Şimdi Ara

AMD FX 8350 işlemcim var ısındığından kapanıyordu sıvı soğutma aldım hala kapanıyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 970 cgipset 125w destekli anakart alacaksiniz hocam. Dedigim gibi bakin. Masraf etmek istemiyorsaniz bios a girin islemci voltajini biraz dusurun. Fx8300 un ayarlarina bakin . Cpu z den frekasini ve voltaini o degerlere indri sorun cozulur. tabi para ve imkan varsa 125w lik bir anakart almak 2.elden en garanti cozum

Ama bu sekilde de cozulir diye dusunuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum dediklerimi uygulamıyorsun ki anlattıklarımı anlaman için dediklerimi yapman gerek. Hardware monitor indir ve programı açarak oyuna gir. 2-3 dakika oynadıktan sonra sıcaklıklara bak. Sorun işlemci yerine ekran kartının ısınması da olabilir.

Tabi şuan icin en önemli durum işlemcinin termal macunu hiç yenilendi mi? Sıcaklıklara bakmadan bunu anlamak zor. Dediklerimi yaparsanız ne dediğimi iyi anlarsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Adama gidip boşuna masraf yaptırıp anakart aldırmayın yahu. Anakartı revizyon 5 ise Fx işlemci destekler.

Ben ona söyledim yapması gerekenleri ama yapmamış. Yapmamasına rağmen soru sormuş tekrar.

Düzenleme: Anakart revizyon 5 ise bios update ile Amd FX islemci desteği olduğu yazıyor gigabyte ın ürün sitesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlestorm -- 10 Ağustos 2017; 20:38:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearlestorm

Adama gidip boşuna masraf yaptırıp anakart aldırmayın yahu. Anakartı revizyon 5 ise Fx işlemci destekler.

Ben ona söyledim yapması gerekenleri ama yapmamış. Yapmamasına rağmen soru sormuş tekrar.

Düzenleme: Anakart revizyon 5 ise bios update ile Amd FX islemci desteği olduğu yazıyor gigabyte ın ürün sitesinde.

Tamam senin dediğin uygulamayı deneyicem kaç dereceye çıkarsa sıkıntı olur ben sana res attıgındaki sıcaklığı söyleyeceğim.
  • Sen buraya o programdaki sıcaklıkların resmini çek gönder ben bakarım.
  • quote:

Sen buraya o programdaki sıcaklıkların resmini çek gönder ben bakarım.

AMD FX 8350 işlemcim var ısındığından kapanıyordu sıvı soğutma aldım hala kapanıyor ?AMD FX 8350 işlemcim var ısındığından kapanıyordu sıvı soğutma aldım hala kapanıyor ?

buyur.

• Sıcaklıkta bir sorun yok. Bilgisayarda deneyeceğin başka güç kaynağı varsa onunla dene. Anakartın 5.0 revizyon ise en son bios sürümüne güncelle. Bilmiyorsan bilgisayarcıya götürmende fayda var. Çünkü riskli bir işlem.
  • quote:

Sıcaklıkta bir sorun yok. Bilgisayarda deneyeceğin başka güç kaynağı varsa onunla dene. Anakartın 5.0 revizyon ise en son bios sürümüne güncelle. Bilmiyorsan bilgisayarcıya götürmende fayda var. Çünkü riskli bir işlem.

Fakat sadece 3dk oynadım dediğin gibi daha oynayınca ısınıyo kasada bende derece gösteren birşey var o 35de iken genelde kapanıyo.
  • quote:

Sıcaklıkta bir sorun yok. Bilgisayarda deneyeceğin başka güç kaynağı varsa onunla dene. Anakartın 5.0 revizyon ise en son bios sürümüne güncelle. Bilmiyorsan bilgisayarcıya götürmende fayda var. Çünkü riskli bir işlem.

İşlemci voltajını düşürürsem sorun çözülürmü çünkü ben bu işlemciyi yeni aldım eskisi fx6100 dü böyle bir sorun yaşamıyordum.
  • Bilgisayarcıya götürmende fayda var.
  • 970 çipsetli anakartta deneme imkanın varsa dene. İstediği kadar Fx desteği versin verimli kullanamazsın. Güç kaynağında da problem olabilir. Çevrende deneyecek anakart ve güç kaynağı yoksa bilgisayarcıya götürmen gerekir. Sırayla bileşenleri deneyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 14 Ağustos 2017; 22:8:35 >
  • anlaşıldı :(
  • quote:

AMD FX 8350 işlemcim var ısındığından kapanıyordu sıvı soğutma aldım hala kapanıyor ?
    Bu sıcaklık normalmidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8A3D5004B -- 21 Ağustos 2017; 23:9:27 >

• http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-78lmt-s2prev_50#support-cpu

anakart rev5.x olsa bile FX 8350 ye destek vermiyor

linkten inceleyin , sorun anakartta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 11 Eylül 2017; 23:47:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-78lmt-s2prev_50#support-cpu

anakart rev5.x olsa bile FX 8350 ye destek vermiyor

linkten inceleyin , sorun anakartta

+1

islemciyi 95watt a kadar düsürmesi lazim, underclock/undervolt nasil olacaksa artik. 125w destegi yok anakartin. Anakartin resmine bakinca anliyor insan zaten..
  • Sorun psu dan kaynakli gibi duruyor o sicaklikta res atmaz zaten. Bende bu sorunu yasiyorum ve psu dan supheleniyorum online oyunlarda sikinti tabiki ben tek kisilik oyunlar oynadigim icin onemsemiyordum. 5 saat oynuyorsam bi kere oluyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.