sorun. Bu kartlar baya güç harcıyor. Bu arada nette araştırırken tpm in açık olmasıda bazı sistemlerde takılmalara sebep olabiliyormuş. Kapatıp birde öyle deneyin. |
|
Intel Core i5-8400 (6-Core up to 4.00 GHz) 8.Gen - Asus TUF B360-Plus Gaming 8.Gen DDR4 Anakart - Sapphire Radeon RX570 PULSE OC 4GB - Kingston HyperX Fury Black 2 x 8GB, DDR4-2400MHz - HX4 Ram - Corsair Carbide Serisi SPEC-01 VS600W - Samsung 860 Evo 250 GB Ssd - LG 27" 27MP59G IPS Full HD HDMI Gaming Monitor - Samsung 1tb hdd - Seagate 1tb hdd - Windows 10 Home Edition 64bit
|
|
AMD kullansaydım sinirden bunu 100 kez dinleyip putin'e dönüsürdüm. Geçenlerde, Leonid Kharitonov vermistim ama mevzuyu esas meshur eden Feodor Chaliapin tabii ki. The legendary Russian basso, Feodor Chaliapin sings Mussorgsky's 'Song of the Flea'
He recorded this song four times: 1922, 1926, 1927 and 1936. I'm going to post 1936 version later with a his rare autograph, and a photo taken from Hibiya auditorium. https://www.youtube.com/watch?v=Drzcj5LF7K4 |
|
Aga sırf sana birşey sormak için üye oldum bu siteye herneyse.. Bendede aynı model var cpumda R5 7500 F, arada sırada oyunlarda takılma oluyor hele Rdr2'de Saint Denis civarı insanın sabrı dayanmıyor öyle bir stutter... Psum 550 W sizce yeterli mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
selam hocam psu marka model 12w kanalından kaç watt verdiği de önemli verimli bir psu olsa dahi oyundaki performans sorunlarına sebep olan pekçok etken var ısınma sistem stabilitesi driver problemleri oyunun optimizasyonu korsan ya da orjinal oluşu yani tek bir etken etkili değiil bende de rdr 2 yüklü arada bir açığ atla turlarım bende herhangi bir fps drop yahut başka bir sorun mevcut değil gayet akıcı oynuyorum pc varsa sorun da var hocam bir ara sırf bu sorunlardan gına geldiği için konsola geçmiştim sonra uslanmaz bir pc oyuncusu olduğum için pcye geri döndüm😁 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|