Bildirim
AMD Phenom II X2 565 Nasıl Bilirsiniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Çekirdekleri açabilirseniz 3.4 Ghz Phenom x4'le aynı performansı veriyor. İyi bir ekran kartıyla her türlü oyunu sıkıntısız oynatır.
Ben de aynı işlemciden alıp çekirdeklerini açmayı düşünüyorum. Gigabyte anakartlarda Advanced Clock Calibration'I açıp EC Firmware selection'u Hybrid'e getirmek yeterli oluyor. MSI'da Firmware selection yerine unlock core gibi bir seçenek var sanırım.
Kaça aldınız işlemciyi? -
760g chipsetli anakartla çekirdek açabileceğinizi sanmıyorum.Çünkü çekirdekleri açınca işlemcinin tdp si aşırı derecede artıyor.760g chipsetli anakartlarda yüksek tdp leri desteklemiyor malesef ama belki 3 çekirdek olarak kullanabilirsiniz.Msi da nasıl oldugu hakkında bir fikrim yok çekirdek açmanın -
netten alsaydın hocam x4 ü. -
MSI'ın sitesinde 760GM-P23 (FX) modelinde çekirdek açma özelliği var yazıyor. Bios'ta çekirdek açmayla ilgili ayarlar görünmüyorsa bios sürümünden kaynaklanıyor olabilir.
Ben de bu akşam gaza gelip Vatan'ın %25 indiriminden yararlanarak bir tane Phenom II X2 565 aldım.
3 çekirdeği sağlam çıktı. 4.0GHZ'de çalışıyor.
10 taksit ve Şubatta ödeme 213TL'ye geldi 3 çekirdekli 4.0GHZ işlemci
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemonicMajesty -- 28 Kasım 2011; 2:30:38 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X