Şimdi Ara

AMD Fx 6300 İşlemci Değerlendirmesi ( Kullanıcı Yorumları ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Sen ne zaman almıştın hocam işlemciyi?
    Bunlar doğru değil onlara göre hocam FX6300 Gtx 970i beslemez ne kadar kanıt göstersende bu işlemci çöptür onlara göre kullanmayanlar dışında kimse neyin ne olduğunu bilmiyor

Hocam ben eylül 2013'de almıştım ozaman dolar kuru 1.9-2.0 aralığındaydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • myalperen kullanıcısına yanıt
    Benim iki sene oldu tam alalı şimdi faturaya baktımda FX6300 + M5a97 R.2 + Asus Hd7950 V2 parçalarına toplam 1165TL vermişim bu fiyata daha iyi ne olabilir diye düşünüyorum şimdi ve bulamıyorum
  • blackh4wk kullanıcısına yanıt
    Kimin varmis i7e kafa tutan islemcisi.d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FX6300 işlemcim için bu konuyu görüp heyecanla Akasa Venom Pico yu almıştım. Ancak tam bir hayal kırıklığı yaşadım. Soğutucum bugün elime geçti ve akşam montajını yaptım. İşlemci extreme overlock yapılıydı. 4080 leri görüyordu işlemci. prime95 işlemci testini açtım 15 saniye kadar sonra bilgisayar kapandı. Tekrar söktüm macunu azalttım durum yine aynı hatta windowsu açmadan kapandı. Fanın yönünü değiştirdim durum yine aynı. Çok fazla tefarruatı yok zaten montajının yanlış yaptığımı düşünmüyorum. Ama neden böyle oldu anlamadım da yardım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TonyStank

Fx lerin devri kapanali cok oluyor daha alinmaz
    Amd ye bakış açım iyide iyiye değişiyor. Değerlendirme için teşekkürler. Dolarda artmışken bu tür değenlendirmeleri göz ardı etmemek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeur -- 26 Şubat 2015; 0:49:51 >
  • Aidata64 den aldığım resimleri ekledim. süre tuttum 4000 ghz de ve 30 saniye prime95 testinde 1 resimden 2 resime çıkıyor

Güç kaynağım 650 watt ocz kasam Everest 1453a ama ben içine pwm fan ekledim.

resimlerde fan hızları voltaj sıcaklık hepsi görünüyor. ters olan nedir acaba.

Windows 8 64 bit

AMD Fx 6300 İşlemci Değerlendirmesi ( Kullanıcı Yorumları ) AMD Fx 6300 İşlemci Değerlendirmesi ( Kullanıcı Yorumları )

• quote:

Orijinalden alıntı: piyangom

Aidata64 den aldığım resimleri ekledim. süre tuttum 4000 ghz de ve 30 saniye prime95 testinde 1 resimden 2 resime çıkıyor

Güç kaynağım 650 watt ocz kasam Everest 1453a ama ben içine pwm fan ekledim.

resimlerde fan hızları voltaj sıcaklık hepsi görünüyor. ters olan nedir acaba.

Windows 8 64 bit

AMD Fx 6300 İşlemci Değerlendirmesi ( Kullanıcı Yorumları ) AMD Fx 6300 İşlemci Değerlendirmesi ( Kullanıcı Yorumları )

Ters bir şey yok stok fan ile overclock yapınca prime95 testinde yüksek sıcaklıklara çıkabiliyor. Kasa fanı almak sadece kasa içindeki hava akımını güçlendiriyor işlemci ısısını 1-2c'den fazla indirmez işlemci fanının önündeki kasanın kapağına taksanız bile.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.