Şimdi Ara

AMD Güncelleme Sorunu, ekranım mahvoldu!.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bilgisayarımın ekran kartı'nı güncellemek istedim(aslında ekran kartı güncelleniyomu bilmiyom, bildiğim şey AMD Radeon HD 6570'den 9000'lere çıkacaktım, yani bilmeden iş yaptım sanırım), başarısız oldum, alsında yaptım mı yapmadımmı bilmiyorum. Ben böyle anlatamıyacam, size yaptıklarımı sırasıyla anlatıyım, problemi söylüyüm, bilen biri varsa yardım etsin lütfen..

Yaptıklarım şunlar:

1)Duyduğum kadarıyla ekran kartı güncellenebiliyormuş, bende gittim güncelelmeye çalıştım. AMD'nin sitesine girdim, ordan burayı(http://support.amd.com/en-us/download ), burdanda burayı (http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows%207%20-%2064 ) buldum. En üsttekini indirdim.

2)İndiriğim dosyayı kurdum, kurunca da AMD Gaming Evolved diye bişey yüklendi ve ekranım bu hale geldi:
    #####

#####

(Fark etmişsinizdir, monitör'ün çerçevesiyle erkanın çerçevesi uyuşmuyor. Monitörümü tam çözünürlükte kullanamıyorum yani.)

3)Bilgisayarı açıp kapadım, yinede birşey değişmedi, ne yapmam lazım? Biliyosanız lütfen üşenmeyin, yazın.

Bide Ekran kartımı nasıl güncelliyeceğim onuda yazarsanız sevinirim...
    Teşekkürler..

• Çözünürlüğü değiştiremiyor musun?

ayrıca monitör üzerinden ayarlayabilirsin köşedeki siyahlıkları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OstotheK -- 14 Eylül 2014; 18:59:23 >
  • Kurmuş olduğunuz ekran kartı sürücüsünü sistemden kaldırıp bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Ekran kartınızın modeline göre ATI 'nin sitesinden işletim sisteminize uygun ve doğru olan sürücüyü indirip kurulum yaptıktan sonra bilgisayarınızı son bir kez daha yeniden başlatın
  • OstotheK kullanıcısına yanıt
    Yoo, çözünürlük zaten full.
  • hannabell H kullanıcısına yanıt
    catalyst indir yoksa varsa ekran ölçeklemeye gir ve fullle sonra çözünürlük artır tamam olmazsa sorununuz farklı olsuğu kesin
  • spiky2122003 S kullanıcısına yanıt
    Maalesef sistemden nasıl kaldıracağımı bilmiyorum yüzbaşı. Hem Ati yazınca AMD'nin sitesi geliyor.
  • Ooo, sağolasın. Dediğin gibi "Catalyst Control Center"a girdim, oradan Ekran ölçeklendirmeyi %0 yaptım, oldu. Ama çözünürlüğü değiştir demişsin, o nasıl olacak? Çözünürlük olaylar olmadan öncede olduktasn sonrada feğişmedi hâlâ aynı duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    anlamadım :D oldu mu olmadı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerror

anlamadım :D oldu mu olmadı mı

haha, pardon :D
  • Dostum sen AMD'den anlıyorsan bde bana ihtiyacım olan kadarını öğretir misin? Yada beni amd güncellemelerini anlatan bi konuya yönlendirirmisin.. Arkadaşlarımın dediğine göre atıyorum: AMD xxx 6750'deki 6000 yılı 750'de yıl üçünde çıkan sürümleri gösteriyor. bende sitede 9000 lerin çıktığını gördüm, güncellemek isteyince bunlar oldu. Yani gerçekten güncelleme gibi bişey varsa bana bi anlatırmısın nasıl güncellicem?
  • Oldu, oldu.. Sağol.
    kardeş ekran kartı modelini ve işletim sistemini yaz atcam sana güncel sürücü
  • http://support.amd.com/en-us/download
    Buradan yapacaksan ben zaten buradan yaptım, bunlar oldu :D
    Benim yazdıklarım:
    Step1: Desktop Graphics
    Step2: Radeon HD Series
    Step3: Radeon HD 6xxx Series PCle
    Step4: Windows 7 - 64 Bit

Ama yinedde bilgiler bunlar:
    AMD Radeon HD 6570
    Windows 7 64-bit
    Krdeş driver benimkiyle aynı gibi sadece 8.1 64 bit sen hangi hatayı alıyon
    veya sen yükleyince noluyo neler oluyo atixx.sys mavi ekran falan verdi mi
  • :D Dediğini pek anlamadım
    http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows%207%20-%2064
    Ben bunu indirdim ve kurdum, ekran resimdeki gibi oldu ve AMD Gaming Evolved diye steam gibi bi program yüklendi, ama hâlâ Radeon HD 6570.
    düzeldi dedin ya evolved denen şeyden bişiy olmaz bendede var
  • şunu aktif yap düzelir
    ayrıca çözünürlük en uygun ayarda değil ondan böyle oluyor sen en yüksek çözünürlüğe ayarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II-YAKUZA -- 14 Eylül 2014; 22:11:09 >
  • II-YAKUZA kullanıcısına yanıt
    bende aynisini yazdim geresiz yere yazma !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • II-YAKUZA kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sorun çözülmüştü, yinede sağol. Şimdiki konu Ekran kartı Driver'ı mı ne güncellmeesi varmış bişeyinin, onu nasıl güncelleyeceğim. Benim ekran kartım AMD Radeon HD 6570, işte o 6570 arttırılıyormu ne onu halledecez işallah.
    Hem senin catalyst Center la benimki farklı. Benim bilgisayarım Hp ondandır galiba, yada benimki güncel değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannabell -- 15 Eylül 2014; 18:15:11 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.