Şimdi Ara

amd fx 8320 lerde kronik hata var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya yaklaşık bi yıl önce bi alt modelini almıştım bu işlemcinin oyun oynarken falan kapanıyordu bilgisayar durduk yerde fişini tak çıkar yapmadan ve kasa power dan off on yapmadan geri açılmıyordu yollamıştım artık tüm parçaları garantiye işlemciden olduğu anlaşılmıştı işlemcinin aynısıda bulunmadıgı için üstüne biraz ekleyerek amd fx 8320yi almıştım şimdi yine 1 yıl geçti aradan ve aynı hata başladı oyun oynarken birden kapanıyor ve tekrar açmaya çalıştıgımda açılmıyor fişi tak çıkar yapıyorum yada arkadan power on off yapıyorum anında açılıyor bu nasıl iştir arkadaş ?

• 8320 lerde bugüne kadar forumda hiçbir kronik hata duymadım.Sorun başka bişeyden kaynaklanıyor.Psu dan olabilir Sisteminizi yazarsanız yardımcı olan daha çok çıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende benzer bişey duymadım hiç.
  • bende psu düşünüyordum fakat vatan bilgisayardan toplamıştım sistemi ilk olduğunda tüm sistemi garantiye yolladığım için işlemciden kaynaklandığı çıkmıştı işin garip tarafı bi üst model işlemcide de aynısının olması çok garip sistemim şu şekilde : COMMANDER 700W PENCERELİ MidT ATX SİYAH KASA, M5A97 EVO R2.0 anakart, saphirre HD7850 1 gb ekran kartı, 8GB (2x4GB) Sniper DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram, FX X8 8320 sistem bu dostlarım
  • bazen mavi ekran hatasıda veriyordu hatta bad pool header hatasıda almıştım 1 2 kere ama onunla alakalı olduğunu sanmıyorum ?
  • format mı denesem
  • C windows içerisinde minidump klasörü varmış orada hata dosyaları yer alıyor oradan Bluescreenviewer gibi programla bakılabilinir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala i5 2500k Kullanan Var Mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mavi ekran için araştırdım ama bi şey çıkmadı yinede çok sagolun hocam öncelikli sorunum bilgisayarın kapanmasıdır
  • evet format attım ve formattan sonra driverları yüklerken kapandı bu seferde durduk yerde kapanıyor ve arkadan aç kapa yapmadan düzelmiyor
  • yıllar sonra up hala aynı sorunu yaşıyorum kimi zaman termal macun suruyorum düzeliyor fakat daha termal macun kurumadan aynı sorunu yaşıyorum up
  • amd pişmanlıktır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.