Şimdi Ara

AMD, Jaguar Mimarili Yeni Nesil Opteron X2150 APU ve X1150 CPU tanıttı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
7.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tersol

    Neyi ıspatlamaya çalışıyor bu eleman bilmiyorum ama konunun ... gomuş

    Aynen öyle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: demircibu

    quote:

    Orijinalden alıntı: KhAnS-

    bak işte hayla bana aynı kelimeyi diyorsun.bu seni ilgilendirmez.herşey den ben senden büyüğüm ama sen hayla intelcisin.diyorsun amd 5 bin tl ye toplanmaz diyorsun kendini yine ele verdin.intel Pentium d çok hoşuma gitti bana yetti.ne mesaj kasması benim o kadar çok söliyecek şey var ki yaz yaz bitmiyor ondan sana öle geliyor. amd ile intel kalite ve güç işlemcileri ve onla bitmiyor ikiside kaliteli 5 bin tl ye milyonlarca insan amd ile intel topluyor ikiside hem başarılı hemde anormal derece de çalışıyor benim pc de 2 tane 512 mb ssd var raid yaptım f35 gibi çalışıyor hiç sıkıntı yok ben çok memnunum. amd lerde hd4000 gibi bişey yok fiyatı da değeride o yüzden düşük intel lerde hd4000 olduğu için fiyat değeri bu yüzden aşırı yüksek oluyor. amd fx leri oyun için şirketler ve alt yapı için alıyorlar oda 8 çekirdek diye ama intel leri kod basma ve web tasarım için hd400 ler zaten iş amaçlı olduğu pahalı olur. sana bişey diyim miben anlıyorum kimse bana bişey anlatmaya çalışmıyor. sen bana nasıl konuşulacağını söleyemezsin. bir kere cümlerime hep dikkat ediyorum. ama sen hiç etmiyorsun. sen bana ne yapacağıma hiç bir şey diyemezsin. sen hep uyardım. ben kimse den nefret etmem allah yazdığsa bozsun. burda kimse herkes doğru bil vermeye çalışmıyor ve intelci siniz ve amd cisiniz herkese zorla intel e amd e zorla aldırtmaya çalışıyorsunuz bundan ilk önce vazgeçin. ve i7 4770k diyelim alsam oda tabi hoşuma gider ama benim işime yaramaz çünkü iş işlemcisi çünkü işçiler için işlemci şuan amd fx 8350 bana gayet bana yetiyor çok fazla bile geliyor.senin anlayacağın amd ile intel boşuna uğraşmış işlemci yapmak için rekiplik için bir kere ikisi de anormal derecede çalışıyor. ikisi de aynı hızda çalışıyor zaten araların hiç bir fark yok zaten. ikiside sağlam ve güzel marka. ama sen intelcisin sen beni anlamıyorsun sorun burda zaten. sen bana iyi niyetle konuşursan ve büyüklerinle insan gibi konuşursan. senle gül gibi geçiniriz.

    bir an foruma küllerinden doğup sokrates newton yada bir nikola tesla geldi sandım
    bu ne bilgi bu ne kültür fışkırması..
    kullanılan türkçe ise çinceden google translate sanırım

    Adam işi biliyor ya. Intel işçiler icin üretilmiş. Dagilabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne güldüm be şu dangalağa
  • o değil de, hala 3000 lira para verip de amd alınır mı diyosunuz. o kadar test sonucunu koyduk, 1-2 fps farkediyor arasında toplam 750 lira fark olan işlemciyle(anakart masrafı dahil) :( o farkla gidersiniziniz 2k ya da 120hz monitör alırsınız dedik...
  • YereDusenAdam kullanıcısına yanıt
    bende ne çok güldüm senin gibi özürlüye sen ne anlarsın allahın intelcisi.
  • SinanOz kullanıcısına yanıt
    intel iş amaçl derken oyun için işlemci yapmaz AMD FX 8350 oyun oynamak için yeterli. ve intel iş amaçlı derken iş istasyonları için değil. hd4000 iş amaçlıdır. oyun da oynanyor ama ona gerek yok.intel alanlar sırf iş amaçlı alıyorlar web tasarım amaçlı kod basma gibi şeyler ağır şeyler intel gayet yeterli oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhAnS- -- 18 Mart 2014; 16:04:33 >
  • Ne demek özürlü? Ben size herhangi bir hakarette bulundum mu? Yada sizinle ilgili herhangi birşey söyledimmi? Intel'ci olmak ne alaka anlamadım?Ben AMD™ ye laf mı attım?Öyle bir yorum attım mı? Ben İntel'ci değilim sadece intel kullanıyorum o kadar.O da mecburen zaten.bilip bilmeden,hakaret dolu cümleler kurmayın.

