Şimdi Ara

AMD RADEON HD 8610G+AMD RADEON R7 M260 (R7 KULLANILMIYOR ACİLL YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şimdi bu amd a10 5745m'e entegre olan bir ekran kartı var amd radeon hd 8610g birde özel grafik kartı var oda amd radeon r7 m260 8610g olan 758mb ve oyunlarda iyi performans alamıyorum yani zaten r7 m260 ı biliyorsunuzdur o baya iyi en ama bilgisayar onu kullanmıyor
    lütfen yardım ediinn.. AMD RADEON HD 8610G+AMD RADEON R7 M260 (R7 KULLANILMIYOR ACİLL YARDIM)

• 1 ay geçti artık hort olur mu bilemem:
    Şöyle yapmayı dene:
    - Masaüstünde sağ tık yap ve AMD Catalyst Control Center'a gir
    - Performans menüsüne gir
    - Dual Graphics veya Crossfire diye bir seçenek olması lazım oraya gir ve aktifleştir
    - Hayırlı olsun. Artık her 2 kartınız da kullanılıyor
  • Aynı ekran kartlarıyla aynı sorunu bende yaşıyorum. Sorunun kaynağı ekran kartının PCI Express 3.0 ile iletişim kuramaması. PCI Express 3.0'ı aktif edebilirsek sorun çözülür diye düşünüyorum fakat BIOS ayarlarından falan aktif ediyoruz demeyin BIOS'ta boot ayarları dışında bir seçenek yok, BIOS'u güncellememe rağmen
  • Aynı problemi yaşıyorum HP Pavilion laptopta. Ne yaptıysam m260'ı aktif edemedim. amd system monitor'a göre hiç çalışmıyor, oyunlara girdiğimde tek görebildiğim ekran kartı bütünleşik olan hd 8610g.
    temiz kurulum yaptım, driverların hepsini güncelledim. windows update ile olmadı hp sitesinden çektiğim driverlar ile olmadı, kayıt defteri düzenleyicisini bile kurcaladım :) sonuç yok.

benzer laptop kullanan, problemi bilen çözen varsa bir yardım arkadaşlar.
    toshiba laptopta aynı sorunu yaşadım hocam benim bulduğum çözüm şu , ayarlarda görüntü ayarlarına gidiyorsun , çıkan ekranda alt tarafta grafik ayarları var ona tıklıyosun yine çıkan ekranda göz at a tıklayıp hangi uygulamayla grafik kartının çalışmasını istiyorsan o uygulamanın exe dosyasını seçiyosun
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.