Şimdi Ara

AMD PowerColor Red Devil Radeon RX 6800 XT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 AMD PowerColor Red Devil Radeon RX 6800 XT

Hocamlar 2 sene önce letgo'dan aldığım 6800 xt red devil'ımı yükselttiğim için üzülerek satıyorum.

Temiz kart, boşta 47 derecede duruyor. Overclock vs. yapmadan kullandım, halihazırda undervolt olarak kullanıyorum (sisteme göre undervolt değerleri farklı olabiliyor). Kutusu mevcut, faturası e-fatura olarak duruyor aldığım arkadaş göndermişti ihtiyaç olursa gönderirim, garanti yok normal olarak.

Satmak için acelem yok, lütfen 9000 TL'ye olur mu abi diye gelmeyin günaha sokmayın beni. Fiyatta konuşabiliriz ciddi düşünen olursa piyasa bilgim pek yok, az çok forumda gördüğüm fiyat çerçevesinde koydum.

Ankara içinde elden teslim tercihimdir. Havale kargo falan germeyelim birbirimizi gerekmedikçe.

İstediğim fiyat: 13.500 TL

(Resim ekleyeceğim)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sattığınız ürün 1dk lık testte soba kömürüne dönüşmüş, temizlikten kastınız neydi?

bu sıcaklık değerleriyle bu kartı kim alsa ya elinde kalır ya da 1.5-2 liralık ped macun masrafına girer.

Orijinalden alıntı: muskeder

sattığınız ürün 1dk lık testte soba kömürüne dönüşmüş, temizlikten kastınız neydi?

bu sıcaklık değerleriyle bu kartı kim alsa ya elinde kalır ya da 1.5-2 liralık ped macun masrafına girer.

Haklısınız hocam ben macun değişimi yaptırmadım karta o yüzden olabilir. Takılı olan kasanında soğutma durumu pek iyi değil, onun dışında bir sıkıntısı yok.

Kartı kişisel olarak 60-120 fpsten yüksek kullanmadım ondan ısınma problemi yaşamıyordum.

Macun değişimi masrafı bilgim dahilinde değil, ilgilenen olursa ona göre fiyattan düşerim, problem değil.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.