Şimdi Ara

AMD Onayladı 14nm CPU, GPU Ve APU'lar 2016'da Hazır Olacak. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2016'nın sonu olmasında Ne kadar erken gelirse o kadar iyidir tabi birde erken çıkaracağız diye olması gerekenden daha kötü şekilde olmaması lazım.
  • Devilmaybad kullanıcısına yanıt
    AMD'nin Asil Amaci Tek izlek'te Vurus Yapmak AMD Eger Bulldozer'de Ki gibi Bir Hata Daha Yaparsa Pazar'da intel'den Bir Darbe Daha Yiyecek AMD'nin Bu Konu'da Cok Dikkatli Olmasi Lazim Savasta En Onemli Sey Dikkat'tir. AMD'yi Batiran Bulldozer AMD'yi Asil Batiran ATI AMD Hata'larindan Ders Almis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 7 Kasım 2015; 16:59:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zen bahar aylarında gelse de sistemi kursak
  • 14-16nm ve 2016-2017 gibi geleceği muhabbeti zaten 1 senedir var. Yani bilmediğimiz birşey yok bu haberde.
  • Nisan 2016 da istanbul a geri dönüyorum

O zamana kadar çıkmış olsa hiç fena olmaz aslında

• Hayir Zen islemci'ler 2016'da Cikiyor Canonlake 2016'da Cikiyor Zen islemci'ler Rakibi'nin Dengin'de Nasil Bir Sonuc Verecek Onu Merak Ediyoruz.

• İntel'i zorlar umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017'de Zen+ Kod Adi Raven Ridge 10 Nm Olucak Zen'e %20 Performans Farki Atiyor AMD'nin Aciklamasi Bu.

• bugter kullanıcısına yanıt
    insallah Dostum intel Ortaligi Bos Bulunca Milleti Soyup Sogana Cevirdi AMD Geri Donuyor Piyasaya Acaba Ne Yapabilecek. intel'in Jenerasyonu Baga'da Eskidi AMD gibi Yeni Jenerasyon'a Gecmesi Lazim Yoksa Pentium 4'un 2'cisi Olucak Athlon Gibi Piyasayi Ele Gecirecek. intel'in islemci'leri O Parayi Hak Etmiyor Bayagi Dusmesi Lazim AMD Gercek'tem Fiyatini Hak Eden islemci'ler Yapiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 7 Kasım 2015; 23:26:40 >
  • 6 yıldır Phenom II X4 955 BE kullanıyorum. Şimdiye kadar her türlü işimi rahatlıkla gördü ve çok memnun kaldım. Artık sistemi yenilemenin zamanının geldiğini düşünüyorum. AMD'nin Zen mimarisinden gelen bu umutlu haberler beni de sevindiriyor. Çünkü işlemci alırsam AMD sempatimden dolayı yine AMD almayı düşünüyorum. Ancak bu haberlerden önce yine Bulldozer serisi gibi bir hayal kırıklığıyla karşılaşmaktan endişeleniyordum. İnşallah AMD'nin bu kez şeytanın bacağını kıracağına ve ben dahil bütün AMD kullanıcılarını mutlu edeceğine yürekten inanıyorum. Hadi güldür bizi AMD!...
  • nForcer N kullanıcısına yanıt
    Zen islemci Alin Kesinlik'le Bu islemci'yi Athlon FX'i Tasarlayan Adam Jim Keller ve Ekibi. Yabanci Kaynak'lari Cok Arastirdim Darbogaz'a Rastlanmamis.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.