Şimdi Ara

Amd neden ucuz biri açıklayabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekran kartı için soruyorum. Amd niye daha ucuz? Sürücü desteği iyi olmadığından dolayı mı? Yoksa başka birşey mi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5961688 -- 24 Temmuz 2014; 1:40:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha ucuz değilki ekran kartı olarak diğer nvdia kartlarla aynı performansı verenler 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyattalar.
  • nvidia sert bi politika izlediğinden biraz pahalı amd de nvidiayı sıkıştıracak güçte bi firma değil o yüzden aynı performans veren kartlar nvidiada daha pahalı durumdadır bide amd yi sapphire gibi firmalar genelde satıyorlar nvidianın ortakları daha tanınmış firmalar oldugu için ordanda birazcık fark yaşanabilir. nvidiaya fazla para vermek değermi dersen bence değer tabi herkesin fikrine saygımız var o ayrı mesele
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

Daha ucuz değilki ekran kartı olarak diğer nvdia kartlarla aynı performansı verenler 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyattalar.

Aynı performansı veren Kartları daha ucuz oluyor. Genelde bu böyle. Nedeni ne merak ediyorum. Bana kalırsa en büyük nedeni sürücü problemleri. Baska bilmediğim var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgn123

nvidia sert bi politika izlediğinden biraz pahalı amd de nvidiayı sıkıştıracak güçte bi firma değil o yüzden aynı performans veren kartlar nvidiada daha pahalı durumdadır bide amd yi sapphire gibi firmalar genelde satıyorlar nvidianın ortakları daha tanınmış firmalar oldugu için ordanda birazcık fark yaşanabilir. nvidiaya fazla para vermek değermi dersen bence değer tabi herkesin fikrine saygımız var o ayrı mesele

Keşke amd yazılım desteğini geliştirebilse. Sırf bu yüzden nvidia aldım.

• Aslında maliyet olarak Amd ve Nvidia arasında fark yoktur, Nvidia kendi elindeki Cuda, Physx gibi teknolojilerden ve reklamlı oyunlarında daha iyi grafik ve performans verdiği için fiyatı şişiriyor birde Nvidia reklam yapmasını ve kağıt üzerindeki değerleri şişirmeyi iyi biliyor bunun en iyi örneği GT 630 4GB.
  • Arz talep meselesi bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

Aslında maliyet olarak Amd ve Nvidia arasında fark yoktur, Nvidia kendi elindeki Cuda, Physx gibi teknolojilerden ve reklamlı oyunlarında daha iyi grafik ve performans verdiği için fiyatı şişiriyor birde Nvidia reklam yapmasını ve kağıt üzerindeki değerleri şişirmeyi iyi biliyor bunun en iyi örneği GT 630 4GB.

Emin ol Casper olmasa bu kart bu kadar ünlü olmazdı.

• Dandik

• quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

quote:

Aslında maliyet olarak Amd ve Nvidia arasında fark yoktur, Nvidia kendi elindeki Cuda, Physx gibi teknolojilerden ve reklamlı oyunlarında daha iyi grafik ve performans verdiği için fiyatı şişiriyor birde Nvidia reklam yapmasını ve kağıt üzerindeki değerleri şişirmeyi iyi biliyor bunun en iyi örneği GT 630 4GB.

quote:

Orijinalden alıntı: tata00

kardeşim kullanmadan yorum yapmayın kartlar üzerine
    bende gt 630 4 gb var ve crysis 3 ü sistem ayarları yüksek doku detayı ultra da oynuyorum ve inanmayanlar olursa ss de koyabilirim.
    alan arkadaşlarımda ekran kartı güncellemelerini sürekli takip edip yapsınlar gerçekten performansı etkiliyor
    bunu dışında assasins creed 3 , battlefield 3 , far cry 3 hepsini ULTRA da oynuyorum oynayamazsın diyen olursa yorumunu beklerim.

