Şimdi Ara

AMD işlemci kullananlar sorun yasıyor Knight Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AMD işlemci kullananlar sorun yasıyor. Knight Online de .
    AMD bu konu hakıda nasıl bir E-mail yollayabiliriz. tamam bu Knight Online dogan bir hata ama hiç bir acıklama yapılmadı.
    Advanced Micro Devices firması sorunu cozebilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisakal1976 -- 21 Kasım 2012; 22:30:02 >

• Bende AMD kullanıyorum, hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. farklı birşey var ama anlayamadım.
  • Amd işlemcilerde bende sorun çıktıgını duydum fakat pwp serverlerde çıkıyor bu hatalar oyun çok hızlı hareket edıp hemen dc yiyormuşsun normal uskoda olması bence saçmalık.
    Ekran kartı sürümünü güncellemeni öneririm
  • Benim işlemcide amd son patch ile birlikte moradon da kasmaya başladı ve bazen town attığımda ve bdw kaos çekerken pc donuyor ve mavi ekran hatası veriyor daha önceden böyle bir sorun yoktu son patch ile durum bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende intel core duo var char moradonda ters takla atıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd Fx İşlemci Serisine Sahip Bilgisayarlar Oyuna Giremiyor...
    Merhaba;

Amd Fx İşlemci Serisine Sahip Olan Bilgisayarlar 1927 Patch'inden Sonra Oyuna Giremiyor...!!!

4 Gündür Mağdur Durumdayız Bizim Gibi 100'lerce Kişi Bu Sorunu Yaşamakta Lakin NTTGame'nin İlgisiz Oluşu Bizleri Hayal Kırıklığına Uğratmaktadır.

Lütfen En Kısa Zamanda Sorunumuzu Halletmenizi Rica Ediyoruz.

SAYGILAR

SİZDE TİCKET Atabilirmisiniz? YARDIMCI OLURMUSUNUZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisakal1976 -- 23 Kasım 2012; 12:02:30 >
  • bişey gördüm düzeltmek istedim bu sorun ko dan değil amd den geliyor google babaya amd dco diyin aracı olucaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.