Şimdi Ara

AMD: Nvidia Hawx'ta AA hilesi yapıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
4.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: demircibu

dikkat ederseniz daha oyun çıkmadan amd ağlamaya başlamıştı şu testi alın bu oyunu bilmem almayın önceleri test sonuçlarından sonra ağlıyordu şimdi ağlamayı erkene almış amd (ati) bu oyunda nvidia çok fps farkları attığından amd daha telaşlı anlamadığım bu sende oyun kartı üreten ve bu piyasada 2.isimsin sen neden sponsor olmuyorsun oyun firmalarına neden kendi teknoloji ve alt yapına en uygun oyunları yaptırmıyorsun neden oyunlarda millete driver sorunları yaşatıyorsun cevap belli gibi +para vermek zor geliyor hayır 500 800 1000tllik kartların var pek ucuzda değil oyun için alıyorlar bu kartları süs için değil yada mp3 izlemek için... bas parayı yaptır oyunları neden her oyun testlerinde batman olsun mafia2 olsun hawx olsun yada crysis 1de olsun hep ağlayan ati oldu

/>

• HACKS.EXE !!!

AMD: Nvidia Hawx'ta AA hilesi yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Aslında NVidia'nın açıklaması oldukça mantıklı görünüyor, yalnız ortadaki asıl sorun, eğer bir oyunda bir hata (bug) varsa bunun oyunu hazırlayan firma düzeltmeli, ekran kartı üreticisi değil. Tersi olunca insanların kafasında soru işaretleri oluşuyor. Tabi işin bir başka boyutu, NVidia'nın suçlandığı bu tür oyun hataları hep NVidia destekli oyunlarda ortaya çıkıyor genellikle. Örnek vermek gerekirse Metro 2033'teki NVidia kartlarla yaşanan flu doku kaplamalarını yapımcı firma üstlenmiş ve bir yama ile düzelteceğini söylemişti. Crysis'te NVidia kartlarda sorun yaşanmıştı, Metro 2033'te bir sorun vardı, şimdi de bu, tabi ismini unuttuğumuz daha başka oyunlarda vardır ancak NVidia destekli bu oyunlarda NVidia kartlar hep sorun yaşıyorsa NVidia bu firmalara neden para veriyor anlamıyorum doğrusu.

nvidia, testlere bu oyunun özellikle koyulmasını istemişti biara haberi vardı forumda çok değil en fazla 1 ay önce. Nvidia kartların bu oyunda coşma nedeni ortaya çıkmış oldu.

• quote:

dikkat ederseniz daha oyun çıkmadan amd ağlamaya başlamıştı şu testi alın bu oyunu bilmem almayın önceleri test sonuçlarından sonra ağlıyordu şimdi ağlamayı erkene almış amd (ati) bu oyunda nvidia çok fps farkları attığından amd daha telaşlı anlamadığım bu sende oyun kartı üreten ve bu piyasada 2.isimsin sen neden sponsor olmuyorsun oyun firmalarına neden kendi teknoloji ve alt yapına en uygun oyunları yaptırmıyorsun neden oyunlarda millete driver sorunları yaşatıyorsun cevap belli gibi +para vermek zor geliyor hayır 500 800 1000tllik kartların var pek ucuzda değil oyun için alıyorlar bu kartları süs için değil yada mp3 izlemek için... bas parayı yaptır oyunları neden her oyun testlerinde batman olsun mafia2 olsun hawx olsun yada crysis 1de olsun hep ağlayan ati oldu

al işte bir nvidia fanatiği daha...

• quote:

quote:

460 480 lerle nvidia bütün tüketicileri kandırmıştır aldıkları kart ellerinde kalmıştır.

ati kart sahipleri 5770 5850 5870 vs kullananlar aldıkları kartı satıp yada upgrade ederken diğer nvidia kullanıcıları kartları fırındamı yaktı? yada 400tlye aldıkları gtx 460ı 200tlyemi sattı? en çok sıfırda fiyat kıran amd olmuştur nvidia ile rekabet edebilmek için bunu hep yapar

hatta bizim insanımız çamurdan olsun intel nvidia olsun diyor.bilmeyen birine nvidia kart de sırf nvidia oldugu için alır en azından kadikoy yazıcıoglunun çevresi öyle.

• Foruma Amd Fanboy ve Nvidia Fanboy diye 2 bölüm açılmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasuh48

quote:

fanatik yada değil bunun hiçbir önemi yok... adam doğru konuşmuş... nvidia nın kalitesi ortada beyler

• Burada kim doğruyu söylerse Nvidia fanatiği ilan ediliyor... Forum kurallarında yazıyor sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

quote:

fanatik yada değil bunun hiçbir önemi yok... adam doğru konuşmuş... nvidia nın kalitesi ortada beyler

yazdıklarımda kullanıcılar açısından kötü bir şey yoktur aksine doğruları yazdım +konuyla alakalı linkte ekledim

oyun piyasası konsol firmalarının elinde en güzel oyunlar ilk ona çıkar sonra port edilip pc oyunları gelir bunu daha kavrayamamış yada bilmeyen atıp tutan dünya görüşü dikene olanın yorumuda boştur herşeyide amd nin oyun çıkarmasında yada yapımcılara para verip oyun yaptırmasında nasıl bir sorun olabilir yada kusur ilk okul terkleri foruma almayın yada okuduğunu anlamakta bi meziyettir...

http://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/amd-uyariyor-hawx-2-testi-objektif-degil.htm

avatarına nvidia logosu koyup karşı tarafa fanatik diyen UNUTKAN fanatike sadece gülüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: canerpense

Burada kim doğruyu söylerse Nvidia fanatiği ilan ediliyor... Forum kurallarında yazıyor sanırım...

Dikkatli bakarsan yorumlara hep atışma var

"amd ağlamaya başlamıştı" "bas parayı yaptır oyunları neden her oyun testlerinde batman olsun mafia2 olsun hawx olsun yada crysis 1de olsun hep ağlayan ati oldu"

"nvidia nın kalitesi ortada beyler" bu cümlelerle ve kelimelerle ati fanlarının işini kolaylaştırıyosunuz.

1.Amd ne zaman ağladı nvdia ne zaman ağladı ben hiç bir zaman hatırlamam ağladıklarını.
    2.crysiste ati niye ağlıyor?
    3.nvidianın kalitesi nedir? AF-AA deniyorsa ati ile neredeyse aynı olduğunu prolar inceledi zaten.Ha kaliteden kasıt fabrikanın çatısı felansa görmediğim için bilemeyeceğim.

Bir durum daha var.Çok çabuk gaza geliniyor.Misal 460 kullanan birisi kesinlikle 460 laf ettirmiyor.Veyahut 5870 kullanan biriside kesinlikle laf ettirmiyor.Bunlar fanatiklik göstergeleridir beyler.Yanlışı doğruymuş gibi savunmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 5 Aralık 2010; 19:42:14 >

• avatarına nvidia logosu koyup karşı tarafa fanatik diyen UNUTKAN fanatike sadece gülüyorum...

Kardeşim o diyorki nvidia avatarı koydum ama bakın ben fanatik değilim.
  • Orijinalden alıntı: EGEERDENİZZ

avatarına nvidia logosu koyup karşı tarafa fanatik diyen UNUTKAN fanatike sadece gülüyorum...

ne war arkadaşım nvidia avatarı koyduk diye fanatik mi olduk yani zihniyete bak ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasuh48 -- 5 Aralık 2010; 20:01:26 >
  • Orijinalden alıntı: nasuh48

Orijinalden alıntı: EGEERDENİZZ

ne war arkadaşım nvidia avatarı koyduk diye fanatik mi olduk yani zihniyete bak ya...

