Şimdi Ara

AMD: Nvidia Hawx'ta AA hilesi yapıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
4.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "5850 ve 5870 ortaya çıktığında kaç paraydı?nvidia nın dx11 kartları piyasada olmadığı için aylarca kazık fiyattan satmadı mı sevgili kullanıcı dostunuz ati amd?"

Aylarca işe yaramayan kartları beklemekten iyidir
  • Bu hiç etik bir davranış degil heleki AMD için
  • Ortaya idda atığın zaman böyle atılır belgerle kendi tespitlerinle nvidia gibi ordan burdan bak şöyle demiş gibilerinden iddalarla değil
    amd de nvidia da yapıyor bunları ufakdan ufakdan abartmaya gerek yok veya tartışmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

>Boşver gitsin onalra göre ati daima haklı nvidia sürekli bunları döviyorya çok şikayetçiler

ben 3 metre işeyebiliyorum ya sen?

• quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

Nvidia atiyi kaliteyi düşürüyosun diye suçlamıştı.Şimdide sıra atide.

Bide "korkunç" nickli bi arkadaşımız varki tam bir epic fail nvidia çalışanı olması muhtemeldir.

Nvidia çalışan olarak almaz. Nasıl olsa nvidia'nın bedavadan yapıyor işini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kloroform

quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

>Boşver gitsin onalra göre ati daima haklı nvidia sürekli bunları döviyorya çok şikayetçiler

ben 3 metre işeyebiliyorum ya sen?

• kimileri oyle bişey yoktur diyor ama kaynagı adı sanı belli olmayan yeni oyunlarda hic bir test inceleme olmadan amd ati nin driverda kalite dusurup performans arttırdıgına inanıyordu..
  • 1.Nvidia olsada olmasada oyunlar çıkacaktır.
    2.Ati de nvidiada kullanıcı dostu değildir.
    3.Atide nvidia da performans artırmak için ufak hileler yaparlar.
    4.Forumda ati fanları ve nvidia fanları bellidir.
  • Bu iki tekel firma sürekli bir birlerine çamur atıyor, bizim forum ahalisi marka taraftarlarıda bir birini yiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CESAJANS

Bu iki tekel firma sürekli bir birlerine çamur atıyor, bizim forum ahalisi marka taraftarlarıda bir birini yiyor

Aynen geçiceksin böyle işleri.Ha nvidia kartın olmuş ha ati kartın olmuş ne farkeder.Cepten para çıkıyomu çıkmıyomu.Tonla para alıyo iki firmada bizden o yüzden yalan bu işler.
  • quote:

Bu iki tekel firma sürekli bir birlerine çamur atıyor, bizim forum ahalisi marka taraftarlarıda bir birini yiyor

bence iki markanın mudavimleri birbirini yemiyor insanlar nvidia fanlarıyla dalga geçiyor o kadar..

yazdığım sadece bu topik için geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leop -- 5 Aralık 2010; 18:20:28 >
  • Ya sildirin gitsin yazdıklarımı zaten...

Anlasanız şaşardım.
  • Amd ilk olarak hawk testleri yanlıdır dedi.Şimdi AA hilesi diyor bu durum biraz düşündürücü
  • iki firma da birbirinin üç kağıdını biliyordu önceden. amd boşuna mı hawx testi ile ilgili bir karşılaştırma yapmayın dedi birkaç hafta önceden?
    Nvidia AMDnin üç kağıdını ortaya döktü. şimdi de AMD Nvidianın üç kağıdını ortaya döküyor. ne ispiyoncu firmalarmış beaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: leop

quote:

bence iki markanın mudavimleri birbirini yemiyor insanlar nvidia fanlarıyla dalga geçiyor o kadar..

yazdığım sadece bu topik için geçerli.

Tam benim verdiğim örneğe uygun bir cevap

• dikkat ederseniz daha oyun çıkmadan amd ağlamaya başlamıştı şu testi alın bu oyunu bilmem almayın önceleri test sonuçlarından sonra ağlıyordu şimdi ağlamayı erkene almış amd (ati) bu oyunda nvidia çok fps farkları attığından amd daha telaşlı anlamadığım bu sende oyun kartı üreten ve bu piyasada 2.isimsin sen neden sponsor olmuyorsun oyun firmalarına neden kendi teknoloji ve alt yapına en uygun oyunları yaptırmıyorsun neden oyunlarda millete driver sorunları yaşatıyorsun cevap belli gibi +para vermek zor geliyor hayır 500 800 1000tllik kartların var pek ucuzda değil oyun için alıyorlar bu kartları süs için değil yada mp3 izlemek için... bas parayı yaptır oyunları neden her oyun testlerinde batman olsun mafia2 olsun hawx olsun yada crysis 1de olsun hep ağlayan ati oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

1.Nvidia olsada olmasada oyunlar çıkacaktır.
    2.Ati de nvidiada kullanıcı dostu değildir.
    3.Atide nvidia da performans artırmak için ufak hileler yaparlar.
    4.Forumda ati fanları ve nvidia fanları bellidir.

Ya işte bugüne kadar gördüğüm en güzel yorum tebrik ediyorum kardeşim seni ve katılıyorum
  • Her iki firmada birbirine çalışıyor sizde kavga ediyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLoVoLa

Herkes biliyorki oyunların %70 den fazlası nvidia destekli buda nvidiann daha köklü olmasından ve daha fazla piyasayla içli dişli olmasından kaynaklanıyor. aa hilesi ilk defa olan birşey değil gtx 275 te ben çok yaşadım aa açmama rağmen görüntü hiç değişmiyordu bazı oyunlarda. şunu kabul etmek gerekir ki ati nin görüntü kalitesi eşit koşullarda herzaman daha iyi. sadece nvidia destekli oyunlarda nvidia bir adım öne çıkıyor. Zaten bunu aşmak için physx cuda gibi ne olduğunu hala anlayamadığım şeyler çıkardı. ben tüketiciyim render falan anlamam çizim yapmıyorum benim gibi ekran kartı alanların %90 dan fazlası böyle olduğunu düşünüyorum. o nedenle ben bir oyun oynuyorsam ilk baktığım full özellikler açıkken oyun akıcı mı 2. olarak görüntüler güzel mi ve fiyatı cebime uygun mu? bunlar şuan için amd de var. ha bundan önce nvidia da bu tarz kartlar çıkartı onları da kullandım. banane nvidia amd kavgasından ama bana en çok faydayı sağlan kart en iyisidir. nvidia şuan için aşırı ve gereksiz pahalı amd daha başarılı bir politika izliyor. 460 480 lerle nvidia bütün tüketicileri kandırmıştır aldıkları kart ellerinde kalmıştır. hemde o kadar para verdiler...

çok güzel yazmışsınız çoğuna katılıyorumda herkes bütçesine en uygun ne geliyorsa onu almalı fiyat performans ve oynadıkları oyuna en uygun kartları seçmeliler ama anlamadığım kısım şu

quote:

460 480 lerle nvidia bütün tüketicileri kandırmıştır aldıkları kart ellerinde kalmıştır.

ati kart sahipleri 5770 5850 5870 vs kullananlar aldıkları kartı satıp yada upgrade ederken diğer nvidia kullanıcıları kartları fırındamı yaktı? yada 400tlye aldıkları gtx 460ı 200tlyemi sattı? en çok sıfırda fiyat kıran amd olmuştur nvidia ile rekabet edebilmek için bunu hep yapar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.