Şimdi Ara

AMD Hd7xxx serisi analog monitörde titreme yapıyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç yerde okudum bunu, hatta forumda bu yüzden kartı satılığa çıkaran biri vardı, sanırım doğal desteği yokmuş yazmıştı, bu problem tüm seride varmı. Monitörüm analog bu kartlardan bir tane alırsam bu sorunu bende yaşarmıyım. Özellikle dvi vga çevirici ile 7 serisi kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını almak isterim.

• Öyle saçma bir şey olurmu hiç , yok titreme vs.
  • bende dönüştürücü kullanırsan yaptığını duymuştum ama sadece duyum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ikinci el bölümünde böyle bir şey görmüştüm ama sadece o kart için geçerli bir durumdu sanırım.
  • 7850/70 dönüştürücüyle sorun yaşayan bir yığın insan var, hatta bazıları iadeye bile gitti.
  • 7870 i dönüştürücü ile analog monitörde kullanıyorum şuan, söylediğiniz tarzda bir sorunla hiç karşılaşmadım. Emin olmamakla beraber sorun yaşayan varsada dönüştürücü kaynaklı da olabilir vga ile alakasını kurmak oldukça zor bir durum.
  • bende forumdan bi tane 70 aldım içime kurt düştü şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7970- dvi-analog çevirici ile kullanıyorum, yok öyle bir sorunum.
  • münferit bi olay sanırım fakat, sebebi ney acaba marka farkından olma ihtimali olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

7870 i dönüştürücü ile analog monitörde kullanıyorum şuan, söylediğiniz tarzda bir sorunla hiç karşılaşmadım. Emin olmamakla beraber sorun yaşayan varsada dönüştürücü kaynaklı da olabilir vga ile alakasını kurmak oldukça zor bir durum.

Herhalde Sapphire'ydi sorun yaşayan üretici, tam hatırlamıyorum ne yazık ki. Dediğiniz gibi direk karta yüklememek lazım sorunu.
  • bencede genel arıza olsa tüm kartlarda bu orataya çıkardı belkide kartlara değişim yaparlardı.
    ama yinede kullanmadığım bir ekran kartı için net birşey söylemek zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra1dz

7970- dvi-analog çevirici ile kullanıyorum, yok öyle bir sorunum.

hocam bide 78xx serisini kullanan biri gelip yorum yaparsa sipariş edicem, alıcağım kart 7850. misal burdaki arkadaş sorundan bahsetmişhttp://forum.donanimhaber.com/m_62598488/tm.htm ve kartı satıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.