Şimdi Ara

AMD FX 8120 O Kadar Kötü Bir İşlemci mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani birde fiyatı 100 tl civarı olsa tamamam ama değmez şimdiki fiyatıyla almaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Yani birde fiyatı 100 tl civarı olsa tamamam ama değmez şimdiki fiyatıyla almaya

212 ile hyper t4 arasnda buyuk fark yok t4 mantikli olur 212 almaktansa 412s mantikli...

Iyi urun isteniyorsa tpc812v2 alinmali... Ama 100tl baroyerindeki oneri t4 olacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    412s fan hızı ayarlama yokmuş?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Tiger

412s fan hızı ayarlama yokmuş?

Gerekte yok üstündeki fan sesli calısmıyor tam yük altında... ben kullandım 412s herhangi bir ses sorunu yaşamadm :) ayrıca o dert değil gider alırsın pwm bitane 120mm fan takarsın üstüne ayarlarsın hızını :)
  • Hoçam onu kim dediğiyse affedersin bi *** dan anlamıyordur o işlemci canavar gibidir forumda çok iyi anlayan büyüklerimiz den yardım alabilirsin için rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Tiger

Merhaba arkadaşlar 1 haftaya kadar işlemcimden çok memnunken başka forumdaki arkadaşlar sağolsunlar işlemcimi o kadar kötüledilerki yerin dibine soktular resmen. Vay şu kartla darboğaz yapar vay şunla darboğaz yapar. Resmen işlemcimden soğudum bu arkadaşlar doğru mu söylüyorlar yoksa Intel fanboyluğunun eseri mi anlamadım gitti. Sizce işlemcim o kadar kötü mü? Sadece küçük render ve oyun için almıştım. Cidden bu kadar kötü bi işlemciyse kaldırıp atacağım.

Kucuk bir oc la beraber cok guzel bir islemci oluyor

• leqvar kullanıcısına yanıt
    Hocam sağolun içimi rahatlattınız anlamıyorum bu insanlar AMD kötüleyince ne anlıyorlar?

• Fx6100 içinde aynısı söyleniyor.Kullanmadan yorum atıyorlar.Benchmarklarda üst seviye kartlarla test yapılırken düşük skor veriyor diye işlemci çöp muamelesi görüyor.Dengi ekran kartlarda yeterli performans veriyor.8120 o.c. ile güzel sonuçlar verecektir.

• Orta sınıf sayılır
  • Mr.Tiger kullanıcısına yanıt
    Valla bende fx6300 alıcaktım anlayan biri var abi hemen dedi amd altyapısna geçilir mi intel var falan filan dedi pek umrum da değil açıkçası ben inşallah bi kaç aya fx6300 elimde intel core quad 8200 var amd hd7850 aldım gta 5 çıkıcak diye işlemci darboğaz yaptı şimdi zorunlu yeni anakart ram işlemci alıcam
  • Takma sen onları. Alacağın ekran kartına da darboğaz yapmayacaktır. Tahminim 1500tl'ye ekran kartı almayacağın elbette..
  • 8150, 8350'ye hazırlıık için çıkarlan bir cpu idi.8350'den çok bir farkı yok.8350 ile gtx 770 sli yapmışlar.Sorunsuz kullanmışlar.Siz tek ekran kartı için darboğaz yapar mı diye soruyorsunuz hocam.Yapmayın herkes bildiğini sanıyor.Sallayın...

Bu da 8150vs8350 2xGTX770
    http://www.anandtech.com/bench/product/434?vs=697
    Herşey bütçe ile ölçülür marka ile değil paran neye yetiyorsa onu almak varken neden daha pahalı bir ürün alasınki söylenenlere kulak asma fx6300 iyi işlemci fiyatına göre elbette
  • Hocam size tamamen katılıyorum.

• Neye darboğaz yaptığı seni ilgilendirmez ki sen elindeki sistemde sıkıntı yaşıyomusun yaşamıyomusun ona bak.Ne biçim konu bu.
  • Fatih211 kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısnda HD 7750'ye darboğaz yapar dediler Allah aşkına.

• Hocam markası iyi diye almadı iyi ama bühçem yetiyodu aldım darboğaz yaptı bende fx6300 alıcam hoşladığım bir işlemci kaliteli fiyatına göre
    F/P bazında en iyi işlemci
  • Ben fx 8120 kullanıyorum.Tek sıkıntım bf4te 64 kişilik haritalarda ani fps düşüşleri yaşamam.Ekran kartım Gigabyte R9 280X.
  • mali87 kullanıcısına yanıt
    Normal mi yoksa overclock yaptınız mı işlemcinize?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.