Şimdi Ara

amd radeon 7730 nasıl kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekran kartı alacağım bütçe sınırlı yani 400 ü geçemem uygun fiyatta amd radeon 7730 buldum 237 liraya bu kart nasıldır sizce bol bol fps oyun oynarım şuanki kartım 4650 oldukça kötü kart sizde almalımıyım bu kartı ?

• vatanda hafta sonu %30 indirimde 165tl ye 7730 ,245tl ye 7770 vardı daha geçen hafta..7730 230liralık kart değil,ha iyidir ama o para fazla ona..tüm sistemi yazın,ona göre öneri gelsin
  • fikrimi değiştirdim bu kart hakkatende iyi değilmiş kararsız çalışıyor baktığım videolarda gözüm 7850 ye gitti 1 gb olan modelinden yani şuhttp://www.vatanbilgisayar.com/hd7850-directcu-1gb-gddr5-256bit--amd-radeon-dx111-ekran-karti.html bu kartı düşünüyorum birde güç kaynağı alacağım şuanki 300 wat yetmeyecek kesin güç kaynağı buhttp://www.vatanbilgisayar.com/tauro-serisi-80plus-500w-guc-kaynagi.html ama aklıma takılan soru var bu kartta 6 pin güç gereksinimini bilmiyorum eğer olursa bu bağlantı linkteki güç kaynağında varmı onuda bilmiyorum biraz aydınlatın bu arada sistemim :

intel core i3 540 3.07 ghz işlemci
    4 gb ram
    foxconn h55mxv serisi

• Oyun oynatmaz kanaatine nerden vardın ?
  • oyun oynatır elbette,iyi bir işlemci ile güncel her oyunu oynatır ama detay ve çözünürlük düşürmek gerekecektir güncel oyunlarda..yine elinizdeki işlemci gayet iyi,bütçede yeterli iken daha iyi bir model seçin
  • kırpılmış bir karttır.
    su zmanda en az hd 7770 satın almalısınız.
    ayrıca vatn ındıorımde uygun fiyatlıdır dedıgınız fıyata gore. yüzde 30 ındırımlerı kollayınız.
    ama tabıkı ıslemcı ve psu faktorude var. bunlkarı belırtmedıgınızden bende dırek bu model ekran kartını onerdım o butcenıze gore.
  • vallaha çok çabuk fikir değiştiriyorum 7850 de tuzlu geldi biraz 7770 e çevirdim gözümü performansı hiçte fena değil ultrada bile bf4ü 30 fps de gösteriyor fiyatta oldukça ucuz sanırım onu alıyorum fikirler için çok teşekkürler

http://www.vatanbilgisayar.com/hd7770-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti.html?stk=True

bu arada bu karta 500 watt 80 plus güç kaynağı yeter dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 21 Mart 2014; 17:08:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD VS NVİDİA EKRAN KARTI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

kırpılmış bir karttır.
    su zmanda en az hd 7770 satın almalısınız.
    ayrıca vatn ındıorımde uygun fiyatlıdır dedıgınız fıyata gore. yüzde 30 ındırımlerı kollayınız.
    ama tabıkı ıslemcı ve psu faktorude var. bunlkarı belırtmedıgınızden bende dırek bu model ekran kartını onerdım o butcenıze gore.

kardeşim güç kaynağını ayrı alacağım linkte vardı tauro serisi 500 watt olandan
  • Bişey bildiğin yok milletin kafasını karıştırma .

1600x900 FX 4100 '' 4 '' Gb ram 7730 2 gb ddr3 bf4 medium 55 fps aldım multimedyaymış ..
  • Forumda yorum yapılırken 1080p baz alınıyor genelde. yoksa 800x600 yap her kart iş yapar
  • 7770 almaya karar verdiyseniz o PSU fazla bile gelecektir. ben 600w modelini kullanıyorum onun. 8350 + 7870xt'yi bir yıldır sıkıntısız çalıştırıyor. Sizin işlemciniz benimkinin yanında bedavaya çalışıyor ve ekran kartlarımız arasında da çok fark var enerji harcama yönünden. size 400w psu bile yeterli gelecektir şayet ben 7750 + phenom x4 işlemciyi 350w psuda da çalıştırdım
  • kartı hemen almayacağım sonra alacağım çözünürlük o kadar fazla değil 1360 768 sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: KBTr06

kartı hemen almayacağım sonra alacağım çözünürlük o kadar fazla değil 1360 768 sadece

Ya bırak şunları gelmiş 7730 multimedya kartı diyor ben daha 2 güne 8800 GT ile oyun oynuyordum alakası bile yok dostum fakat GDDR5 bellekler ve daha fazla pipeline olması performans anlamında devasa farklar demek bu yüzden 7770 alman ileriye dönük olacaktır fakat bütçen yetmiyorsa 7750 al geç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.