Şimdi Ara

Amd Radeon HD7850 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amd Radeon HD7850 Sapphire 2 gb 256 bit 2013'te alınmış ekran kartının performansı fps değerleri oyunlarda nasıl olur kullanan varsa memnunmu görüşlerinizi bekliyorum imzamdaki pcde kullanıcağım

• İyi karttır medium high oynatır seni fakat kaç liraya alacaksın çok para verme
  • çift çekirdekli işlemciyle o karttan verim alamazsınız.
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    2.el aldım 340 TL ye
  • Öneriniz nedir hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oblgc

2.el aldım 340 TL ye

ben 300den fazla vermezdim ona ama yinede güzel kart güle güle kullan.
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    Hocam piyasası bu 1gb lıklar bile 350 den başlıyor baya artmış piyasası uçmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oblgc -- 13 Temmuz 2016; 14:08:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık AMD Ati Hd4650
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oblgc O kullanıcısına yanıt
    1 GB versiyonunu kullanıyorum hala gideri var kartın. Orta seviyede hala iş yapıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oblgc O kullanıcısına yanıt
    Piyasası o degil malesef burdan bi arkadaş görür aa piyasası oymuş diyip o fiyata o kartı alır yanlış bilgilendirmeyin lütfen O Kartın Piyasası 250 Tl Çünkü 2GB Sapphire HD7870 280 Tl ye aldım yigene Pahalıya Almışssınız Ama iyi karttır
  • O karta 340 TL vermek çılgınlık
  • Geçen internet kafede test ettim. i5 3. Nesil bir işlemci takılıydı. Fps değerlerini göremedim ama akıcı bir şekilde bf4ü very highda oynadım. Ultraya çekince kasmalar başladı.

Gta 5de ise aynı şekilde very high rahat bir şekilde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı kartı Q6600 işlemcili sistemimde kullandım, şimdi sistemi i5 skylake 6500 ile değiştirdim, ekran kartını ise yeni nesilleri bekleyeceğim için değiştirmedim...

Rise of the tomb raider'ı, 1680x1050 çözünürlükte high ayarda ortalama 30 fps ile oynuyorum...

Sonuç olarak İyi yapmışsın...

Ben de aynı fiyattan satabilirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • H1Z1 oyununu ayarları kısmadan oynatmıyor 1gb'lık versiyonu. Oyuna girince sapıtıyor. Online ve normal oyunlarda bir nebze iş görüyor sadece.
  • 250 den fazla etmeyecek bir karta 340 lira vermek akıl kârı değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

H1Z1 oyununu ayarları kısmadan oynatmıyor 1gb'lık versiyonu. Oyuna girince sapıtıyor. Online ve normal oyunlarda bir nebze iş görüyor sadece.

GTA V, ETS 2 gibi oyunları 1600X900 monitörümde gayet rahat oynayabiliyorum. Tabi GTA V oynarken ayar kısmak zorunda kalıyorum. Onun dışında elbette güncelliğini kaybetmiş bir kart.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar darboğaz yaşadığım için quad bir işlemci almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum başlardaki fps oyunda 120 iken sonradan 35e düşüyor ve highdada lowdada aynı
  • Biraz fazla vermişsiniz orası ayrı ama kartın hala gideri var
  • darboğaz yaşıyorum quad işlemciye geçersem sorun çözülürmü
  • aldıktan sonra soranları anlamıyorum. Nasıldır diyor. Tak gör işte nasıl.

Güzel karttır. Üzmez.
  • 7850 güzel karttır halen daha idare eder ama 1 gb versiyonu yetersiz artık 2 gb alınır anca.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.