Oyun için 965 daha iyi bir seçim olackaltır. Beklerim derseniz bir kaç ay sonra 2. nesil FX'ler çıkacak ve öncül testlere göre hiç te fena sayılmazlar.
Ben olsam Fx 4100 alırım ama Phenom 965'de çok iyi işlemci.
o paraya forumdan 2. el fx 6100 alabilirsin
fx 4100
phenomIIx4 BE 965 al derim bende onu kullanıyorum 2 senedir hiçbir sorunum olmadı işlemcim ile alakalı 2 senelik sistem en yeni çıkan oyunlarda bile ne donma ne takıntı olmadı
örneğin maxpayne 3 yarı high yarı ultra ayarlarda oynadım gayette iyi fps lerde ekran kartımda ahım şahım deil öyle hd48501gbgdd3-256bit gayette iyi fakat
program performansı fail fail fail o da ekran kartımdan dolayı program(Autodesk 2013) akıyo ama görüntü hiçde öyle değil Adobephotoshopta da çok iyi performans
yani diyeceğim o ki PhenomIIx4B.E.965 iyiki almışım...
ben de phenom almayı isterdim fakat ısınmas fx den daha fazla olacak ve bir işlemci fanı almak zorunda olacağım Ona da bütçem yok yeni öğrenci bütçesi :D
İkinci nesil FX leri bekleyebilirsen 2.nesil FX. Bekleyemem almam lazım dersen 965 güzel seçim olur.
2. Nesil FX lerin testlerini birisi link atabilir mi acaba ?
bnce fx 4100 alınmalı nede olsa yeni teknoloji hmde topladığınız sistem ileriye dönük bir sokete sahip olmuş olur olmadı ilerde değiştirirsiniz işlemcinizi ama fx serisinin windows 8 de daha performanslı olacağı söyleniyor zaten.
965
Kesinlikle X4 965, Bulldozer'ler tamamen bir hayal kırıklığı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme