Şimdi Ara

amd için güncel anakartlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumlara ve satış sayfalarına baktım ancak uzak kaldığım için yeni nesil işlemci ve anakartlardan anlamadım bişey. ben amd athlon 2800+ kullanıcısıyım. aldığım dönemde ilgiliydim iyi birde bord almıştım a7n8x deluxe. ancak ozamandan beri sektorde hızla değişti bende uzak kaldım. şimdi uygun fiyatlı olduğundan amd sistem topluyacam yine çift çekirdekli ancak anakarta güzel para yatırım iyi bişey almak istiyorum ama okadar çok chipset çıktıki karşıma anlamadım bieşey. yardımcı olursanız sevinirim. yeni çıkacak çipsetli modelleride dahil ederbiliriz. 1 ayı bulur almam. hangi çipset hangi marka bord almalıyım. şimdiden cevap verenlere teşekkürkler.

====KİŞİSEL BLOGUM====

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems.
    The memory management on the PowerPC can be used to frighten small children.
  • ASUS M3A AMD 770 AM2+ AMD Phenom FX / X4 /X2/ Athlon X2 ANAKART

bu anakartı alabilirsn amd cogu işlemcılerını desteklıyor bu karta x2 6000 işlemcı alabilirsin

CPU Desteği AMD AM2+ Phenom FX/X4/X2/ AM2 Athlon64X2/FX/Sempron AMD Cool ''n'' Quiet, AMD Live Ready 3600/2000MT/s

RAM 4*DDR2-1066*-800 DUAL (240 Pin) Max:8GB *DDR2/1066 Sadece AM2+ CPU kullanıldığında destekler

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.