Şimdi Ara

AMD Radeon R9 D970 - HD 9970/8970 Resmi Sızdırıldı ? Karşılaştırma Tablosu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
3.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fudzilla , kendi kaynaklarına dayanarak AMD Hawaii nin 600$ ın altında fiatlandırılacağını iddia ediyor .

AMD Hawaii will be priced below US $600
    http://www.fudzilla.com/home/item/32199-amd-hawaii-will-be-priced-below-us-$600
  • quote:

Orijinalden alıntı: cats.in.the.cradle

Catalyst 13.6 BETA2

AMD679B.1 = “AMD Radeon HD 8990″
    AMD679B.2 = “AMD Radeon HD 8990″

Burda niye iki tane 8990 var acaba?

* * *

Bir de kaynakları türkçeye çevirerek verebilirseniz çok daha iyi olur...
  • ( malum sebeplerden ötürü adını açıklayamadığımız ) kaynaklarımıza göre ,
    AMD , Hawaii grafik kartlarını 600 $ ın altında bir fiatlandırma ile lanse
    etmeyi planlamakta .

Mahalesef kesin fiat henüz açıklanmış değil fakat yaygın kanıya göre 600 $ ın
    altında olacak . Şu anki en makul tahmin AMD nin 599 $ , 549 $ ya da ikisi arasında bir
    fiat belirleyeceği yönünde . Bu fiat ; Hawaii temelli yeni grafik kartını ( n fiatını ),
    halen 649 $ civarında ve üstünde satılmakta olan Nvidia GTX 780 in iyice altında bir
    yerde konumlandırıyor .

Bu durum aynı zamanda AMD nin HD 7990 Malta grafik kartının fiatını 699 $ a çekmesi ile de
    örtüşmekte . Beklenen Hawaii tabanlı gpu nun , HD 7970 den hızlı olması beklenmekle
    beraber , HD 7990 a yaklaşabilmesini beklemiyoruz ( bunun hakkında şüphelerimiz var ) , en azından
    HD 7990 in crossfire da oldukça iyi iş çıkardığı oyunlarda .

Gayet tabii , AMD nin fiatları son günde değiştirebileceğini de akılda tutmak gerekir.........

------

niye iki tane 8990 sorusu :

bilmiyorum .

• kart bence çok şahane duruyor
  • Asus TOP II HD 7970 Kullanıcısıyım HD 8000 Serisine geçiş yapmam nekadar mantıklı olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR9

Asus TOP II HD 7970 Kullanıcısıyım HD 8000 Serisine geçiş yapmam nekadar mantıklı olur ?

Aynı kartı kullanan biri olarak bence mantıksız olur. GPU Tweak'ten 1125 mhz e overclock et, memory'i de 1500'e çek. Uzun süre gider. Hemen upgrade etmeye değer performans sunacağını hiç zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ookami

quote:

Asus TOP II HD 7970 Kullanıcısıyım HD 8000 Serisine geçiş yapmam nekadar mantıklı olur ?

Aynı kartı kullanan biri olarak bence mantıksız olur. GPU Tweak'ten 1125 mhz e overclock et, memory'i de 1500'e çek. Uzun süre gider. Hemen upgrade etmeye değer performans sunacağını hiç zannetmiyorum.

Hocam verdiğiniz değerlerin azcık üstünde overclock edilmiş bir şekilde çalışıyor kart şuanda gerek yok diyorsanız hiç bulaşmam 1 sene daha götürür beni diye düşünüyorum yeni oyunlar gelsinde bir o zaman görelim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ookami

quote:

Hocam verdiğiniz değerlerin azcık üstünde overclock edilmiş bir şekilde çalışıyor kart şuanda gerek yok diyorsanız hiç bulaşmam 1 sene daha götürür beni diye düşünüyorum yeni oyunlar gelsinde bir o zaman görelim

bu kart çıktığında aşağı yukarı 1.400-1.500 TL gibi bir maliyeti olması olası. 2. elden HD 7970'i satsanız bile o raddede ancak 700-750 TL gibi bir fiyat çerçevesinde alıcı bulur. üstüne bir 750 daha koymanız gerekecek, o performans farkını da vermiyor. En fazla 30% performans farkı olur. Bu da garanti değil. Ben GTX 780 seviyesinde ya da biraz üzerinde bir ekran kartı bekliyorum. Şu an GTX 770'ten GTX 780'e geçmek nasıl ölü yatırımsa HD 7970'ten bu karta geçmek de ona benzer olur.

