Şimdi Ara

AMD overdrive ile ilgili bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben AMD ATI Radeon HD 6510 kullanıyorum bilgisayarımda amd catalyst var ve bir bakıyım dedim performans bölümüne geldim overdrive gördüm sanırsam bu pcnin performansını arttırıyor
    bana bir yardımcı olursanız nasıl yapılacağı ne işe yaradığı konusunda çok iyi olur.
    Şimdiden teşekkürler

• alt alta 2 konu açınca dahamı hızlı cevap geliyor hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

alt alta 2 konu açınca dahamı hızlı cevap geliyor hocam?

Hocam şimdi farkettim ben konuyu açınca vurgulanan sözcükler felan geldi sonra hata verdi açılmadı sandım kusura bakmayın nasıl silicem
  • zaten silinmiş tekrardan kusura bakmayın cevabını bilen varmı sorumun
  • Amd nin overclock programı overdrive ile ekran kartına da müdahale edilebiliyor.

Kısaca overdrive ile overclock yapılıyor. Tabi ekran kartına zarar da verebilirsiniz, çok gerekli mi bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadric

Amd nin overclock programı overdrive ile ekran kartına da müdahale edilebiliyor.

Kısaca overdrive ile overclock yapılıyor. Tabi ekran kartına zarar da verebilirsiniz, çok gerekli mi bilmiyorum.

İşlemciye bir katkısı yok yani peki bunu yaparken ne gibi şeylere dikkat etmeliyiz
  • başka yardım edebilecek biri yokmu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram Kullanımı İle İlgili Tweak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartınıza overclock yaparsınız.eğer soğutmanız iyiyse overclock yapın ama dikkat edin yakmayın kartınızı yoksa garanti dışı kalır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.