quote:

alın beyler youtube de paylaştım videoyu hemde 720p

http://www.youtube.com/watch?v=4_HQIBvov0o&feature=youtu.be

GT 630 Dedinmi akla bunlar gelir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kardeşim kullanmadan yorum yapmayın kartlar üzerine
    bende gt 630 4 gb var ve crysis 3 ü sistem ayarları yüksek doku detayı ultra da oynuyorum ve inanmayanlar olursa ss de koyabilirim.
    alan arkadaşlarımda ekran kartı güncellemelerini sürekli takip edip yapsınlar gerçekten performansı etkiliyor
    bunu dışında assasins creed 3 , battlefield 3 , far cry 3 hepsini ULTRA da oynuyorum oynayamazsın diyen olursa yorumunu beklerim.

quote:

alın beyler youtube de paylaştım videoyu hemde 720p

http://www.youtube.com/watch?v=4_HQIBvov0o&feature=youtu.be

GT 630 Dedinmi akla bunlar gelir.

Adam Crysis 3 ultra demiş bize laf Düşmez

• Blood Money kullanıcısına yanıt
    Yorumlar feci.
  • Burası ağır fanboylar tarafından işgal edilmiş

• amd ekran kartları x1*** serisinden sonra ucuzlamaya başlamıştı. x1*** modeller nvidia'nın 7**** serisi ile fena kapışıyordu o zamanlarda fiyat farkı şimdikiyle alakası yoktu, başa baş bile denirdi. amd ne zaman hd adı altındaki serilerine başladı, o zaman fiyatlarda ucuzladı. gerekçe neydi bilmiyorum açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: leventakcay

amd ekran kartları x1*** serisinden sonra ucuzlamaya başlamıştı. x1*** modeller nvidia'nın 7**** serisi ile fena kapışıyordu o zamanlarda fiyat farkı şimdikiyle alakası yoktu, başa baş bile denirdi. amd ne zaman hd adı altındaki serilerine başladı, o zaman fiyatlarda ucuzladı. gerekçe neydi bilmiyorum açıkçası

Hele R serisinden sonra iyice coştu

• mehmetgn123 M kullanıcısına yanıt
    Amd de mi guç yok şuan en iyi gpu amd de ayrıca 290x titanı geçince nvidia hemen atağa geçip gtx780ti çıkarmıştı amd mi şıkıştıramıyor.amdde de muhteşem teknolojiler mesela mantle yaygınlaşırsa yüzyılın teknoloji olur

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetY58

Amd de mi guç yok şuan en iyi gpu amd de ayrıca 290x titanı geçince nvidia hemen atağa geçip gtx780ti çıkarmıştı amd mi şıkıştıramıyor.amdde de muhteşem teknolojiler mesela mantle yaygınlaşırsa yüzyılın teknoloji olur

Tmm gpu üretiyorda yazılım desteği iyi olmayınca olmuyor işte. Bak konsollara. Güç mü var onlarda? Tamamen yazılım desteği. Sorumun cevabı da sadece bu sanırım.
  • quote:

quote:

Tmm gpu üretiyorda yazılım desteği iyi olmayınca olmuyor işte. Bak konsollara. Güç mü var onlarda? Tamamen yazılım desteği. Sorumun cevabı da sadece bu sanırım.

Driver kurmayı beceremeyenler " eyemdii kötüüü driverleri berbat poffff envidiya çok iyi ya poff eyemdi"

Böyle kişiler alırsa sonuç bu kendi adıma driver sorunu yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 24 Temmuz 2014; 15:09:17 >

• Amd nin yazılım desteğinin neresi kotu adam driver ı kuramıyor amd ye bok atıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

quote:

quote:

Driver kurmayı beceremeyenler " eyemdii kötüüü driverleri berbat poffff envidiya çok iyi ya poff eyemdi"

Böyle kişiler alırsa sonuç bu kendi adıma driver sorunu yaşamadım.

Sorun sürücüyü kurmak değil onu yapamayan bilgisayar kullanmasın zaten. Mesele sorunlu sürücüler, haziran ayında çıkan gibi. En son tam sürüm sürücüsüne bakayım dedim aylar önce çıkmış

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.