Şimdi Ara

[AMD R9 290X] - NDA Kalktı. Resmi Testler GELDİ.. (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.208
Cevap
9
Favori
70.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Öncelikle 4930K dememin sebebi bütçe sıkıntınızın olmadağını düşünerek söylememdir. Monitörünüz 120 Hz ve güçlü bir sistemin olması daha akıcı oyun deneyimi için idealdir. Atx ise anakartların büyüklüğünü ifade eder kasaya göre bir çok seçenek mevcuttur. Siz bütçenizden bahsedin ona göre tavsiyede bulunayım

hocam butceden ziyade ben ne fark ederim bana artisi ne olur eksisi ne olur.

yine i7 4770k ve msi mpower max mi
    yine i7 4770k ve asus maximus vi extreme mi
    i7 4930 k + cok iyi bir anakart ? e atx atx lere uyuyormu ? e-atx in anlami nedir? cunki anakartta atx e atx yaziyor .
    yani e ibaresi boyutla ilgilimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

arkadaslar r9 290x burda yani norvecte 3 4 site tarafindan satisa sunulmus fakat depoda gorunmuyor. zaman verilmemis sadece on siparis ve satis a acilmis.
    fiyati dudak ucuklaticak cinsten.

gtx 780 lightning in 1750 2000 tl arasi oldugu yerde r9 290x in fiyati 3150 tl ye geliyor...

evet yanlis okumadiniz 3150 tl. iste link :http://www.netonnet.no/art/data/komponenter/grafikkort/amd-pci-e/sapphire-r9290x4gb/194897.7064/

yani bu kadar yuksek fiyat koyarak abartilicagini hic dusunmemistim.

sistemimi yeni kurmustum fakat bugun anakartimla islemcimi iade edicem.
    baska bir anakart ve islemci alicam ve ekran karti icin bekliyordum.

simdi ne yapicam bilmiyorum. bu fiyat boyle kalirmi yoksa normal fiyati ne olucak bu urunun? gtx lightning 780 mi alicam yoksa mecburen ? ne olacak bu r9 290x . ne kadar karaktersiz bu amd yetkililer ne adam gibi fiyat belirliyolar ne bir bilgi ne bir test. piyasayi durdurdular mal mal bekliyolar. gina geldi artik ya

baska bir site daha onsiparis acikladi sonra NDA yani yasak olayi yuzunden 9999 yapti fiyati sizin gosterdiginiz de ayni sekilde yani gercek fiyat degil o.7299 isvicre kronuydu degistirilmeden once ama yine de pahali tabi avrupada amerikadan pahali satilacak sanirim.su NDA ne zaman kalkacaksa onu bekleyin fiyat netlesir.

sagol hocam aciklama icin. bende siteye biton elestiri yazdim mail attim ne bicim is bu tum dunyada 750 1000 dolar arasi siz nasil 1500 dolara koyarsiniz diye
    ins kale alip cevap atmazlar:D

su karti artik aciklasalarda bi lightning ile kiyaslayip kararimi versem.

simdi cikicak kartlar tek fanlimi olucak?
    cift yada 3 lu fanli kartlar ne zaman cikicak? off biktim bekleye bekleye

• R.Sambora kullanıcısına yanıt
    Pm den devam etsek daha iyi olur konu kirlenmesin
  • evet arkadaslar r9 280x serisi suan norvecte bir sitede satisa sunuldu. 3 gun sonra 11 ekimde depoya giricekmis fiyatlar belli oldu burda suan satista. urunlerin gelis tarihide Bekreftet yani kesin onayli anlaminda yaziyor. ubekreftet yazsaydi kesin degil olurdu . lightning 780 de yazdigi gibi 7 ekimde gelicek yazio 8 ekim oldu hala yok. zaten 12 eylulde gelicekti hala gelecek . saka gibi.

evet link burda cesit cesit 280x ler var ozel tasarimli.
    280x ozel tasarimli ciktigina gore acaba 290x de ozel tasarimli cikarmi direk?

http://www.komplett.no/search?q=r9+290x

• quote:

quote:

quote:

arkadaslar r9 290x burda yani norvecte 3 4 site tarafindan satisa sunulmus fakat depoda gorunmuyor. zaman verilmemis sadece on siparis ve satis a acilmis.
    fiyati dudak ucuklaticak cinsten.

gtx 780 lightning in 1750 2000 tl arasi oldugu yerde r9 290x in fiyati 3150 tl ye geliyor...

evet yanlis okumadiniz 3150 tl. iste link :http://www.netonnet.no/art/data/komponenter/grafikkort/amd-pci-e/sapphire-r9290x4gb/194897.7064/

yani bu kadar yuksek fiyat koyarak abartilicagini hic dusunmemistim.

