Geçenlerde işlemcime soğutucu aldım. Takmaya çalışırken sinirlendim takamadım. Geri çıkarıyım dedim. Termal macun da sürmüştüm, işlemci soğutucuya yapışmış. Hafif bi asıldım, çekiyim derken işlemci de beraber geldi soğutucuyla. Hemde anakartın pimi kapalı kilitliyken. Hemen ayırdım işlemciyi baktım ayaklarına flan bi sıkıntı gözükmüyodu. Açtım anakartın kilidini taktım işlemciyi, soğutucuyu. Şuan bi sıkıntı gözükmüyo. 2 3 işlem yaparken biraz ağırlaşıyo makine. Acaba bi arıza flan olmuş mudur?
Ayakları kopmadıysa bir sorun olacağını sanmam.
çalışıyorsa bir sıkıntı yoktur çiplere bir zarar gelmemiş bence size kasıyormuş gibi geliyor psikolojik baskı gibi birşey olması lazım :D
Hmm çok sağolun içim biraz da olsa rahatladı
ısı değerlerini bi kontrol edin
Bütün parçaları çıkarıp tekrar takın. O anki psikolojiyle düzgün takamamış olabilirsiniz.
ısı değerleri normal, parçaları da taktım hepsini tekrardan.
2 defa aynı olayı yaşadım fakat bir problem ile karşılaşmadım.
quote:
Orijinalden alıntı: bahadrcakar
2 defa aynı olayı yaşadım fakat bir problem ile karşılaşmadım.
Çok sağol içim rahatladı valla :)
Ard arda 2 defa bu olayı yaşadık bir tane pc nin macunu 3-4 yıllıktı arkadaş sökmüştü fanda kaldı o kadar sağlamdı ki 1 saat kadar uğraştık en sonunda aldım bıçağı vurdum işlemciye ve fırladı yere düştü pinler yamulmuştu hiç oturmuyordu az bi sabırla hallettik ve hala o pc kullanılmakta
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme