Şimdi Ara

Amd Phenom II X4 945 (Nasıl bir işlemci?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu işlemciyi kullanan var mı? Sanırım çok yeni. Sipariş verdim gerçi ama yine de özelliklerini, karşılaştırmalarını bilmek istiyorum. İngilizcem vasat olduğu için nette tam bir karşılaştırma bulamadım.

Ayrıca konudan biraz ayrı olsa da şu sistemi topladım, uyumlu olup olmadıklarını tam bilmiyorum. Biraz acele karar vermek zorunda kaldım. Sistem p.tesi elime geçecek kurulmuş olarak.

ANAKART
    GIGABYTE MA785GM-US2H, AMD 785G, DDR2, PCIExp 16X, Socket 940 AM2+, ATI HD4200
    96 $ ( 145,44 TL) +% 18 kdv

BELLEK - RAM
    KINGSTON 4 GB (2x 2GB ) DDR2 800 MHZ RAM
    65 $ ( 98,48 TL) +% 18 kdv

KASA
    AOPEN H500-Y15 SİYAH 400W PEAK
    77 $ ( 116,66 TL) +% 18 kdv

CPU
    AMD Phenom II X4 945 AM3 3.0 GHz, 8 MB, BOX İşlemci
    235$ ( 356,03 TL) +% 8 kdv

HDD
    SEAGATE 500 GB HDD SATA II NCQ 16 MB 7200 rpm
    59$ ( 89,39 TL) +% 8 kdv

900 liraya. 6x150

Diğer parçaları zaman geçtikçe değiştirebileceğim için işlemciye yatırım yaptım.

• Ramleri 1066mhz ve mümkünse başka bir marka almanı tavsiye ederim.

Psu şuan için yeterli ama ilerde ekran kartı taktığın zaman ( yüksek güç tüketen ) sorun yaratır

HD4200 sizi idare eder bence güzel olmuş.
  • işlemci x4 940 ın ddr3 uyumu getirilmiş ve black edition özelliği iptal edilmiş halidir..
    nette x4 940 testlerini bulabilirsiniz
    gayet güzel performanslı bir işlemcidir
  • Yorumların için çok teşekkürler dostum. Ama aldım artık, ram'leri değiştiremem. beni 1-1.5 yıl idare etsin yeter. Seneye hem ram'leri değiştiririm hem de power suply ve iyi bir ekran kartı alırım diye düşünüyorum.

Bu arada tüm forumu aradım ama bu işlemciyle ilgili hiçbir şey yazılmamış. Sanırım çok fazla kullanan yok.

Ve bir de anakartta bulunan ati hd4200 oyun konusunda beni 1 yıl idare eder mi?

Edit: @ooppss, çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mordevrim -- 5 Eylül 2009; 18:31:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mordevrim

Yorumların için çok teşekkürler dostum. Ama aldım artık, ram'leri değiştiremem. beni 1-1.5 yıl idare etsin yeter. Seneye hem ram'leri değiştiririm hem de power suply ve iyi bir ekran kartı alırım diye düşünüyorum.

Bu arada tüm forumu aradım ama bu işlemciyle ilgili hiçbir şey yazılmamış. Sanırım çok fazla kullanan yok.

Ve bir de anakartta bulunan ati hd4200 oyun konusunda beni 1 yıl idare eder mi?

Edit: @ooppss, çok teşekkürler.

son çıkan oyunları minimum ayarlarda açarsın idare edermi bilemem kullanıma göre değişir.

945 gayet iyi işlemcidir

• Aslında çok da fazla oyun oynamıyorum. Hatta 2 tane oyun oynuyorum diyebilirim. Birisi NFS'nin son 1 seneye kadarki oyunları (son çıkanları oynamadım), diğeri de online araba yarışı olan "Trackmania". Ki trackmania'yı günde 3-4 saat oynuyorum bazen. Bu ikisinde takılma yapmasın yeter :)

Dediğim gibi işlemciye yatırım yapmak istedim. Diğer parçaları 1 sene sonra değiştirmeyi düşünüyorum.

Edit: Bir de umarım şu sorunu çıkarmaz:http://forum.donanimhaber.com/m_34093346/tm.htm (Phenom II x4 940 ISI Sorunu?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mordevrim -- 5 Eylül 2009; 18:52:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amd Phenom II X4 955 için ...
    15 yıl önce açıldı
    AMD X4 620 için Anakart
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.