Şimdi Ara

AMD, Jaguar Mimarili Yeni Nesil Opteron X2150 APU ve X1150 CPU tanıttı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
7.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • istanbuldaysanız gelin misafirim olun. size amd fx 8350 li bilgisayarımı kullandırıyım. aşırı kasma. adam gibi kullanmama. program açmama. hyper transport teknolojisi yoksa. bilgisayar 3 saatte açılıyorsa. giderken bilgisayarı yanında götürebilirsiniz.
  • Chosniel_TR C kullanıcısına yanıt
    sen doru sölüyormuşsun. İNTEL İ7 4970X EXTREME nin rakibi varmış. rakibi AMD FX 9590 . AMD FX 9590 ile İNTEL İ7 4970X EXTREME le şahit oldum bechmarklarda ikiside birbrilerini geçiyor. o onu geçiyor o onu geçiyor. ikiside kafa kafaya gidiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hasan07-36

    @Sertan11

    Kardeşim dediklerinden hiçbir şey anlayamıyorum. Bir yaş mevzuu olmuş. Ben de seninle aynı yaştayım. Lütfen hiç değilse noktalama işaretlerine ve büyük küçük harfe dikkat et ki ne yazdığını anlayabilelim. Bir de AMD'yi körü körüne savunmayın. Ben de AMD FX 8350 kullanıyorum ve benimde kullandığım en güçlü işlemci. Ama elma ile armutu birbirine karıştırmamak lazım. AMD'nin de Intel'in de kendine has güzellikleri ve özellikleri var. AMD uygun fiyata Intel'den daha iyi işlemciler sunuyor. Dahili grafik birimleri Intel'den iyi. Intel ise üst seviye 6 çekirdek işlemcileriyle performans anlamında rakipsiz durumda. Ayrıca forumda Rubisco işlemci vs. gibi konularda en bilgili kişilerden biri. Fanboyluk yaptığını veya sallama şeyler yazdığını hiç görmedim. Aksine yorumlarını okumak bilgilendiriyor insanı. Ontec de bu konunun uzmanlarından.





  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.