Şimdi Ara

AMD Opteron 170 için anakart tavsiyesi(DFI aldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1917
    ASUS A8R32-MVP Deluxe
    DFI LP UT CFX-3200
    bunlardan hangisini tavsiye edersiniz veya
    başka anakart modeli olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasiKa -- 4 Mart 2007; 2:29:35 >

• asusun dist.ü ÇİZGİ ise ASUS,yoksa kesinlikle DFI LP UT CFX-3200
  • soket 939 olan kartlar arasında kesinlikle dfi derim tercihen lanparty veya lanparty expert venus tarzı bişey
  • A8R32-MVP modeli Opteron 170 le problem çıkarmaz değil mi? Çünkü CPU listesinde yok. 165 ve 175 var ama. 170 de A8R-MVP nin listesinde var. Ya sonradan işlemci uyumsuzluğu çıkarsa
  • En iyi tercih dfi lanparty ultra-d olur
  • Merhaba,

En mantıklı yol 2. el bir DFI satın almaktır. Aşağıdaki sıraya göre hangisini bulursanız gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.

1- DFI LANPARTY UT NF4 SLI-DR Venus
    2- DFI LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert
    3- DFI LANPARTY ULTRA-D

Teşekkürler,

Hicks
  • DFI ın sitesinde işlemciye göre anakart desteği sorguluyorum. Listede opteronlar yok ve CFX-3200 hiç bir işlemci sorgusunda yok bu ne iş anlamadım. ASUS alacam onda da Opteron 170 yok(165 var???? 175 de var???) Nasıl yapsak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada opteron 170!i nerden alacaksın sıfır olarak artık gelmiyorda onun için gigatektede yok ??
  • SEN DFI LAN PARTY AL KARDEŞ PİŞMAN OLMAZSSIN DFI ÇOK TECRÜBELİ AMD KONUSUNDA
  • ama ön sipariş verilebilir yazıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

Bu arada opteron 170!i nerden alacaksın sıfır olarak artık gelmiyorda onun için gigatektede yok ??

Sanirim on siparisle geliyor daha resmi olarak opteronlarin uretimleride durmadi zaten.DFS ve gigatek on siparis olarak getiriyorlar diye biliyorum.
  • Merhaba,

Bu ürünlere sıfır fiyat ve KDV ödemek artık çok anlamsız, 2. el bölümüne girin eminim istediğiniz ürünleri çok daha iyi fiyata bulacaksınız.

Zaten bu ürünleri sıfır alacaksanız üzerine biraz daha koyarak Core 2 Duo serisi bir işlemci ve C2D destekli bir anakart satın alabilirsiniz.

Tşk,

Hicks
  • DFI LP UT CFX-3200 aldım. Vega dan 203$+Kdv 343 YTL ye geldi. işlemci ve ekran kartı önerileriniz neler. DX 10 ekran kartına terfi yi de hasaba katalım, teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YasiKa

DFI LP UT CFX-3200 aldım. Vega dan 203$+Kdv 343 YTL ye geldi. işlemci ve ekran kartı önerileriniz neler. DX 10 ekran kartına terfi yi de hasaba katalım, teşekkürler.

Hayırlı olsun ama gereksiz yere çok para vermişsiniz...
    2. el almanız çok daha iyi olurdu, 150 180 ytl arası gidiyor.
    Bence aldığınız yere iade edin, buna hakkınız var...
  • Sağlık olsun
  • Eger imkaniniz varsa Opteron 170 en iyi secenek olarak gozukuyor.
  • Merhaba,

Bir s939 anakarta 350 YTL. vermek hiç akıl karı değil, madem bu kadar bütçeniz var o kartı iade edip bir Intel Core 2 Duo sistem toplayın kendinize. Yol yakınken tekrar düşünün bence.

Tşk,

Hicks
  • dfsbilgisayar ile irtibata geçin
    yurt dışından size opteron 165 - 170 - 175 getirebilir
    o/c yapacaksanız kodlarını sorun derim
  • OC icin en iyisi Opteron 170 dir bulamassaniz 165 Yabanci forumlarda ve buradada gordugum kadariyla Opteron 175 ler iyi oc olmuyorlar veya Opteron 165 ve 170 kadar oc olabiliyorlar.
  • intel sistem toplamayı düşünmüyorum.Çift çekirdekli iyi bir işlemci ile idare ederim. Opteron 170 iyi fikir. Kod hususunda pek bilgim yok. Almadan önce aramam mı gerekiyo firmayı?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.