Şimdi Ara

AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread) (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.662
Cevap
162
Favori
292.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #5
Giriş

B.kunu çıkarma, alanlar aylardır nasıl kullanıyorsa sen de öyle kullanırsın dedi  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O öyle olmuyor işte deseydin o zaman niye üreticiler yüksek modellerinde fazla sayıda bulunduruyor bunu deseydin. Ama yerli malı ai heralde laftan anlayacak gibi değil. 

Uzatmaya gerek yok diye ekledi  

Karar sürecindeki yardımlar için teşekkürler  

Rica ederim ama gerçekten merak ettiğim için sordum artık herşey ai lere sorulduğu için bunuda sormuşsunuzdur dedim.

Sormaya bile gerek duymadım.

Normalde buralarda sormuyorum ancak ülkemizde fiyatlandırma, piyasa dinamikleri farklı olduğu için dürüst olmak gerekirse daha çok kampanyalar vs. konusunda fikir almak için buraya yazdım. Sizlerin sayesinde de indirimsiz fiyata göre oldukça hesaplı şekilde siparişi verdim.

Reddit'te de benzer bir soru sormuştum. Prime'ın yükteki sesinden rahatsız olduğunu yazan kullanıcılar oldu. Yine bana göre 2x8 pin yeterliyken gereksiz kablo kalabalığının fayda değil zarar olduğunu düşünüyorum. İzlediğim YouTube videolarında da her konuda zirvede olmasa da önlerde yer alınca Pulse'da karar kıldım.

Zaten fiyatlar artacak diye yangından mal kaçırır gibi içime sinmeden aldığım bir ürün, en üst modelde bile beklentim çok yüksek değil. Yoksa parası neyse hangisi iyiyse alıp geçerdim. AI biraz işin şakası, kısaca ne istediklerimi yazınca bu modele işaret etti. Lanet olsun sormasaydım yazmasaydım diyorum şimdi  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 13 Ağustos 2026; 15:0:33 >

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

Tamam işte sp-cap soruma verilecek cevap buydu. Forum kuralları çerçevesinde mevzuyu konuşmanın zararı olmaz canınızı sıkmayın. AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread) 

• Nvidia hotspot sıcaklığını gizlemekle akıllılık etmiş kaç 9070xt videosu gördüm bunu düşürücem diye repaste yapma üzerine ve neredeyse hepsi daha kötü sonuçlanıyor padleride değiştirmiyorlar açtıktan sonra.

satması kolay bir model almışsınız hayırlı olsun. 2x8pin o kart için yeterli. ön siparişle aldırdığım arkadaşlar bile memnun o modelden geçen sene şubat sonundan beri kullanıyorlar.

geçen sene 50 konusunun eski sahibi REDSTONE tutmuş bu konuyu yabancı forumlarda göstermiş. beğenmemiş tabi kimse elimde kart yok test yok ve konu başlığı onunkinin aynısıymış kendime özgün bir şey yapacakmışım konu onun sanıp ona pm atmasınlar diye. dedim madem yabancı forumlardan da bakanlar oluyor buyrun size bu foruma özgün isim ve yabancı forumlarla da uyumlu. oralarda da bu isimdedir owners thread şeklinde yani kullanıcılar konusu yoksa bu forumda olsa olsa almancı vardır onlara da achtung! diyecek halim yoktu.

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • Jake Lockley kullanıcısına yanıt

Bende o mesaja anlam verememiştim şimdi jeton düştü. İyi olmuş İngilizce'de yazılması aramalarda çıkar. Bazı pcb fotolarını almanca/ingilizce Owner's Thread lerden buldum mesela sp-cap listesi yaparken. Üreticiler masraftan çok kısmaya başladı bunun doruk noktasıda 9070xt pcblerinde yapılmış bir önceki 7900xt lerle kıyaslayınca.

Hangi yabancı foruma atmıştı?

Teşekkürler.

AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kartta 2 giriş olsa biri daisy chain olsa iyi olmazdı ama psu dan gelen 2 kablo direk bağlı üçüncünün öyle olması sorun olmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

rica ederim güle güle kullanın.

• Starborn kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Hangi yabancı foruma atmıştı?

hepsine atmış herhalde burada 50 konusuna yazmıştı yani beni bir pm'den bir konudan fırçaladı.  kendin aç madem öyle değil mi ben kimse açmadı lansman saati geldi diye açtım yoksa iddiam yok.

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

Yabancılardan medet uman siyasetçiler gibi AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread) 

Zaten kendiside açmazdı konuyu nvidia alınca birşey olduğunu sananlardan. Bana "sen nvidia almak isteyip alamayan ezik fakirsin" demişti AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread) 

Orijinalden alıntı: Anuminas1994

Teşekkürler hocam bazı yerlerde güç kaynağından çıkan ayrı ayrı 3 kablo kullanın diyorlar kafama takılmıştı

3 soketide sonuna kadar kullanacak bir kart değil 9070XT psu da kaliteli olduğu için sorun olmaz.

Eldeki 3080 gözüme heybetli görünmüştü. 9070 XT nasılsa sığar, tonla boşluk var diye düşündüm ama yemedi   Alet sıvı soğutucunun radyatörüne çarpıyor. Ne yapsam milattan önce kalma kasayı mı değiştirsem, hava soğutmaya mı geçsem derken neredeyse 10 yıldır kullanmadığım hard disk kafesini gözüme kestirdim. Çıkarıp radyatörü başka yere taşıyacağım. Hangi akla hizmet bilmiyorum ama Cooler Master abiler güzelce perçinlemişler, biraz uğraştıracak. Yarın pederin evine gideceğim, onda matkap var, birlikte hallederiz gibi.

Bu kasayı en son geçen sene bir daha açmamak üzere son kez kapadığımı hatırlıyorum   Szöde ekleme çıkarma yapmayacaktım, sen misin kaşınan  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 15 Ağustos 2026; 1:42:47 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.