Şimdi Ara

Amd Fx x8 8150 (İnceleme Eklendi !!) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
1
Favori
30.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • forumda inceleme test vs. nin mantığını bilmiyorsun sanırım..T-K-Y
    o zaman herkes site açsın inceleme vs.. yapsın..elindeki somut bişeylere dayandırmazsan o zaman böyle olur.
  • Forum yöneticileri kuralları uygulamak ve düzeni sağlamakla yükümlüdür. Hiçbir üyeyi tanıma ve vakitlerini neye harcadıklarını bilmekle sorumlu değildir.

    Konuyu kilitliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: T-K-Y

    İşlem Yapabilirsiniz. Konu İlk Açıldığında Zaten İnceleme Konusu Değildi. Konu İçindeki Mesajlardada Test Olarak Nitelendirebilirsiniz Diye Söyledim. Başlık Hatalıysa Ona Göre İşlem Yapın Sayın Yönetici Çünkü Zaten İlk Sayfalarda Belli Buranın Bir Tartışma Konusu Olduğu.Ss Koyacak Vaktim Olsaydı Emin Olun Sırf Şu Yukarıdaki Mesajdan Sonra Arkadaşların Yüzünü Kızartmak İçin Bile Ss Koyabilirdim. İlk İncelememden Bahsediyorsanız Veya Test Diyim Orada Zaten Belirttim Ss Alma Şansım Olmadığını Görüş Ve Tespitlerimi Belirttim İsterseniz Bunları Yalan Veya Oyalama , Kandırma Olarak Değerlendirin İsterseniz Görüş Ve Bilgi Olarak . Reelde Beni Tanıyanlar Zaten Bilirler Böyle Saçma Sapan Bir Şey Yapmayacağımı Çünkü Sistemi İlk Toplamaya Başladığımdan Beri Ufak Bilgiler Ala Ala Yaptım Bu Testi Sadece Merak Giderme İçin Profosyonel Bir Test Olmadığınıda Belirttim. E Tabi Burada İnsanları Tanımadan Böyle Saçma Sapan Bir Suçla O Kadar Kolay Yargılayabiliyorki İnsanlar Buda Forumdaki Bazı İnsanların Seviyesizliğinden Başka Bir Şey Değil.Eklemek İsterim Kimseyi Boştan Yere Oyalayacak Veya Kandıracak Kadar Boş Vaktim Yok Hayatta O Kadar Boş Bir İnsanda Değilim . Kusura Bakmayın Ama Burda 3-5 Kişiyi İnandırmak İçin Yok Onun Testini Yok Bunun Testini Koymakla Uğraşamam Çünkü Zaten Koysamda Burada Bunu Yalanlayacak İnsan Çok Yok Onu Yanlış Yapmışın Öyle Çıkmış Yok Bu Sende Böyle Olduğu İçin Öyle Çıkmış Gibi Bu Yüzden Sizce Gerek Varmı Böyle Bir Zaman Kaybına İnanan İnanır Bilgi Almış Olur.İnanmayanda Böyle Benim Gibi Birşeyler Yapmak İsteyen İnsanları Sizin Gibi Aşşağılayarak Forumun İyice Seviyesizleşmesine Neden Olur. Şunu Söyleyeyim Yaptığınız Çok Ağır Bir İthaftır. Lütfen Tanımadığınız İnsanlar Hakkında Yorum Yapmayın. Çünkü Kanıtlarsam Size Bunun Altından Nasıl Kalkarsınız Bilemem.

    Konunun kanıta ihtiyacı yoktur. Bu bileşenlerin resimlerini testlerini sunmaktır asıl amaç. Zaten konunun amacıyla ilişkili olarak yayınlamak bu konuyu asıl amacına ulaştırır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.