Şimdi Ara

AMD FirePro S10000 12GB Server Grafik Kartını Duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  AMD FirePro S10000 12GB Server Grafik Kartını Duyurdu

.HPC( high-performance computing) sistemleri için gelişmiş tek ve çift hassasiyet performansı

. PCI Express 3.0 için tam destek ve OpenCL desteği

AMD FirePro S10000 12GB modelinin kullanım alanları için çeşitli senaryolar :

.Finans, petrol arama, havacılık ve otomotiv, tasarım ve mühendislik, jeofizik, yaşam bilimleri, tıp ve savunma

.Çift hassasiyetli: genetik sıralama, hesaplamalı akışkanlar dinamiği, yapısal mekanik, sayısal analiz, rezervuar simülasyonu, otomatik akıl yürütme ve hava tahmini

.Tek hassasiyetli: sismik işleme, moleküler dinamik, uydu görüntüleme, açık çarpışma testi simülasyon, video geliştirme, sinyal işleme, video kodlama, dijital görüntüleme ve tıbbi görüntüleme

.Ultra Yüksek düzey iş istasyonu (GPU işlem ve 3D grafik performansı Gerektiren), Petrol ve gaz, bilgisayar destekli mühendislik

şuan çalıştığım için çevirmeye zamanım olmadı, ilgilenenler için detaylı bilgi :http://www.techpowerup.com/194502/amd-announces-first-supercomputing-server-graphics-card-with-12-gb-memory.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 15 Kasım 2013; 11:35:30 >

• Metal bloklardan pcb gözükmüyor, nazar değmesin. HD7990 ya da GTX690 lar da bu şekilde mi oluyor?
  • yahu bende donanımhaber yayınladı diyorum imzaya baktım AMD yazıyor Allah Allah dedim megersem siz yayınlamışsınız

çok işe yarıybu kart umarım sürekli güncel driver verir Amd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.