Şimdi Ara

AMD FX 6300 ve GTX 1050 Ti darboğaz yapar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kartı yeni aldım ama oyunlarda istedigim performansı alamıyorum. Darboğaz mı yapıyor sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam fx6300 çok güçlü bir işlemci değil günümüzün şartlarına göre fpsin düşük olması ondandır ama darboğaz var mı yok mu diye msi afterburner kurarak bakabilirsin
  • amönyak A kullanıcısına yanıt
    800 lira bütcem var desem ne önerirsiniz

• istediğin performans nedir ?
  • %1 %2 civarinda kayip olabilir ama etkilemez yani darbogaza girmiyor diyebiliriz.

• Açık dünya oyunlarında(bf gta gibi) amd r9 270 e darboğaz yapıyor.1050ti ye hayli hayli yapar.Işlemcinin kendine hayrı yok ki ekran kartını beslesin.

• Şu forumda milyon kere söyledim tekrar söyleyeyim.

Bir işlemcinin ekran kartına darboğaz yaptığını (darboğaz da ne saçma kelimeyse) afterburner tarzı programlarla ANLAYAMAZSIN!

Bakıyorsun GPU kullanımı %100 aaa sorun yok o zaman diyorsun. Sorunun GPU kullanımı değil ki sorunun işlemcinin oyun içinde ki hıza yetişememesi, oyun içinde ki sahneleri işleyememesi bu kadar basit. Ekran kartın %100 kullanarak görevini yapıyor da işlemcin ona yetişemiyor haliyle kasıyor, donuyor, çok daha düşük fps alıyor.

Ryzen 1200 + 1050Ti ile BF1, GTA5, PUBG oyna bir de FX6300 + 1050Ti ile oyna arada ki fark insanı şok eder

Yaklaşık 1 ay önce FX6300 kullanmış biri olarak açık ve net konuşayım; OYUNLAR FX SERİSİNİN TÜM İŞLEMCİLERİ ÇÖP

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DontJazzMiss

800 lira bütcem var desem ne önerirsiniz

Ryzen 1200 ve b350 serisi bir Anakart al bak keyfine,o işlemci ekran kartına yetmiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.