• quote:

mantıklı olmaz.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlar için. Kart sanırım şuanlık yeterince güçlü olucak gibi gözüküyor
  • Elinizdeki kart güzel ve şu an piyasada bulunamayan bir kart, devam etmeniz herkesinde dediği gibi en iyi seçim.
  • quote:

Yapılacak güncelleme asgari % 50 performans artışı sağlamalı ki kayda değer bir değişiklik olsun. Bence % 50 bile az aslında. Ekran kartları hızlı yenilendiği için iki kat fark olmalı bence yapılacak değişiklikten sonra. Biraz uç ama, şu mesajımı yeri gelmişken tekrar paylaşayım.

quote:

Orijinalden alıntı: _Tony Montana_

quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Sistem yenileme dediğin işte böyle olur. İşlemcide 4, ekran kartında 20 kat performans artışı.
    CPU ve GPU skorlarına ayrı bakın lütfen.

Bu mesaj tarihe geçsin artık bi zahmet.

AMD Radeon R9 D970 - HD 9970/8970 Resmi Sızdırıldı ? Karşılaştırma Tablosu

AMD Radeon R9 D970 - HD 9970/8970 Resmi Sızdırıldı ? Karşılaştırma Tablosu

cpuda 4,189 kat
    gpuda 20,884 kat artış

sistem sana uçak gibi geliyordur

hayırlı olsun tekrardan usta

• quote:

Orijinalden alıntı: helloween

7970e %30 fark atmak ne yaa. crossfire yaparsın titandan ucuza gelır hemde titanı tarihe gömer !!!!!!!

Hayırlısıyla okullar açılsaydı.
  • amd sürekli kendini geliştiriyor ama ne yaparsa yapsın intel ve nvidia'nın arkasında kaldığı için daha çok fiyatı ile tüketiciye ulaşmaya çalışıyor. Nvidia'da physx, cuda vb onlarda teknoloji var. Ayrıca amd kartlar çok ısınıyor özellikle yaz aylarında sürekli gpu recovery hatası aldım hep. Nvidia yüksek fiyatlı ama kesinlikle değer!!!
  • Ben ekran kartı almadan önce çıksın, yoksa yapıştırıcam 770 4gb'ı.
  • BR9 kullanıcısına yanıt
    Mantıksız işlerin başında bayrak tutmak olur. Farkı hissedemezsinki. Ama diyorsan ki ben 5 monitör ile 3D oyun oynuyorum ozaman farkeder onun dışında 22" 24" veya 27" monitör kullanıyorsan farkedemezsin.
  • Şu piyasa şarlatan ve soytarı kaynıyor.
    Bu kadar olur daha gelmemiş kartı 780 den kötü olmuş diyorlar.
    Çok amd femboy gördüm de saçmalayan.
    Nvidianın zırvalayan boylarıda varmış onuda öğrenmiş oldum.
    Ben sırf meraktan soruyorum yukardaki donanımsal olarak yayınlanan verilerin hemen hepsi 780 donanımından yüksek.Bir kart diğer karttan donanımsal olarak düşükse ve oyun desteğini kaybetmişse nasıl diğer karttan daha performanslı olacak.
    Şu anda piyasada kullanıcılar için ana oyunlar nedir desek formun yüzde 70 i Battlefield 4,Crysis 3 ve company of heroes 2 der
    Şimdi bu oyunlarda hangisi daha fazla performans verecek yakında görücez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCD8138 -- 4 Eylül 2013; 10:41:08 >

• AMD BU sene daha iyi olacak çünkü çoğu oyun onda bf4 crysis3 hıtman bu sene amd kartlar çoşar ben size söyleyim AMD 7990 FİYATI Düşçek 7990 al geç
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.