    Şikayet ediyorum!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YereDusenAdam -- 18 Mart 2014; 16:06:26 >
  • YereDusenAdam kullanıcısına yanıt
    tmm pardon bana dedin zannedttimm dangalak lafını.
  • demircibu kullanıcısına yanıt
    sen nasıl bir özürlüsün. gelip bana gereksiz şeyler yazıyorsun. sana bişey diyen oldumu. allahın intelcisi.
  • Her ne olursa olsun,millete gelip özürlü deme hakkın yok!
  • E.V.O.42 kullanıcısına yanıt
    çocuk sen daha kendin büyüklerinle nasıl konuşulacağını bilmiyorsun. yine yüzsüz yüzsüz konuşuyorsun.
  • olum bak kafan basmıyor sorun burda zaten. iş işlemcisi başka ne olucak AMD OPTERON ile İNTEL XEON lar iş işlemcisi doru bildin ama ağır işler işlemcisi. intel i7 4770k iş işlemcisi başka ne olucak iş işlemcisi derken ağır işler için değil web tasarım kod basma medya üst düzey render 3d amaçlıdır. güç ve kalite AMD FX ile İNTEL İ7 lerde var iki firma bunca zaman boşunamı uğraşmış AMD FX 8350 ile İNTEL İ7 aynı hızda çalışan işlemciler olduğu için o dediğin işleri iki işlemci yapıyor aralarında fiyat farkı var. işlemci alırken marka fiyat önemli değildir. iş işlemcilerin zaten ayrı ayrı sınıfı vardır biri hafif bir ağır ben onu diyorum. AMD OPTERON ile İNTEL XEON lar nükleer deniz altılar ve savaş ucağı gemileri için bu tarz işlemciler. bir işlemcinin en önemli kaynağı çekirdektir her işe göre çekirdek sayısı değişir. bir işlemci de ne çekirdek o kadar hız. intel i7 4770k oyun için değildir.
  • Arkadaşlar boşuna uğraşmayın... Kendisini bu konuyla birlikte yönetime şikayet ettim ve dedim ki bu konuyu da kilitleyin... YÖnetim sadece 4 gün ceza veriyor veya en kral 30 gün... SInırsız ban yokmuş hakarete... Ayrıca bu vatandaşın hesabındaki bazı bilgiler sahtedir. Yani yaşını 30 civarında gösteriyor fakat yaşı en fazla 15 - 18 arasında... Kullandığı Türkçe'den zaten durum anlaşılmaktadır. Bu velet yüzünden az daha forumdan ayrılacaktım. Bunu neden sınırsız banlamıyorlar diye... Hatta özelden bana attığı ağza alınmaz hakaretler yüzünden savcılığa veriyordum... Eşimle görüştüm ona da mesajları gösterdim, dedim ki ben bu haysiyetsiz - onursuz - alçakça hakaretleri savcılığa verir bu edepsizliğin üzerine giderim... Eşim vazgeç dedi. Baksana, çoluk çocuk bu... Annesine babasına yazık dedi ve vazgeçtim...

    Yani bu vatandaşın buradaki veya başka başlıklardaki mesajlarını ciddiye almayın. Yazdığı mesajların anlaşılmaz - ifadesiz ve zır cahil ifadelerine bakarak muhatap alınamaz düzeyde olduğunu görün. Okuyun mesajlarını, yine ne saçmalamış diye bir dizi izler gibi takip edin, hatta kendisinin fan club'ını bile kurun ama ciddiye almayın.

    Bu çoluk çocuğun bana özelden gönderdiği mesajları burada paylaşsam yüzünüz kızarır. Sadece şunu söyleyeyim siz anlarsınız. Bu zat, avatarımdaki kızımın resmi üzerinden bile hakaretlerde bulunmuştur. Yani hangi seviyelerde olduğunu sanıyorum ifade edebildim.




