Şimdi Ara

Amd FX 4100 mü Phenom 965 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Oyun için 965 daha iyi bir seçim olackaltır. Beklerim derseniz bir kaç ay sonra 2. nesil FX'ler çıkacak ve öncül testlere göre hiç te fena sayılmazlar.
  • Ben olsam Fx 4100 alırım ama Phenom 965'de çok iyi işlemci.
  • o paraya forumdan 2. el fx 6100 alabilirsin
  • fx 4100
  • phenomIIx4 BE 965 al derim bende onu kullanıyorum 2 senedir hiçbir sorunum olmadı işlemcim ile alakalı 2 senelik sistem en yeni çıkan oyunlarda bile ne donma ne takıntı olmadı

örneğin maxpayne 3 yarı high yarı ultra ayarlarda oynadım gayette iyi fps lerde ekran kartımda ahım şahım deil öyle hd48501gbgdd3-256bit gayette iyi fakat

program performansı fail fail fail o da ekran kartımdan dolayı program(Autodesk 2013) akıyo ama görüntü hiçde öyle değil Adobephotoshopta da çok iyi performans

yani diyeceğim o ki PhenomIIx4B.E.965 iyiki almışım...
  • ben de phenom almayı isterdim fakat ısınmas fx den daha fazla olacak ve bir işlemci fanı almak zorunda olacağım Ona da bütçem yok yeni öğrenci bütçesi :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Phenom II X4 965 Vs FX 8150
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 220 TL'ye X4 965 iyi seçim olur oyun ve diğer uygulamalarda seni üzmez.
  • intelciler nerede :)))
  • i3 2100 al

bu fiyata phenom II 965 be iyi seçim olur.performans olarak da iyi bir işlemci.
    http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=X4965
  • İkinci nesil FX leri bekleyebilirsen 2.nesil FX. Bekleyemem almam lazım dersen 965 güzel seçim olur.
  • 2. Nesil FX lerin testlerini birisi link atabilir mi acaba ?
  • bnce fx 4100 alınmalı nede olsa yeni teknoloji hmde topladığınız sistem ileriye dönük bir sokete sahip olmuş olur olmadı ilerde değiştirirsiniz işlemcinizi ama fx serisinin windows 8 de daha performanslı olacağı söyleniyor zaten.
  • 965
  • Kesinlikle X4 965, Bulldozer'ler tamamen bir hayal kırıklığı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.