sistemimi yeni kurmustum fakat bugun anakartimla islemcimi iade edicem.
    baska bir anakart ve islemci alicam ve ekran karti icin bekliyordum.

simdi ne yapicam bilmiyorum. bu fiyat boyle kalirmi yoksa normal fiyati ne olucak bu urunun? gtx lightning 780 mi alicam yoksa mecburen ? ne olacak bu r9 290x . ne kadar karaktersiz bu amd yetkililer ne adam gibi fiyat belirliyolar ne bir bilgi ne bir test. piyasayi durdurdular mal mal bekliyolar. gina geldi artik ya

baska bir site daha onsiparis acikladi sonra NDA yani yasak olayi yuzunden 9999 yapti fiyati sizin gosterdiginiz de ayni sekilde yani gercek fiyat degil o.7299 isvicre kronuydu degistirilmeden once ama yine de pahali tabi avrupada amerikadan pahali satilacak sanirim.su NDA ne zaman kalkacaksa onu bekleyin fiyat netlesir.

sagol hocam aciklama icin. bende siteye biton elestiri yazdim mail attim ne bicim is bu tum dunyada 750 1000 dolar arasi siz nasil 1500 dolara koyarsiniz diye
    ins kale alip cevap atmazlar:D

su karti artik aciklasalarda bi lightning ile kiyaslayip kararimi versem.

simdi cikicak kartlar tek fanlimi olucak?
    cift yada 3 lu fanli kartlar ne zaman cikicak? off biktim bekleye bekleye

Sitedeki fiyatlar tamamen geçersiz çünkü amd izin vermiyor onun için fiyat 1500 dolar bekleyip görücez fiyatı ama ben 700 dolardan aşağıya beklemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Hasetinden cevap yazacaksan, bari doğrulardan bahset. SSAA zaten iki katı renk örneklemi gerektiriyor, sanki daha basitmiş gibi söyleyip demagoji yapmanın alemi yok.
    Ayrıca 7970ghz hala esiyor gürlüyor, rızan üzerine baktım.
    Hangi "yüksek" çözünürlükte gtx 770'in devri söz konusu, sen bakıp söyleyebilir misin?http://www.hardwareluxx.de/index.php/artikel/hardware/grafikkarten/27892-buyers-guide-grafikkarten-herbst-2013.html

Ah Mete, sen ve senin şu fanatikliğin...

Hadi SSAA'yı övmeni anlıyorum da benim mesajımı nasıl anladıysan artık, söylediklerimi kanıtlayacak test sonuçlarını koymuşsun. Onu da bir Alman sitesinden yapman çok manidar olmuş.

Ben yukarıda ne demişim? GK104 neyse, Tahiti de odur. Bellek bant genişliğine bakarak laf atacaksan, daha yüksek bellek bant genişliğine sahip HD7900'lerin durumuna bak da konuş. GK104'lerin ilerisinde hiçbir şey vaadetmiyorlar. En fazla yüksek çözünürlükte SSAA açıp azcık öne geçerler ama pek bir fark yoktur.

Sen de tutup bu sözlerimi kanıtlayacak bir incelemenin linkini vermişsin. HD7970 GE'ın esip gürlediği falan yok. GTX770'in ilerisinde bir şey sunmuyor. Her şey ortada işe. Daha bir de nasıl oluyor da bunu iddia edebiliyorsun, şaşıyorum cidden. Yani farklı test sonuçlarına mı bakıyoruz. 2560 çözünürlükte HD7970 GE ile GTX770'in sunduğu genel performans benzer. Birbilerine üstünlükleri falan yok.

Ama yok ben bir de AMD'nin daha az performans kaybına uğradığı SSAA açarım diyorsan, 15-20 fps ile sana iyi oyunlar dilerim. Ben ise daha gerçekçi olan ve GTX770'in bariz daha başarılı olduğu 1080p + MSAA/FXAA'yı tercih ederim. En azından akıcı bir şekilde oyun oynuyorum diyebilirim.

Gözünü seveyim daha fazla güldürme.

• AMD Radeon R7-260X R9-270X and R9-280X Review Gelmiş.

http://www.guru3d.com/articles_pages/radeon_r7_260x_r9_270x_280x_review_benchmarks.html

270x Çoğu yerde benim kartında gerisinde kalmış. 280x 1-2 oyun hariç 770 in de gerisinde.

290 ve 290x de şaşırtırsa vay haline AMD..
  • Testlerden şu anlaşılıyor

gtx680-770 ve r9 280x 7970ge birbirinin nerdeyse aynı kartlar.770bi gıdım önde denilebilir.

