Şimdi Ara

amd rx 7700 xt görüntü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sistemi sıfır olarak 8 ay önce aldım 3 haftadır filan monitörün alt kısmında pixseller karıncalı televizyon gibi görüntü oluşuyor 25.8.1 sürümünü ddu ile kaldırıp 25.4.1 yükledim yine aynı acaba yazılımsal sorunmu yoksa ekran kartı bozuldumu ben anlayamadım

amd rx 7700 xt görüntü sorunu

• Monitörden, kablodan vs de olabilir. Farklı bir ekranda deneyin.

• Hasarlı bölümün yada tüm ekranın screenshot'ını buraya yükleyin yada ekran kaydı alın 5-10 sn kayıtta sorun var mı bir bakın. Kayıtta da sorun varsa gpu arızasıdır. Kayıtta temizse monitör, kablo yada kablonun giriş yaptığı soket sebepli bir hasardır.

Edit: Ekran kaydını dışarıdan bir telefon ile almayın. Amd adrenalin ile kayıt ve yayın sekmesini kullanarak kayıt alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 12 Ağustos 2025; 18:54:28 >
  • FaLCoN^ kullanıcısına yanıt

hocam farklı kablo monitöe denedim aynı sorun devam etti dün gece

• Lyrazed kullanıcısına yanıt

hocam dün akşam en son asusun sitesinden 24.8.1 yüklemiştim aynı olay devam ediyordu bugun açtım pcyi sorun yoktu lakin 3 haftadır bi gün iyi bir gün aynı ekran görüntüsü attıgım gibi ekran löp löp ediyordu senin önerinle Amd adrenalin ile kayıt almaya başlar başlamaz ekranda pixseller yine çıktı kayıtı durdurunca normale dönüyor sence gpu arızalımı garantisi devam ediyor 7 aylık kart

• quote:

Orijinalden alıntı: porsuk773

hocam dün akşam en son asusun sitesinden 24.8.1 yüklemiştim aynı olay devam ediyordu bugun açtım pcyi sorun yoktu lakin 3 haftadır bi gün iyi bir gün aynı ekran görüntüsü attıgım gibi ekran löp löp ediyordu senin önerinle Amd adrenalin ile kayıt almaya başlar başlamaz ekranda pixseller yine çıktı kayıtı durdurunca normale dönüyor sence gpu arızalımı garantisi devam ediyor 7 aylık kart

Farklı monitörde de bu sorunu yapması kartın arızalı olduğunu gösteriyor. Kayıtı tekrar oynattığınızda aynı sorun kayıtta da var mı? Yani tekrar izlediğinizde. Bunu özellikle soruyorum eğer varsa Vram sorunu var demektir kartta. En azından aşağı yukları karttaki sorunu anlamış oluruz. Gpu nun diğer çıkışlarına kabloyu taktığınızı varsaydığım için öneride bulunmadım. Ama vakit kaybetmeden rma ya başvurun. Yeni kart zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.