  • Bu nasıl bir saf modeli yahu

    Yani 4770K çok abartılıyor orası doğru adam 10000 TL bütçeye de 4770K öneriyor kimse 4820K ve 4930K'ya bakmıyor
    Fakat en çok 8350 4770K'dan iyidir kısmına ve İ7 950 ile ilgili muhabbetine güldüm foruma üye olurken TC ile üyeliğe bakmak en temizi gibi duruyor...
    Aslında ondada iyisi var Technopat taktiği
    Yazım hatası mı var hadi sana oradan bir bam .




  • KhAnS- K kullanıcısına yanıt
    4960 ın rakibini söylermisin o zaman opteronlar mı
  • Chosniel_TR C kullanıcısına yanıt
    birde AMD FX lerin tek çekirdek hızının sağlam olması için AMD nin tek yapacağı şey bol teknolojileri çekirdeklere önbelleklere ve öntamponbellere bağlı olması lazım çekirdekler bağımsız olması lazım melik abi den örendim gerçekten doğru sölüyor. intertten ben bağa araştırdım. mesala intel i7 950 kullandım çok kötü işlemci di ama intel ne yaptı amd den satın aldığı komut setleriyle işlemci düzeltmyi başardı. yani intel i7 3770k düzeldi. i7 ler diyorum her marka böle olması çok normal çekirge bir sıçrar 2 sıçrar 3 sıçrar bu böle bişey olmuş. neyse AMD FX lerin bulldozerde çekirdekler bağımsız değildi. ama plidiver bilmiyorum bağımsız mı diye. AMD FX bulldozer piyasaya intel i7 950 gibi hatalı çıktı . İNTEL İ7 4960X EXTREME tek çekirdek hızında sağlam olması normal . intel i7 ler durmadan soket chipset değiştiyor bu işlemci nin % 10 hızlandığının anlamına geliyor. intel in bir kere mimarileri soket değiştiğinden dolayı mimariler güncellendiği anlamına geliyor. AMD FX en son 2 seviye plidiver çekirdek takılıp kaldı. sadece ghz ve tdp güncelliyor en son 220 tdp yaptı burda salaklık yaptı. Steamroller çekirdekte AMD FX lerin üretilmemesi çok büyük bir salaklık. ve plidevir çekirdekte soket değişmemesi chipset değişmemesi demek işlemcinin hız artışı olmaması demek. plidiver çekirdekte komut setin de hiç bişey güncellenmiyor bu da işlemci nin hızlanmaması anlamına geliyor. AMD FX lerde aes teknolojisi güncellemiyor bu çok büyük bir hata avx komut seti güncellenmiyor fma4 komut seti güncellemiyor. intel i7 seviye 4 haswell çekirdek de aes komut setini güncelliyor avx komut setini güncelliyor. tek çekirdek hızı bu yüzden sağlam aes komut seti 3.0 bu güzel. AMD FX in aes teknolojisi 1.0 sıfır yazık. AMD FX lerin ilk başta böle olması çok normal



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhAnS- -- 24 Mart 2014; 1:23:10 >




  • kardeşim tabi dediğin gibi bunlar AMD FX 8350 le intel i7 950 karşılaştıran. allahın intelcileri yani türkiye de ve dünyanın her yerinde AMD FX 8350 satın alan %90 gerizekalı olduğunu olduğunu sölüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhAnS- -- 30 Mart 2014; 2:49:18 >
  • SinanOz kullanıcısına yanıt
    bir kere AMD FX 8350 ile İNTEL 4770K oyun oynamak için değildir. pc oyun için değildir. iş içindir. oyun oynanacaksa konsol var. ps4 ile xboxone var.
  • Kac kere daha beni bilgilendirip mesaj atacaksiniz merak ediyorum. Donup donup basa mi sariyorsunuz anlamadim ki.

    1 kere bilgilendirip cevap attiniz zaten. Rica ediyorum rahatsiz etmeyin beni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YasinCC kullanıcısına yanıt
    olum i7 870 AMD FX leri hepsini oc la nereye geçiyor. senin dediğin intel i7 870 işlemci bile değil. ben intel i7 950 kullandım o çok kötü işlemcidi. sadece intel i7 3770k güzeldi intel o işlemcilerde düzeldi. AMD FX lerin hepsini aynı kefeye koyamazsın. İNTEL İ7 lerin hepsini aynı kefeye koyamazsın. sen günde kaç litre mazot içiyorsun. mazot yerine su iç daha iyi . bu dediklerimi unutma.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.