Aslında doğru söylüyorsun
  • Orijinalden alıntı: EGEERDENİZZ

Orijinalden alıntı: EGEERDENİZZ

Aslında doğru söylüyorsun

hey ya akşam akşam çattık ha. arkadaşın bi tarafına dokundu sözlerim herhalde bu kadar kaşıntı yaptığına göre...

• quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

quote:

Orijinalden alıntı: canerpense

Burada kim doğruyu söylerse Nvidia fanatiği ilan ediliyor... Forum kurallarında yazıyor sanırım...

Dikkatli bakarsan yorumlara hep atışma var

"amd ağlamaya başlamıştı" "bas parayı yaptır oyunları neden her oyun testlerinde batman olsun mafia2 olsun hawx olsun yada crysis 1de olsun hep ağlayan ati oldu"

"nvidia nın kalitesi ortada beyler" bu cümlelerle ve kelimelerle ati fanlarının işini kolaylaştırıyosunuz.

1.Amd ne zaman ağladı nvdia ne zaman ağladı ben hiç bir zaman hatırlamam ağladıklarını.
    2.crysiste ati niye ağlıyor?
    3.nvidianın kalitesi nedir? AF-AA deniyorsa ati ile neredeyse aynı olduğunu prolar inceledi zaten.Ha kaliteden kasıt fabrikanın çatısı felansa görmediğim için bilemeyeceğim.

Bir durum daha var.Çok çabuk gaza geliniyor.Misal 460 kullanan birisi kesinlikle 460 laf ettirmiyor.Veyahut 5870 kullanan biriside kesinlikle laf ettirmiyor.Bunlar fanatiklik göstergeleridir beyler.Yanlışı doğruymuş gibi savunmayın.

1. Deney:
    Tarafsız bir site inceleme yapıyor AMD'nin kaliteyi düşürdüğünü iddia ediyor, Nvidia bunu gösteriyor. Forumda haber yapıldığında "Nvidia AMD'yi karalamaya çalışıyor" oluyor.

2.Deney:
    AMD kendi bir takım incelemeler yapıyor Nvidia'nın kaliteyi düşürdüğünü iddia eden. Forumda haber yapıldığında "İnsanlar (Nvidia fanı olmayanlar yani...) Nvidia fanları ile dalga geçiyor." oluyor.

Başlığı açarken Nvidia'nın cevabını koymayıp, dengesiz ve sağlıksız bir tartışma ortamı oluşturuluyor. Sonra MfA gibi bilgili insanlar gelip doğruları söylemesine karşın hala aynı tempoda çalmaya deavm ediyor çok bilgili insanlar.

Şikayetim Türk insanının bilmediği bir konuda uzmanmış gibi konuşmaya çok yatkın olması. Gerçekten komik duruma düşüyor bazı insanlar ama bunu pasif-agresif ve hatta saldırgan bir davranışla berteraf etmeye çalışıyorlar.

• gerçek olabilir

fakat yalanda olabilir

camur at izi kalsın mantıgı ile

nede olsa yakın zamanda amd nin üçkaatı ortaya çıkmıştı

misilleme mi acaba
  • Etki Tepki durumu bu AMD'nin yaptığı.
    NVIDIA, AMD görüntü kalitesini düşürüp oyunlar'da performans kazanıyor dedi, AMD bu iddia'yı yalanlamak yerine EVET ama Sizde HAWX'ta bunu yapıyosunuz demiş oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

>Boşver gitsin onalra göre ati daima haklı nvidia sürekli bunları döviyorya çok şikayetçiler

ben 3 metre işeyebiliyorum ya sen?

hocam süpersin ya akşam akşam hiç güleceğim yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

>Boşver gitsin onalra göre ati daima haklı nvidia sürekli bunları döviyorya çok şikayetçiler

ben 3 metre işeyebiliyorum ya sen?

hocam süpersin ya akşam akşam hiç güleceğim yoktu

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.