Şimdi Ara

AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: to9y Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.682
Cevap
154
Favori
231.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaramıyor aynen. Siz asıl ortalığı karıştırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.

• headhunter kullanıcısına yanıt
    Sence bu fiyatlar gerçek olabilir mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jester61 kullanıcısına yanıt

hocam ben bu fiyatların yanlış olmasını yeğlerim en az 10k hemde az önce kendileri ile de konuştıum tam net değil ama yakın fiyatlar dediler 10k için yakın fiyat denilceğini sanmıyorum %25 geliyor ama bu fiyattan çakılır amd Türkiye de

• Hem Nvidia hemde AMD kartların konularını takip ediyorum, şu fiyatlandırma hakkında ki mesajlar ve oradan oraya uzayıp tartışmaya dönen yazışmalar beni o kadar sinirlendiriyor ki, sonra diyorum ne banlanmaya değer ne zamanını harcamaya değer. Ama konuya her gün bakıyorum ve yine kısır döngü aynı şeyleri görmeye devam ediyorum. Cidden bizim insanımız tek kelime ile rahatsız.

• headhunter kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten demek istediğim o en basitinden kendiniz bu fiyatlara çıkarsa gidip daha iyi olan 5070ti mı alırsınız bu kartları mı bence tartışmaya gerek yok bu kartlar 30k-35k olmak zorunda üstünde alınmaz olsa bile alınmaz bu kadar basit yani

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt

AMD RX 9070 549 $ = 19750 ₺ %18 kdv 3776 ₺ ..satıcı %20 kar alsa 4600 ₺ ortalama 27-28 bin ₺ olur kaba bir hesapla

• Finnbhennach kullanıcısına yanıt

amd rx 9070 vergi ve %20 kar koyunca 28 bin ₺ oluyor. bence 9070 xt 33-35 bin ₺ olabilir

• Hem amd hem nvidia ana konusunda fiyatların pahalı olması gerektiğini savunan tipler türedi, distribütörlere sesleniyorum: buralara zeka seviyesi primat düzeyinde olmayan çalışanlarınızı gönderin ki saçma sapan argümanlar duymak zorunda kalmayalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nopanicman N kullanıcısına yanıt

Vatancı arkadaşımdan fiyat istedim. 9070xt sapphire pulse 36k gözüküyor dedi sistemde. Tabi stok yok. Eğer vatan bu fiyatlardan satacak ise diğer siteler daha uyguna verirler.

• CyberDiamond C kullanıcısına yanıt
    Pahalı ingilterede 569 pound olarak listelemişler pulseyi 26k tl yapıyor aradaki 10k tl de haraç sanırım.

AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahminen bu fiyatı söylüyorlar ama bu fazla normalde 30 olmalı vergi ve kar koyunca.600 $=21600 ₺ kdv 4320 ₺ ve %20 kar 5184 ₺ tutuyor toplamda 31104 ₺ ediyor .30k altı 9070 xt'de olmaz.

• Vatan ürün sayfasını açmış. Normalde fiyat göstermiyor fakat karşılaştıra tıkladığınızda aşağıda fiyat gözüküyor. Eğer düz 9070 versiyonu bile bu fiyattan satacaklarsa o kısımda yazan rakam gerçekse işimiz var gerçekten.

AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread)
  • Anlaşıldı buna da geçirmasyon yapmışlar ticaret bakanlığına cimere şikayet edilmesi gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seyfitek S kullanıcısına yanıt
    gg

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yüksek vram li versiyonları da olur mu acep bu kartların

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

25k açıklanan kartı hadi şu bu filan diye 30 a sat da 35k nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada olması gereken şu. Üretici firmalar ürünleri için tavsiye edilen fiyat yayınlamalı. Ancak o zaman fahiş fiyatı tespit yapılır, bunun ticaretini yapan adamlara bırakırsan bunlar öyle ya da böyle yakın rakamlarda rekabete girmeden bir piyasa oluşturuyorlar.

İddia ediyorum ürünün performansına göre fiyat belirleme derdindeler. Yorumlara ve beklentiye göre fiyat açıklayacaklar ve hepsi sar bir aralıkta açıklanacak. Amd fiyat rekabetine girdi, müşretiye yarar konusunu biz görmeyeceğiz. Ha bir kaç ay sonra piyasa yerine oturur ama o zamana kadar ticaretini yapanlar piyasayı kullanacaklar.

büyük ayıp be. bu kadar kar alınır mı biz avrupada mı yaşıyoruz.kazancımız ne ki bu kadar fahiş fiyat uygulanıyor.yetmiyor beylere normal kar oranları.garajında eksik arabalar var herhalde zenginlerin.olan bize oluyor.düşük kart almak zorunda bırakıyorlar bizi.hakkımı helal etmiyorum.bize havadan para mı yağıyor

• CyberDiamond C kullanıcısına yanıt

7800 XT'yi 29bine satıyor vatan. Diğer sitelerde çok daha uyguna bulunabilir o zaman 9070XT.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.