Şimdi Ara

AMD PHENOM ll 1090T -- 170TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İntel sisteme gecicegimden dolayi islemcimi satiyorum.oc ve benzeri islemler uygulanmamis olup normal bir sekilde kullanilmistir pinlerinde en ufak yamukluk soz konusu degildir.

-- Fiyat 170TL pazarlik kesinlikle yoktur --

Urunun resimleri;
    http://i.hizliresim.com/QQAgN3.jpg

http://i.hizliresim.com/5YdRvR.jpg

Urunu kocaeli elden teslim veya "once odeme" sonra kargo seklinde yollayabilirim.

Urunle beraber stok fanida gonderilcektir.
    Stok fan :http://hizliresim.com/ZYDV6A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GobekliTurk -- 23 Ağustos 2016; 16:04:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• GobekliTurk G kullanıcısına yanıt
    kardeşim önce işlemciyi gönderiyorsan hala alıcıyım bilgine, sen eski ve referanslı üyelere güvenmiyorken kim sana güvenipte para yollayacak bize de hak ver biraz.
  • mgedik06 kullanıcısına yanıt
    peki hocam ben sana nasil guvenipte yolliyim yapma gozunu seviyim

profilimi incelediğinde güven konusunda problem olan biri gibi mi hissettiriyorum sana ?

ben bugüne kadar bu şekilde komple pc ler aldım alıcılar hiç sorun yapmadılar.

neyse karar senin tabiki ben yine bir hatırlatma yapayım dedim.
    hersey profil meselesi olsa keske bende bu hesap uzerinden bircok parca aldim sattiklarimda oldu urunu satis seklim ilanda belirttigim gibi once ucret sonra kargo seklinde olucaktir

evet herşey profil değil ama az çok profil kişilerin aklında nasıl hareket edeceğine dair bir fikir oluşturur, en azından bu işlerin yolunu yordamını bilen kişilere.

ikinci el sorunlu alışverişler kısmına bakın en az 10 senelik üye olupta fazla referanslı kişiler bu güne kadar kimi dolandırmış ? bakın bakalım böyle bir konu bulabilecek misiniz ? bulursanız dahi kaç tane bulacaksınız ?

ben o bölümü sürekli takip eden ve dolandırılanlara sürekli tavsiyeler veren biri olarak bu güne kadar görmedim.

ama neredeyse sorun yaşayanların ve yaşatanların tamamı 1-2 yıllık ve referanssız üyelerdir hal böyle olunca bu şartlarda teklifim gayet mantıklı.

size olumsuz bir şey isnat etmiyorum belki helal süt emmiş çok temiz birisinizdir ama

artık yeni ve referanssız üye yarı fiyatına da mal satsa önce para deyince kimse bulaşmıyor.

zira bir çok kişinin ağızı yandı bu durumdan.

yinede ilgi alaka için tşkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgedik06 -- 24 Ağustos 2016; 14:29:25 >

dusuncelerinizi yansittiginiz icin tesekkurler her saticinin satis bicimi farkli alici 1 kisi olsa belki yokluktan sizin dediginiz dusunulebilir fakat once fiyat sonra kargo vereni bulduktan sonrada kendimi hic riske atamam tekrardan tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX-4100 vs. Phenom II X4 965
    13 yıl önce açıldı
    SATILIK AMD PHENOM II X6 1100T
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mobilden giriyorum referanslarınızı göremedim ama mgedik06 arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum
    Şahsen zamanında burhan abiye(demircibu) iki kez ürünü gönderdim. Referans listemde onun olması bi ayrıcalık. Referans böyle kazanılır

• emrekaradag kullanıcısına yanıt
    kimseye zorla bisey satmiyoruz hocam bu sekilde kimin isine gelirde guvenirse alisveris gerceklesir ayrica tek odeme secenegi bu degilki sahibinden veya sanal pazar uzerindende zararin karsilandigi taktirde satis yapma imkanlari mevcut sonucta bu islemciyi ne tek satan benim nede tek alan o arkadas

• Burada bir ürün ve satıcı söz konusu.Satıcı hangi koşulları ortaya sunuyorsa alıcı bu koşulları kabul eder ve alışveriş işlemi tamamlanır.Satıcı - Alıcı sözleşmesi arasına 3. şahış kişilerin girmesi tamamiyle fuzulidir.Şayet alıcı olunmadıkları da yorum atanlardan anlaşılıyor.Burada kimse karalama kampanyası yapmasın lütfen.Zira bunlar lüzum teşkil etmemekle beraber satıcının da moralını bozmaktadır.Herşeyi referansa bağlamayın.Forumda yeni olup oldukça dürüst olan insanlarda var burada.Kişiliği , karakteri sadece Referans belirlemez.Kimse kimseye bu hususta zorlama yapamaz.Gereksiz yere yorum atmak yerine makul , enfa ve faide ile uğraşmanızı tavsiye ederim.Herkese iyi alışverişler.
  • tugruler330 T kullanıcısına yanıt
    Nokta

• ben alıcı olarak satıcıya bir teklif yaptım kafasına uymadı teferruatlı açıklama yapmama rağmen kabul etmedi bende saygı duyarım dedim sesimi çıkarmadım konu kapandı, beni tanımadan niyetimi bilmeden ciddiyetimi sorguluyorsun vs. bir sürü saçma sapan şey yazıp burada belagat parçalıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgedik06 -- 4 Eylül 2016; 2:12:17 >
    urun forum uzerinden once odeme sonra kargolama seklinde satilmistir hocam daha fazla uzatmadan konunun tatliya baglanmasi taraftariyim iyi forumlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.