780 ile fark açılıyor ardından titan ve 7990 geliyor.Arayada 290 ve 290x gelicek.

Yani ;

7990>290x>titan>780>290>770>7970>680 vs vs vs tabi 290 x sonuçları gelmediği için tahmini bi sıralama yaptım şu şekildede olabilir ;

7990>titan>290x>290>780>770 veya 7990>titan>290x>780>290
  • Aynen Emre. her iki sıralamada muhtemel olasılık.
    Adamların "Dünyanın en hızlı GPU su geliyor" demesi beklentiyi yükseltiyor.
    Hadi Titanı geçtim, 780 den hızlı bir kart gelsin bari. Yüksek fiyatları gördükçe soğuyorum herşeyden vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Aynen Emre. her iki sıralamada muhtemel olasılık.
    Adamların "Dünyanın en hızlı GPU su geliyor" demesi beklentiyi yükseltiyor.
    Hadi Titanı geçtim, 780 den hızlı bir kart gelsin bari. Yüksek fiyatları gördükçe soğuyorum herşeyden vallahi.

Nerede dünyanın en hızlısı dediler? Canlı yayında yaptığımız en hızlı dediler.
  • GTX690>7990 bunu unutmuşsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

Nerede dünyanın en hızlısı dediler? Canlı yayında yaptığımız en hızlı dediler.

Bizim editörlerin hangisi hatırlamıyorum. Yöneticilerden biri ile sohbeti sırasında söylenmiş.
    Sanırım Erdi'ye verilen bilgi. Erdi Twitter hesabından yazmıştı.
    Canlı yayını izlemedim zaten.
  • simdiye kadar yaptigimiz en hizli dediler erdi beyin yorumu kendine aittir.780 lightning alsam mi diyen arkadas suna bir baksin.

http://www.technopat.net/2013/10/06/msi-gtx-780-lightning-incelemesi/9/
  • quote:

simdiye kadar yaptigimiz en hizli dediler erdi beyin yorumu kendine aittir.780 lightning alsam mi diyen arkadas suna bir baksin.

Hocam bi incelemeye bi goz gezdirdim hatta incelemeyi yapanada sordum. R9 290x daha incelemesi testi cikmadi fakat ikisinden hangisino tercih ederdiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

simdiye kadar yaptigimiz en hizli dediler erdi beyin yorumu kendine aittir.780 lightning alsam mi diyen arkadas suna bir baksin.

Hocam bi incelemeye bi goz gezdirdim hatta incelemeyi yapanada sordum. R9 290x daha incelemesi testi cikmadi fakat ikisinden hangisino tercih ederdiniz?

senin durumun farkli yurt disindasin.290x bu lightning'den bir miktar hizli olacaksa bile avrupada opecekler fiyat olarak ama cok az daha bekle gor.buyuk ihtimal lightning alacaksin eger ilk cikan 290x'ler hep referans tasarim seklinde gelirse.

• quote:

Orijinalden alıntı: rezes

GTX690>7990 bunu unutmuşsunuz

Taner abi 7990 690 dan iyi be abi

http://forum.donanimhaber.com/m_74947159/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 8 Ekim 2013; 15:23:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

quote:

Orijinalden alıntı: rezes

GTX690>7990 bunu unutmuşsunuz

Taner abi 7990 690 dan iyi be abi

http://forum.donanimhaber.com/m_74947159/tm.htm

7990'da surucu sorunu vardi o yuzden mayistan kalma teste degil de agustosta 13.8 beta ile 2k cozunurlukte yapilmis teste bakalim.zannimca gtx690'in 2gb olmasinin da etkisiyle 7990 butun oyunlarda gecmis.

http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_gtx_780_lightning_review,21.html

• 7990 newegg de 600 dolara satılıyor oradan alınca 8 oyunu da veriyorsa 770 fiyatına titandan iyi bir karta sahip oluyorsnuz
    ama işte şu ana kadar ne sli-cf ne de 2 gpulu kart kullandım o yüzden insan pek güvenemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 8 Ekim 2013; 16:40:54 >
  • Tamam 690=7990 diyelim o zaman

Amacım gtx690 unutmuş olmanıza dikkat çekmekti yoksa bu saaten sonra hangi kart daha iyi muhabbeti yapmanın anlamı yok zaten. Tabiki gtx690

Şaka şaka hangisini istiyorsanız onu alın. Benim gönlüm gtx690 dan yana tabi bunda kartı kullanmış olmamın ve memnuniyetimin de payı büyük

@.45 ACP
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.