Şimdi Ara

AMD/Nvidia Ekran kart farki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amd ekran kartları nvidia ya göre özellik ve fiyat olarak daha uygun duruyor.

Bunun sebebi nedir?
    1200tlye 4gb 256bit Nvidia mi almalıyım yoksa Amd nin 8gb 512bitlik mi. Ve bu fark neden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bLaxp

Amd ekran kartları nvidia ya göre özellik ve fiyat olarak daha uygun duruyor.

Bunun sebebi nedir?
    1200tlye 4gb 256bit Nvidia mi almalıyım yoksa Amd nin 8gb 512bitlik mi. Ve bu fark neden

AMD'ninkiler daha ileri programlama gerektiriyor. Performansını çıkarabilmek için anlaşmalı Directx 12 geliştiricisi olması gerekiyor eseri hazırlayanın ki, iş zamanlamasını doğru yapabilsin.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

quote:

Bunun sebebi nedir?

AMD'ninkiler daha ileri programlama gerektiriyor. Performansını çıkarabilmek için anlaşmalı Directx 12 geliştiricisi olması gerekiyor eseri hazırlayanın ki, iş zamanlamasını doğru yapabilsin.

Anladım hocam teşekkür ederim

Peki aynı fiyata Amd mi önerirsiniz yoksa yarı özelliğinde nvidia mi aynı performans mi olur yada

Kullanim amacım bilgisayar muhendisligi ve cs go lol tarzı oyunlar olacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

quote:

Bunun sebebi nedir?

Anladım hocam teşekkür ederim

Peki aynı fiyata Amd mi önerirsiniz yoksa yarı özelliğinde nvidia mi aynı performans mi olur yada

Kullanim amacım bilgisayar muhendisligi ve cs go lol tarzı oyunlar olacak

Daha ziyade benim sizden öğrenmem gerekir, bu konularda.

• Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Hm :D bilgim yok diye sordum kusura bakmayın

• vram ve bitine bakıp ekran kartı karşılaştırılmaz çünkü başka önemli etkenler de var. Nvidia yarı özellikte gibi görünse de aynı performansı veriyor. Ayrıca düşük güç tüketimi ve yazılım desteği de artısı. Kısaca kimse babasının hayrına ucuza satmıyor. Daha kötü olduğu için daha ucuz.
  • Aynen Öyle Turuncu sakalın dedigi gibi artık çekirdek hızları ve mimari önemli ben Nıvıdıa öneriyorum öncelikli olarak çok fazla amd almak istiyorsanız amd de alınabilir ama önceliginiz nvıdıa olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 9 Nisan 2016; 2:53:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.